Възможно ли е да се монтира климатик на кола без климатик???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Възможно ли е да се монтира климатик на кола без климатик???
Възможно ли е да се монтира климатик на кола , която фабрично е без климатик(Е36 Компакт)???Ако ДА , кой го прави и колко пари ще ми излезе??
БЛАГОДАРЯ ВИ предватително за отговорите!
БЛАГОДАРЯ ВИ предватително за отговорите!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Възможно е
На компота е най-лесно ,всичко зависи от това за колко пари ще си намериш комплекта.
Монтажа е сравнително лесен за човек който го е правил,самоче отнема доста време около два дни плътно ,ако няма пречки.

На компота е най-лесно ,всичко зависи от това за колко пари ще си намериш комплекта.
Монтажа е сравнително лесен за човек който го е правил,самоче отнема доста време около два дни плътно ,ако няма пречки.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Човече прочети темата е36-до кога??? и не се чуди защо колегите ти се дразнят на темата ти.
А сега по темата:климатроник с врътките е около 600лв комплетка,дигиталния е около 1000-ка.Лъчо (Lacho) си монтира до колкото знам,а колата му нямаше фабрично.
Потърси с търсачката и ще видиш колко по-лесно е да не се мъчиш да пускаш нова тема,а да намериш това което ти трябва доста по-бързо.
А сега по темата:климатроник с врътките е около 600лв комплетка,дигиталния е около 1000-ка.Лъчо (Lacho) си монтира до колкото знам,а колата му нямаше фабрично.
Потърси с търсачката и ще видиш колко по-лесно е да не се мъчиш да пускаш нова тема,а да намериш това което ти трябва доста по-бързо.
Предварително се бях подготвил за черпака с хранилка от ваша страна.Само да допълня ,че сте прави , НО не ви ли се е случвало да търсите някоя тема и да не я намерите , дори да знаете ,че я има и ,че сте я чели ????Това ми се е случвало с доста неща , особено като исках да си купувам една кола , която гледах тук , но не можах да я намеря с търсачката , а ръчно отмятах . Мерси на всички.
КАТИНАР
КАТИНАР
TiGoNiSh написа:Човече прочети темата е36-до кога??? и не се чуди защо колегите ти се дразнят на темата ти.
В темата става въпрос за компакта, да възможно е да се монтира. Трудно е да се намери, понеже компактите не са толкова масови като седаните и купетата (макар че са на път да станат).
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Ти пък и ти се сети зимата да си слагаш климатик ...
обърни се към Лъчо, ако си от софия, ако си от Плевен дай на лс
обърни се към Лъчо, ако си от софия, ако си от Плевен дай на лс

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Е, като не можете да отговорите на човека а само критикувате колко малоумна му била темата - мълчете, ебаси! Вие флоодите, ама той сякаш не може да попита. И затуй е форума, ако не сте разбрали - да се пита. Като другите теми не му отговарят точно на въпроса ще пусне нова, К'ВО толкова?
По темата: Може да се сложи, момчетата ти го казаха, но едно, че ще е много скъпо и второ, че ще отнеме време и ако ти е малък двигателя повече ще хаби(това, предполагам, си го знаеш
). Като един приятел - баща му си взе Мерцедес 124, преди известно време, може би няколко месежа, без климатик(няма нит една екстра освен ел. стъкла и шибедах) и той хем вика, че е с всички екстри(
), хем вика, че щели да слагат климатик. Още не са сложили
.
По темата: Може да се сложи, момчетата ти го казаха, но едно, че ще е много скъпо и второ, че ще отнеме време и ако ти е малък двигателя повече ще хаби(това, предполагам, си го знаеш

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2