малко хелп?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
малко хелп?
Някои моля ви се да ми обаясни за какво са глупавите копчета на малкото бордче на е36 и как по дяволите да си варна часовника 1 час назад
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Преди време се разискваше това, търси назад в темите, ако не го намериш, питай Енджи, той мисля че обясни подробно как става.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Тез' неща ги пише конкретно и ясно в книжката за потребителя... Добри хора тук са я сканирали и ъплоуднали на родния ни език
Малко четене никога никому не вреди

Малко четене никога никому не вреди

You will find adventure
or the adventure will find you.
ми четенето хубаво ма вие от каде решихте че имам интернет в къщи и имам възможност да сваля и прегледам ръководството .....
а като сте много ъкъллии и много услужливи що не го прочетете като имате мега интернет у вас и ми обясните колеги (визирам дамата по-горе)
и не ми давайте ъкъл кво да чета и кво не щом съм попитал ми трябва отговор (пак там визирам)
а като сте много ъкъллии и много услужливи що не го прочетете като имате мега интернет у вас и ми обясните колеги (визирам дамата по-горе)
и не ми давайте ъкъл кво да чета и кво не щом съм попитал ми трябва отговор (пак там визирам)
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Stjoker, единственото ми желание бе да бъда полезна
не съм си сверявала часовника (не съм го видяла даже къде е), защото съм с тая кола от два дена и в момента е по сервизно-административни дейности...
А съветът за четенето, повярвай ми, е универсален - най-малкото щеше да знаеш как се пише акъллии (макар и не точно от книжката за e36)
Впрочем тук има много хора, които знаят много неща, които аз не знам
Regards,
а

А съветът за четенето, повярвай ми, е универсален - най-малкото щеше да знаеш как се пише акъллии (макар и не точно от книжката за e36)
Впрочем тук има много хора, които знаят много неща, които аз не знам

Regards,
а
You will find adventure
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5239
---------------------------------------------------------------------------
Тъй като нямам възможност (вече) да отговоря ще пиша тук:
Заключих темата, защото знаех какви коментари ще последват.Сигурен съм, че няма да имат нищо общо с форум Е36. Не исках разправии. Хубаво, че "новата" тема е пусната в форум Извън темата. По принцип не трия мнения, за мен заключването е достатъчно. Всеки сам може да си редактира мнението си. Никакви мнения от тази тема не са изтрити.
Освен това мисля, че получи отговор на въпроса си и няма какво повече да се обсъжда в нея
---------------------------------------------------------------------------
Тъй като нямам възможност (вече) да отговоря ще пиша тук:
Заключих темата, защото знаех какви коментари ще последват.Сигурен съм, че няма да имат нищо общо с форум Е36. Не исках разправии. Хубаво, че "новата" тема е пусната в форум Извън темата. По принцип не трия мнения, за мен заключването е достатъчно. Всеки сам може да си редактира мнението си. Никакви мнения от тази тема не са изтрити.
Освен това мисля, че получи отговор на въпроса си и няма какво повече да се обсъжда в нея

6 мнения
• Страница 1 от 1