Без GSM, цигари, храна и музика в колата?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ай да забранят първо дупките по пътищата,че те най-много ме разсейват и тогава да мислят за другите неща! И ще си ям и ще си пия / безалкохолни де/ и кафенце с цигарка ще има!
А , и нищо не е в състояние да ме накара да спра да говоря по телефона в колата и да спрат да мислят как да вдигаме на катаджиите заплатите,че и без тва са им големи!
А , и нищо не е в състояние да ме накара да спра да говоря по телефона в колата и да спрат да мислят как да вдигаме на катаджиите заплатите,че и без тва са им големи!

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Абе по-добре да предложат да се кара в скафандри- така нито ще ядеш, нито ще пушиш, нито музика ще слушаш и ще си максимално защитен 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Pitbull_Germany написа:t060 написа:Аз па, ще пра'а секс, за т'ва нищо не са казали!
К'ат ме спре ушевия, най-мно'о да му искам капут за из пътя![]()
RESPECT
by t060
Тоше, кво ти стана, бе братлеТи си изплискал легените тотално, бе момче
Вземи си отпуска...тамън ще понапишеш някоя друга историйка

Ма, т'ва дет си го написах е верно на 100%. Той да ме прекъсне, ка'т съм се набрал и дрегера, че му зема. Нема прошка, нема милост, нема нищо. А'й всичко 'уба'о и успех у живота, на всички.

Па, кога ме спре тоа, дето иска я пари, я документи, може и да му го подам да го премери, ма кинта и книшка, нема как

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
ivan1590 написа:Абе по-добре да предложат да се кара в скафандри- така нито ще ядеш, нито ще пушиш, нито музика ще слушаш и ще си максимално защитен
от вси4ки тия забрани най опасно е да се кара и да джвакаШ дъвка .....я направиШ някой голям балон и ти се просне на фейса те ти катастрофата

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Azrail
- UFO Pilot
-
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5