Покажете си .... ЧАСОВНИКА ;)
Модератор: Общи модератори
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
Покажете си .... ЧАСОВНИКА ;)
Някой може ли да ми покаже стилен часовник със син циферблат... преди известно време видях един на случаен минувач и не ми излиза от ума...
Беше супер мъжкарски...
мога да си позволя до 1000лв...
ако имате линкове с картинки
ще е най-добре...
п.с. малко встрани от темата...видях един такъв подобен, не същият, и тези дни ще видя каква е марката му. Проблема е обаче че струваше 5300...бая си е...
Беше супер мъжкарски...
мога да си позволя до 1000лв...
ако имате линкове с картинки

п.с. малко встрани от темата...видях един такъв подобен, не същият, и тези дни ще видя каква е марката му. Проблема е обаче че струваше 5300...бая си е...

Последна промяна GANUK на 08 Окт 2008, 17:29, променена общо 1 път
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
ако човека е бил във час може да е бил ulysee nardin... техните сини часовници на морска тематика са едни от най-популярните ако и малко скъпи да идват за не-ценителите...
най-изестния им е Royal Blue Tourbillon - но не мисля че някой във бг има такъв часовник дори и да има парите та... едва ли...
проблема на цветния часовник е че не ходи със всякакво облекло... и трябва да имаш различни часовници за различните стилове на обличане и.. стаа малко глупаво (от моя гледна точка)
най-изестния им е Royal Blue Tourbillon - но не мисля че някой във бг има такъв часовник дори и да има парите та... едва ли...
проблема на цветния часовник е че не ходи със всякакво облекло... и трябва да имаш различни часовници за различните стилове на обличане и.. стаа малко глупаво (от моя гледна точка)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Колега, циферблата му не е точно син, но е много хубав часовник, особенно за хора с бензин в кръвта (като нас)
Имам такъв и съм адски доволен! Часовника е в лимитирана серия, има уникалната функция - тахометър която работи повече от добре и можеш да засичаш скоростта на всяко едно движещо се тяло в което се намираш - самолет, метро, тролей, трамвай, автобус, влак, кола ...
Циферблата е от истински карбон, а не просто имитация. Стъклото е сапфирено - надирам го и до няколко часа надроното изчезва осналото е алумин и кожа. На долната страна има гравирано флаговете на НАСКАР и логото. Верижката е кожена която не спарва и не се изпотява.
Часовника е спортно-елегантен доста добре се съчетава както с дънки, тениска и шапка, така и с панталон и риза. Наистина добро попадение!

Имам такъв и съм адски доволен! Часовника е в лимитирана серия, има уникалната функция - тахометър която работи повече от добре и можеш да засичаш скоростта на всяко едно движещо се тяло в което се намираш - самолет, метро, тролей, трамвай, автобус, влак, кола ...
Циферблата е от истински карбон, а не просто имитация. Стъклото е сапфирено - надирам го и до няколко часа надроното изчезва осналото е алумин и кожа. На долната страна има гравирано флаговете на НАСКАР и логото. Верижката е кожена която не спарва и не се изпотява.
Часовника е спортно-елегантен доста добре се съчетава както с дънки, тениска и шапка, така и с панталон и риза. Наистина добро попадение!

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате, това Тисо е страхотно! Тахометъра добре ли работи?Например ако засечеш със скоростомера на колата?
А колко го плати?
А колко го плати?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
runnaway, нещо не ме кефи твоя вариант...
A_DUNCHEV, определено не е касио... Името беше доста по-дългичко, може би и на 2 реда...ситно изписано горе към 12ч...
alx, със сигурност това не е мой тип часовник...синьото не е толкова крещящо...елементите нямат нищо общо с това, което съм видял...(прегледах гугъл картинките
)
A_DUNCHEV, определено не е касио... Името беше доста по-дългичко, може би и на 2 реда...ситно изписано горе към 12ч...
alx, със сигурност това не е мой тип часовник...синьото не е толкова крещящо...елементите нямат нищо общо с това, което съм видял...(прегледах гугъл картинките

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега аз преди 1/2 година си взех http://www.thetimezone.com/Corum/60617.011101.html и съм адски доволен от него и от марката като цяло , пробваи да намериш някъв втора ръка или нещо такова няма да съжаляваш.
It`s party time !
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
Azidaha написа:Колега, циферблата му не е точно син, но е много хубав часовник, особенно за хора с бензин в кръвта (като нас)![]()
определено бъдещия ми часовник ще има такава функция...Благодаря!
все още търся визията на моя...

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
http://www.bluedial.com/T17148644.htm
Хубаво разгледай тука - после бягаш при Джулияни... Аз имам такъв само че с черен циферблат - това е най-добрата комбинация - качество/цена/изглед...
Хубаво разгледай тука - после бягаш при Джулияни... Аз имам такъв само че с черен циферблат - това е най-добрата комбинация - качество/цена/изглед...
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-