към аничка баничка ??? или нещо такова

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

drift master
Аватар

към аничка баничка ??? или нещо такова

Мнение от stjoker » 11 Ное 2004, 15:32

предварително се извинявам за темата но ще помоля модераторите да я остават известно време и да я изтрият после ...
та на въпроса относно http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13275 и по скоро предпоследния отговор насочен пряко към мене
а бе скъпа аничка:
1 .тук се правят по 500 правописни грешки на ден .. мисля че правилното изписване на думите не е наи важното нещо тук за това и никога не съм се старал ... ти като си писателка ако искаш можеш и корици да си слагаш на постингите
2. ти като не можеш да ми помогнеш по въпроса не мога да се сетя защо отговаряш въобще ... критиката ти е абсолиутно никаква тъпа и смешна по принцип да не говорим че не и е мястото тука
3. към модератора които заключи темата ... много мерси че ми даде отговор на въпроса (извинявам се че въобще го поставих обаче не се справих с сърча) добре че заключи темата ... самоче не разбрах защо остави последното моито и двете мега оффтопик мнения на аничка
4. аничка кефиш ли че направих толкова много правописни грешки че и ти не можеш като литераторка да ми редактираш поста .. ????
5. ако си много опен може да се видим на кафе вземи 2 теста за езикова култура и ще ги направим докато пием кафето ... пък ако изгубя ще почерпя
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

master of the force
Аватар

Re: към аничка баничка ??? или нещо такова

Мнение от alx » 11 Ное 2004, 17:15

мда. аз не съм човек които ще занимава да критикува когото и да е било (мисля че това е ясно), ма ще ти напиша моето становище...не като критика- а като.. друго мнение? :)

stjoker написа:...
1 .тук се правят по 500 правописни грешки на ден .. мисля че правилното изписване на думите не е наи важното нещо тук за това и никога не съм се старал ... ти като си писателка ако искаш можеш и корици да си слагаш на постингите

то писането идва отвътре. или пишеш грамотно или не. аз поне не мисля че има положение "бързам- затова ще пиша както ми падне със много грешки"

2. ти като не можеш да ми помогнеш по въпроса не мога да се сетя защо отговаряш въобще ... критиката ти е абсолиутно никаква тъпа и смешна по принцип да не говорим че не и е мястото тука

всеки помага както може. ако мислиш че не ти е помогнала защото си имаш причини- не всички ги знаят. ако знаеше че не можеш да прочетеш нещо на нета- нямаше да ти го предложи... ма пишеш тука- явно имаш достъп.

3. към модератора които заключи темата ... много мерси че ми даде отговор на въпроса (извинявам се че въобще го поставих обаче не се справих с сърча) добре че заключи темата ... самоче не разбрах защо остави последното моито и двете мега оффтопик мнения на аничка

може би защото е сметнал че на въпроса ти е отговорено? :)

4. аничка кефиш ли че направих толкова много правописни грешки че и ти не можеш като литераторка да ми редактираш поста .. ????
5. ако си много опен може да се видим на кафе вземи 2 теста за езикова култура и ще ги направим докато пием кафето ... пък ако изгубя ще почерпя

... хитро... :DDD
алекс
трабант 601с
разни други возила

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 11 Ное 2004, 17:48

алх ти също имап една камара грешки в поста си ... повечето са точки запетаи и тирета да не говорим че натискането на shift в писането на постове не ти е навик :lol:
точно това имам в предвид че не се обръща внимание на тези неща ..
а конкретната критика на аничка беше за "а" и "Ъ" ...и схте ти кажа защо съм я направил ... защото като пиша на бг с латиница както знаеш буквата "ъ" няма аналог затова навсякаде се пише "а" ... от там произтичат и повечето ми грешки и побеже пиша бързо и не чета много много това което съм написал буква по буква правя грешки ....
... и знаеш ли кога някои ще ми каже че съм неграмотен и имам нужда да чета повечко и аз ще си замълча .... никога ....

се едно да ти кажа а ве простак необразован непоръбен каде бееее (аз лично съм учил 17 години от живота си и съм изписал и изчел доста неща ... не съм юзър на форума в 9 клас)
и ти да кажеш ... да ве кълвач съм не знам как се пише думата овца (има едни райони дето се пише "уфсъ" единствената дума в бг език на която съм виждал да се правят толкова грешки колкото са буквите)

П.С. ма за кво ли пиша въобще
Изображение

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 11 Ное 2004, 17:52

... хитро...

ми що да не е хитро тя за една грешка написа 10 реда пост ... за толкова много може да напише роман "простолюдието из форумите"
нали е писателка

а за кафето ... ми аз съм си такъв като подуша женско и нещо в мене се вдига :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Karamazov » 11 Ное 2004, 18:42

stjoker,

:arrow: понякога наистина е по-добре човек просто да си замълчи... :idea:
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 11 Ное 2004, 18:50

Karamazov написа:stjoker,

:arrow: понякога наистина е по-добре човек просто да си замълчи... :idea:
:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 11 Ное 2004, 20:58

И аз ще се включа (и ще гледам да пиша на чист книжовен български език 8) ), защото всички познати на аница-баница скочиха срещу жокера, а него никой не го защити - някак си не е честно, пък той си е наше момче дето има една дума :) .
Абе хора що се дърлите за глупости - това е форум дето да си бъдем полезни и да обменяме информация по интересни за всички нас теми. Донякъде и аница е права, ама ако вземем да правим забележки на всички дето допускат правописни грешки и то 99% от постингите ще бъдат на тая тема. Нещо няма смисъл тоя целия спор. Нито аница трябваше във 2-я си постинг тука да се захваща със жокера (сега разбирам, че е писателка и я дразнят тези неща, ама какво от това), нито пук жокера трябваше да реагира така остро. Я по-добре наистина идете да пиете по едно кафе и да си изясните насаме кой е по-по-най образован 8) .
Аз ако съм на жокера на мястото сега ще я дебна за всяка най-малка правописна грешка и после ще има мощтно набиване на канчето :D .

ПП. Пък той жокера, че си е прост овчар :lol: - спор няма, ама що трябва да му обръщате внимание.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Ное 2004, 21:13

... аз не виждам някъде да съм скачал.. просто изказах гледна точка без да визирам жокера или когото и да е било...

съгласен съм че не виждам смисъла де... ма тоз форум нали е да споделяме.. и да се учиме..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 11 Ное 2004, 21:17

абе какви са тия глупости?!
аз да защита този, ти да защитиш онзи.
аз пък харесвам всички участници в спора, с исключение на Аничка ( на за друго ами защото нея просто не я познавам ), и мисля, че е глупаво да се прави цял скандал от подобно неразбирателство.
жокер, ако още нещо не ти е ясно с часовника, само ми прати ЛС бате и ще ти го обясня.
ани4ка, тук сме за да си помагаме. аз, с времето, останових, че е много готино вътрешното удовлетворение да помагаш на другите със знанията си. сигурен съм, че и на теб ще ти хареса;)

п.с.: сигурно в пост-а ми има 20000 грешки, но не мисля, че това трябва да е кой знае какъв проблем.

п.п.с.: НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА :?: :!: :?: :!:
Изображение

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 11 Ное 2004, 23:29

Жокер,аз на твое място бих дискутирал с нея и други теми освен правописа.... ;)

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 11 Ное 2004, 23:42

ами ако дискусията е като тая с правописа .... малиииии .... ма то не е дискусия де аз досега сам си говоря :) ... ма аз и на дървета съм свикнал :DDD :DDD
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 12 Ное 2004, 0:26

MASTERA написа:аре стига бе тоя имал 100 гре6ки онзи 120 това да не е форум за писатели :!:

а така ти го каза :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Ное 2004, 0:37

и ги отказА :DDD :DDD :DDD
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Ное 2004, 1:10

Мислех да я заключа но реших че е по-правилно да ви оставя да се разберете отколкото да ви дораздразня с локване на темата.

Е май се разбрахте пък и ви гледам спокойни та ще друсна катинарчето ;)

Назад към Извън Темата