2 дразнещи проблема

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

2 дразнещи проблема

Мнение от dizelboy » 10 Ное 2004, 22:53

на последак от известно време забелязвам 4е колата работи много сшумно понякога работи обиствено добре тиха и много варви :!: при дулго каране градско оба4е кормилото ми става тежко и нещо запо4ва да скурца и да стурже от долу някои ми каза 4е е секторна кутия но несам сигурен ,интересното е 4е сутрин паля и тругвам и имам хидравлика с едно пръс4е се варти и като покарам градско и проблема се повтаря с скурцането и затягането на волана
(никаде не те4е хидравликата си4ко сие ок )

мисалтамие и вапросамие някои може ли да помогне или да даде предположение защо ми е схумен мотора и не варви и по 2 риа проблем с волана знам 4е не сам обеснил много квалитетно но няма как ина4е техни4еските ми познания са ми много слаби
ИзображениеИзображение
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 11 Ное 2004, 8:14

Замисли се къде наливаш бензина, ако е на различни места може да е от качествата на бензина. А по втория въпрос - кога за последно ти е сменяна хидравличната течност? Май когато е купена колицата :) И какви ли мърсотиики е събрала, а? :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 11 Ное 2004, 21:43

хидравли4ната те4ност я смених преди 1 седмица ама и преди го правеше и сега пак нее от там
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34