Спукана глава от прегряване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спукана глава от прегряване
Значи аз съм с темата за термостата
, оказа се че трябва да сменям глава или тази да се заваря - пукнатината е дълга 1см. и тънка като косъм
Сега дилемата ми е да я пращан в Тръстеник до Плевен за заварка (за работа 60-120лв.) и другия вариянт да купя от автоморга (днес звънях на 2-3 морги 350лв.)
за нова и дума да не става била
800-1000лв.
1 - Така че какво ще ме посъветвате - 350лв. нормална цена ли е от автоморга или има по-изгодни цени - колата е с по-новия мотор с веригата.
2 - Майстора каза че там където направи заварка никога няма пак да се пука на същото място - а и този вариянт излиза и по-евтин (заварка 60-120лв.+пътя 50-60лв)

за нова и дума да не става била

1 - Така че какво ще ме посъветвате - 350лв. нормална цена ли е от автоморга или има по-изгодни цени - колата е с по-новия мотор с веригата.
2 - Майстора каза че там където направи заварка никога няма пак да се пука на същото място - а и този вариянт излиза и по-евтин (заварка 60-120лв.+пътя 50-60лв)
Re: Спукана глава от прегряване
golfhi написа:... за нова и дума да не става била800-1000лв. ...

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Едно приятелче си заварява блока на М10 мотор и караше така 2 години после го продаде така че става здраво наистина.
И му взеха на заварка по 30 лева неговите бяха 6 заварки и то на много критични места.Точно където влизат болтовете беше се спукал от пестягане явно.
И му взеха на заварка по 30 лева неговите бяха 6 заварки и то на много критични места.Точно където влизат болтовете беше се спукал от пестягане явно.
Re: Спукана глава от прегряване
Denev написа:golfhi написа:... за нова и дума да не става била800-1000лв. ...
Новата глава за 318i М43 '95 e точно 2675,52лв. с ДДС
ехехеехеееехехе то това е един голф 3-ка

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Сега се сетих и каде му го направиха.Като тръгнеш от 4-ти километър посока диянабад и свиваш по малката уличка която води към КАТ Улицата завива пърбо надясно после наляво и малко по надоло от лявата страна имаше един гараж но незнам дали още го има това беше преди 5години.Поне няма да се разхождаш до Плевен даже и да са вдигнали цените,поне е пробвано.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Смени мотора ,така и така са ти е паднало да даваш кинти
В продава гледам се подмотва едно Б20 за 1000лв. пълен комплект

В продава гледам се подмотва едно Б20 за 1000лв. пълен комплект

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако много държиш да си оправиш тоя мотор по добре здрава глава втора ръка.
Напиши си в профила от къде си че да знаем къде да те насочим
В повечето случаи бих подминал без въобще да си губя времето да обяснявам на човек който не зачита правилата на форума
Ако си в софия е едно ,ако си в пловдив друго и тн.
Напиши си в профила от къде си че да знаем къде да те насочим

В повечето случаи бих подминал без въобще да си губя времето да обяснявам на човек който не зачита правилата на форума

vld написа:Ако много държиш да си оправиш тоя мотор по добре здрава глава втора ръка.
Напиши си в профила от къде си че да знаем къде да те насочим![]()
В повечето случаи бих подминал без въобще да си губя времето да обяснявам на човек който не зачита правилата на форума![]()
Значи аз морги ще си намеря няма значение от къде съм.
Въпроса ми беше има ли по-изгодни цени от тази 350лв.

ако не утре да бягам да ги давам

- dani3406
- Потребител
-
Здрасти колега. аз имах сащия проблем с спукана глава. Оправиха ми я на Хладилника в София. Това беше януари,до сега нямам проблеми с нея. Смениха ми гуми4ки,шлайфане и тем подобни за 140лв. Хората се занимават само с това,така 4е си разбират от работата. Димитър Витанов тел.0888 922 668, www.head-service.com кв.Хладилника,ул.Люба Вели4кова 24 Успех 

dani3406 написа:Здрасти колега. аз имах сащия проблем с спукана глава. Оправиха ми я на Хладилника в София. Това беше януари,до сега нямам проблеми с нея. Смениха ми гуми4ки,шлайфане и тем подобни за 140лв. Хората се занимават само с това,така 4е си разбират от работата. Димитър Витанов тел.0888 922 668, www.head-service.com кв.Хладилника,ул.Люба Вели4кова 24 Успех
Ти си минал с 140лв. ама това с заваряване на главата ли е

Аз го изчислявах и на мен ще ми излезе около 550лв.ако взема от морга глава за 350лв. А и аз съм от В. Търново и ми е далече а и не мога да отсъствам и да ходя по Сф
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- dani3406
- Потребител
-
Целия ремонт ми излезе към 300лв,като аз си слагах главата. 140лв ми взеха с заваряването и др. Отделно тогава смених, виско,водна помпа,термостат и капа4ка на радиатор.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2