КАК СЕ СВЪРЗВА МУЛТИВОЛАНА КЪМ ТАБЛОТО
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По въпроса за ОЕМ вида,ще се опитам да сложа снимка следобяд и ще ме разбереш за какво става въпрос...относно мултиволана...е39-ката ми имаше такъв и беше малка радост...но ми се иска и това да сложа на вечния проект... 

Значи аз съм човека дето прави тази интервенция.Колата ми е Е39,97г. с мултиволан и реших да сложа триспицовия.Купих го и тръгнах да го слагам,ама йок,нямаше нищо общо с мойтта кола.Отидох в Дару и там ми казаха че трябва нов лентов кабел и конзола за 650лв.Казах ок и ги поръчах,след като дойдоха оставих колата да ги монтират,след окло една седмица ми се обадиха от там и ми казаха че трябват нови ключове за мигачите и чистачките,а също така и патрона на ключа за палене,взех ги и тях/още 500-600лв./,след още една седмица ми се обадиха и казват,че трябва и инсталацията да се преправя и да се смени и лайтмодула.До момента вече бях дал около 1800лв. и нямаше връщане назад,смениха ми и това и накрая след месец седене на колата в Дару и сумата от 2300лв. всичко тръгна нормално,но доста хора след това ме мислеха за луд...но какво да се прави,целта оправдава средствата.Всичко това е при положение че мойта кола си ги подържаше всички мултифункции преди интервенцията/Управление на музиката и Автопилот/.Надявам се да съм бил полезен...
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
jery написа:...........Всичко това е при положение че мойта кола си ги подържаше всички мултифункции преди интервенцията/Управление на музиката и Автопилот/.Надявам се да съм бил полезен...
Благодаря Бисер...
и така колеги...ако колата ви не е била с мултиволан най-вероятно е да нямате модулите които ви трябват. Ако все пак ги имате, или купите....тогава картинката ще е както я е описал по-горе колегата.
Ако искате това удоволствие...можем да се споразумеем

мултиволан+здрав еърбег+СД-МП3-Блутут = 900лв.

- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3