ЧАТ
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ЧАТ
Ше ма прощавате ако се е споменавала тая тема и съм я изпуснал ма карай.
Та не мислите ли че е крайно време да се напрай чат към форума.Не съм наясно как се прай и дали е трудно ама съм виждал в други форуми, значи не е невъзможно.Така ще отпаднат много безмислени теми и т.н.Нека модератори и администратори помислят по въпроса.Смятам че ще е доста голямо удобство за потребителите.
Та не мислите ли че е крайно време да се напрай чат към форума.Не съм наясно как се прай и дали е трудно ама съм виждал в други форуми, значи не е невъзможно.Така ще отпаднат много безмислени теми и т.н.Нека модератори и администратори помислят по въпроса.Смятам че ще е доста голямо удобство за потребителите.

Lud umora nemaaaa.
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Мислили сме по този въпрос, но вече има канал в UniBG -> #bmwpower. По принцип може да се обмисли една такава идея и да се пусне експериментално, но се съмнявам да има голям успех.
support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
С удоволствие ще пробваме нещо такова, но само да кажа, че ще бъде най-рано след нова година, защото сега има работа по сайта 

support@bmwpower-bg.net
- Новини
-
WOLFCUD
Ей сега ще впрегна тех съпорта с една обяснителна тема за IRC канала и как се влиза в него
Въпроса с чат в сайта сме мислили преди известно време. Може найстина да се експериментира в тази насока но не точно на този етап. Просто задачките за до края на годината са вече набелязани и буквално време няма но няма да забравим идеята
Ей сега ще впрегна тех съпорта с една обяснителна тема за IRC канала и как се влиза в него

Въпроса с чат в сайта сме мислили преди известно време. Може найстина да се експериментира в тази насока но не точно на този етап. Просто задачките за до края на годината са вече набелязани и буквално време няма но няма да забравим идеята

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аз като един стар чатър ще се намеся. Навремето UniBg се раздели на две. Аз и моите приятели основахме мрежата IRCBG, която си съществува и до днес. Та няколко от момчетата направиха и webchat. Може да го погледнете ТУКА и ако решите, че си струва, аз ще говоря с моите хора да го дадат. Иначе идеята не е лоша и така ще се избегнат ЛС с хора, които са онлайн.

7 мнения
• Страница 1 от 1