хората знаят каква марка кола да карат
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
add1cted написа:Rado_sf не разбирам защо се държиш така все едно си господар на света? Всеки си има различно мнение и всеки сам преценява за какво да си дава парите. Аз идвам ли у вас да ти казвам да гледаш телевизията, която аз гледам? Или да харесваш филма дето аз харесвам или да ядеш това дето аз ям? Или да си даваш парите за това, за което аз си ги давам? Отговора е НЕ! Всеки сам си преценява за какво да си дава било то цялата, половината, 1/3 и т.н от заплатата, било то деца,коли,хазарт,кафета и тям подобни. Ако всички хора мислеха еднакво то нямаше да има БМВ, МБ, Лексус и т.н. Мога да ти кажа, че той не робува на колата. Искаш ли пример какво е робуване на кола? По чуждите форуми имаше тема дали собствениците дават на приятелките си да ядат фаст фууд храни в колата, 90% отговориха ТВЪРДО НЕ, да не говорим за пушене и кой знае още какви простотии правят. Това че масата от нас се вълнуваме от колите и как те изглеждат и се гордеем с тях не значи, че и ти трябва да си така, но не значи, че и ние трябва да сме като теб!
Предполагам, че става дума за мен, защото тотално си ми объркал ника.
Пич, ама въобще не ме вълнува поради що си мислиш че се държа по този начин. На всичкото отгоре това което си написал няма нищо общо с темата

Преди да пусна някое мнение много внимателно изчитам другите постове, като се опитвам да вникна в смисъла на това което се пише и едва тогава пиша. По темата. Само по темата.
Айде сега прочети внимателно, ама много внимателно първия поуст на автора и тогава ми говори за фаст фууд (нали сме хАмериканци, та си нямаме български думи) и другите форуми.
Остани си със здраве, пък може и на някоя сбирка да пием по една бира и да поговорим за нещата от живота

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6

едни за колата,други за дискотеки,трети са семейни и всичко отива там,и т.н.така че спорът е малко без краен отговор .аз не съм женен и също давам доста пари по колата,но тва на мен ми доставя удоволствие,обичам марката и така ще е и за напред....и по добре така,защото имам познати дето сабират същите тия пари и си купуват некви тъпи gsm-и за по над 1000 лв!!!ай кажете тва -по ли е добре?ама всеки си знае какво го влече...
та за колегата със селото :братле на нашто село понеже рядко си ходя,и отивам един пат и глеам на центара 15 бавареца!!!а селото е малко ,мно се искефих че има толкоз почитатели на марката!напулно те разбирам

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2