Климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Климатроник
Значи вчера вечерта си карам и викам я да си
намаля топлото от моята страна ,но след като намалих почна да духа
еднаква температура и на другите въздуховоди,когато опетах моята да я сложе на топло а пасажерстата врътка на студено пак духаше топло ...
Та въпросат ми е ,защо се командват само от при мен и какво да направя за да не е така ?Клапа ли е заяла или потенциометъра се е бъгнал ?
еднаква температура и на другите въздуховоди,когато опетах моята да я сложе на топло а пасажерстата врътка на студено пак духаше топло ...
Та въпросат ми е ,защо се командват само от при мен и какво да направя за да не е така ?Клапа ли е заяла или потенциометъра се е бъгнал ?

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Климатроник
Smoocki написа:...почна да духа
И мойта е така.

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: Климатроник
Smoocki написа:Значи вчера вечерта си карам и викам я да си
Да не би клапана ти на парното да е "еднозонов"

Да не пускам нова тема нормално ли е постоянно да ми цъкат клапите докато колата се движи? С врътки съм. Дане би според скоростта на колата да се отварят и затрварят

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
И аз съм с такава ама с 2 клапички за ляво и дясно са си, не за долу и горе.
Като ги смених цъкаха, ся спряха.
Ама има нещо друго интересно, което не съм сигурен че е така, но доколкото съм забелязал ако шофьорската врътка я завъртиш на крайно топло или крайно студено положение - другата един вид изключва.
Така че пробваи да пуснеш при теб топло или студено ама не баш до края, а другата на студено или топло пак да не е до край.. и виж има ли разлика.
Другия вариант е да си с една клапа и да я контролира само шоферската врътка, отвори капака и виж, зад инжекциона към купето е входа на водата..
Като ги смених цъкаха, ся спряха.
Ама има нещо друго интересно, което не съм сигурен че е така, но доколкото съм забелязал ако шофьорската врътка я завъртиш на крайно топло или крайно студено положение - другата един вид изключва.
Така че пробваи да пуснеш при теб топло или студено ама не баш до края, а другата на студено или топло пак да не е до край.. и виж има ли разлика.
Другия вариант е да си с една клапа и да я контролира само шоферската врътка, отвори капака и виж, зад инжекциона към купето е входа на водата..

8 мнения
• Страница 1 от 1