реални километри

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

реални километри

Мнение от bmw 318 is » 08 Окт 2008, 1:15

имам една въпросителна към реалните километри може ли по някакъв начин да се разбере колата на колко всъщност са и реални километрите щот на моита пише 107 хиляди ама тва ваобще не го вярвам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 08 Окт 2008, 1:25

Неможе и да връщан ти е километража
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW318i 93г М40
Мечтае да кара: Е90
Детайли за колата: BMW318i 93г М40

Мнение от vasildavid » 08 Окт 2008, 2:12

не мож разбра никогиш
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 08 Окт 2008, 3:25

Слагаш +100 000 и там някъде е истината явно твоя повечко са го върнали :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 08 Окт 2008, 8:09

Питай по някоя телевизия с шоу на екстрасенси :mhihi:
///M Club Member

Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Окт 2008, 10:58

шанс :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 08 Окт 2008, 11:12

Някой ми беше разправял ,че на БМВ-тата имало начин да се разберат реалните км.Както и да е,аз не вярвам на километраж,ами гледам салона и ходовата част.Ако там всичко си е оригиналното,ще си проличи на колко км е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 08 Окт 2008, 11:18

kilima написа:....ами гледам салона и ходовата част.Ако там всичко си е оригиналното,ще си проличи на колко км е.

Интересно..... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио

Мнение от lop_88 » 08 Окт 2008, 12:01

kilima написа:Някой ми беше разправял ,че на БМВ-тата имало начин да се разберат реалните км.Както и да е,аз не вярвам на километраж,ами гледам салона и ходовата част.Ако там всичко си е оригиналното,ще си проличи на колко км е.

Добре бе ман разбирамте като си такъв разбирач кажи ми на мойта колко са и реалните км .Нищо не е сменяно по нея за 14 години.Нито амортисьори , нито ходова част.Вътре в салона всичко е перфекно нито овиснал таван , нито изпотъркани седалки или скъсани,нито таблото да е напукано или почнало да се цепи.Мокета под краката ми дори не е и изтъркан , а е взех на 152 000 км .Аре сега ми кажи дали са ми реални ?????
може всичко да е ,да ама не е бмв :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Окт 2008, 12:08

lop_88 написа:
kilima написа:Някой ми беше разправял ,че на БМВ-тата имало начин да се разберат реалните км.Както и да е,аз не вярвам на километраж,ами гледам салона и ходовата част.Ако там всичко си е оригиналното,ще си проличи на колко км е.

добре бе ман разбирамте като си такъв разбирач кажи ми на мойта колко са и реалните нищо не е сменяно по нея за 14 години.Нито амортисьори , нито ходова 4аст.Вътре в сало всичко е перфекно нито овиснал таван , нито изпотъркани седалки или скъсани,нито таблото да е напукано или почнало да се цепи.Мокета под краката ми дори не е и изтъркан , а е взех на 152 000 км .Аре сега ми кажи дали са ми реални ?????

И въпреки това че не е захабена една кола тя пак може да е на половин милион ;) всичко зависи какъв е бил собственика и,дали е бил мърляч,или перфекционист ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 08 Окт 2008, 12:16

vld написа:
lop_88 написа:

добре бе ман разбирамте като си такъв разбирач кажи ми на мойта колко са и реалните нищо не е сменяно по нея за 14 години.Нито амортисьори , нито ходова 4аст.Вътре в сало всичко е перфекно нито овиснал таван , нито изпотъркани седалки или скъсани,нито таблото да е напукано или почнало да се цепи.Мокета под краката ми дори не е и изтъркан , а е взех на 152 000 км .Аре сега ми кажи дали са ми реални ?????

И въпреки това че не е захабена една кола тя пак може да е на половин милион ;) всичко зависи какъв е бил собственика и,дали е бил мърляч,или перфекционист ;)

И дори да е на половин милион километра ако е поддържана като по книгите и ти си я поддържаш по същия начин още толкова ще изкара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 08 Окт 2008, 12:22

Белезите по колата са толкова относително нещо.
Примерно,ако собственика е бил над 100 кила,има вероятност седалките да са изтърбу6ат о6те на 100-те хилки,а всъшност мотора и ходовата част да са изправни.Или пък я е карал някой апсолютен мондар и колата не прилича на нищо,още в началото на живота и.
Както въжи и обратното.Може да не на милион,но човека да се е грижил за нея както трябва и не и личат.
Някой като каже "аааа луд ли си тая морга виж,че е с претапицирани седалки,как ша я зема да не съм луд". :mhihi:
Мда ве ама по добре ли е да я вземеш със седалки дето са по дунапрен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: реални километри

Мнение от PeReZ » 08 Окт 2008, 12:31

bmw 318 is написа:имам една въпросителна към реалните километри може ли по някакъв начин да се разбере колата на колко всъщност са и реални километрите щот на моита пише 107 хиляди ама тва ваобще не го вярвам

Не, пич. Правилно не вярваш че е на 107000 км. Изключително голяма рядкост са хора (особено немци, италианци, швейцарци и др. нормални хора) които си купуват чисто ново БМВ (купе) и го карат по 20 км на ден. Не че е невъзможно, но по-добре не разчитай че показанията на този километраж са истинските.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 08 Окт 2008, 12:39

Mоже бе, що да не може. От вкъщи до паркинга на метрото, и от там с влака в града. Може да му е била уикенд кола на човека, може всичко.

Чудно ми е като видите една хубава запазена кола защо винаги живеете с презумцията, че са ви преебали и е поне на 300к км. Нали пише 1хх хил. км. Ми може да си е на толкова, какъв е проблема.

Баси българския манталитет. Ще му излязат 5 бръчки на челото от тревоги на колко км. му е колата, ще изслуша всичките глупости на завистниците около себе си, вместо да си кара колицата и да се кефи на живота... странни хора, не разбирам понякога...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 08 Окт 2008, 12:53

Не, не живеем с никакво чувство. И моята я взех на 130 хиляди, но не разчитам на това. Всмисъл не парадирам и не казвам това когато ме питат "ква е тая кола". Не казвам ами нова е на 100000 хиляди, понеже допускам че е възможно да не е баш на 130000. На момчето му излизат бръчки, аз (и предполагам повечето от вас) не избирам колата по това което пише на километража. Просто за мен то не е критерии, нищо повече. Естествено по-приятно ми стана като видях че пише 130000 отколкото да видя 270000, но само толкоз.
Българския манталитет е много по-добре изграден от немския. Българите си задаваме въпроси и не се доверяваме лесно на неща които знаем как се правят, докато немеца не е чувал че някой може да върне километража на колата му. Може би на пръв поглед е по-добре да не си толкова мнителен като българина но като се вгледаш виждаш че ние сме survivors, а те са мекотели. Иначе и аз съм против да се обсъждат такива малоумни теми. "На релани км ли ми е колата" откъде да знаем, пич.

ПС: Пак повтарям че хората които си купуват чисто ново БМВ купе не са хората които карат "от тях до паркинга и оттам с влак".

Следваща

Назад към E36