смяна на амортесьорчетата на предния капак
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
смяна на амортесьорчетата на предния капак
да попитам колеги някой знае ли как се сменяват ,че съм си ги купил и не мога да ги сменя. гледам ги умно и им се чудя ..... ама нищо не мога да измисля как да сваля щипките където ги държат.
колата е Е36 купе.
мерси предварително.
колата е Е36 купе.
мерси предварително.

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Re: смяна на амортесьорчетата на предния капак
lupo13 написа:да попитам колеги някой знае ли как се сменяват ,че съм си ги купил и не мога да ги сменя. гледам ги умно и им се чудя ..... ама нищо не мога да измисля как да сваля щипките където ги държат.
колата е Е36 купе.
мерси предварително.
Не знам дали моя случай е същия но може да ти послужи ориентировъчно. Аз сменях амортисьорчетата на задната врата на компакт. Имат едни ламаринени скобки, които са като буквата С. Тия скобки се отварят като бръкнеш с отверка и ги издърпаш назад...след което са за хвърляне.
После слагането беше само със силно натискане към ябълката, докато щракне. Не съм сменял от пред и не знам дали има нещо общо... Дано все пак съм помогнал нещо. Успех!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
С права отверка бъркаш в горния край на щипката за да отконтри(като зегерка е) и го вадиш

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
6 мнения
• Страница 1 от 1