нещо тропа от пред!помогнете
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dj_ennsy_1 написа:Аз смених и горни и долни носачи, биалетки, кормилни щанги... още като я взех и до сега -43К километра и е бетонкато се има в предвид че се движи само по прелези и дупки
иначе цената на носачите беше около ~120-160лв бройката...
Фирма производител, че и мен ме чака същото упражнение? Предлагат ми Маhle и се чудя. Нали има и по-евтини та за това.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Zubcho, аз ли4но колега съм много доволен от мойте на фирма NK не са мръднали от както сам ги сложил.Но ка4еството при тях няма за какво да се коментира .на пълно излишно е!!!Ина4е имам на Оптимал и са към 80 лв с мойта отстъпка ако те интересува мога да ти помогна и ги жземем на мойта отстъпка.Колеги сме все пак!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
(OO==[][]==OO) написа:за колко пари ти предлагат Mahle-то и къде, че аз точно такива искам - символ на здравина са
113 лв. в един сервиз на един познат
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колега не бързай виж дали не ти хлопат наклатките, при мене го имаше тоя момент, като са заминали вече и започват да чукат като минеш през дупка
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
заради тва тропане съм сменял здрави амортисъори
заради некъдърни майстори а се оказа долни носачи
трябва да се свалят и да се види шарнирния болт иначе много трудно се разбира
ако са шарнирите се чува когато гумите се ударят във ръб или когато се сблъскат със легнали полицаи със леко натисната спирачка
айде че мойта мрънка

заради некъдърни майстори а се оказа долни носачи

ако са шарнирите се чува когато гумите се ударят във ръб или когато се сблъскат със легнали полицаи със леко натисната спирачка

айде че мойта мрънка
borcata bc
borcata bc написа:заради тва тропане съм сменял здрави амортисъори![]()
![]()
заради некъдърни майстори а се оказа долни носачитрябва да се свалят и да се види шарнирния болт иначе много трудно се разбира
![]()
![]()
ако са шарнирите се чува когато гумите се ударят във ръб или когато се сблъскат със легнали полицаи със леко натисната спирачка![]()
![]()
айде че мойта мрънка
Еми при мен е така. Ама и биалетите са ми за смяна .
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Penchev написа:Колеги , да знаете ,че има спад на цените за усилените тампони за горните носачиВ петък като си купувах филтри от Ауто Плюс и ми казаха ,че май са на 35 лв бройката
![]()
Георги Пенчев
Жорка кажи моля те какъв цвят са тия тампони щото всеки казва различно

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
borcata bc написа:заради тва тропане съм сменял здрави амортисъори![]()
![]()
заради некъдърни майстори а се оказа долни носачитрябва да се свалят и да се види шарнирния болт иначе много трудно се разбира
![]()
![]()
ако са шарнирите се чува когато гумите се ударят във ръб или когато се сблъскат със легнали полицаи със леко натисната спирачка![]()
![]()
айде че мойта мрънка
Разбира се много лесно-качваш колата на бордюр и се ослушваш.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:borcata bc написа:заради тва тропане съм сменял здрави амортисъори![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде че мойта мрънка
Разбира се много лесно-качваш колата на бордюр и се ослушваш.
Да не отварям нова тема.....
След сменени горни и долни носачи+ биалетки се чува едно почукване като се качвам по бордюр и при завой. Много трудно се чува но аз го чувам

Поздрави
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Къде го чуваш-ляво,дясно
След като всичко си сменил може да е втулка на паразитният хебел.Това ,че волана ти е станал по-тежък се оправя от само себе си след няколко дни,но не трябва да се прекалява с натягането,че се прецаква кутията-вдигат се двете предни колела,когато волана минава през средата не трябва да има затягане.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Къде го чуваш-ляво,дясноСлед като всичко си сменил може да е втулка на паразитният хебел.Това ,че волана ти е станал по-тежък се оправя от само себе си след няколко дни,но не трябва да се прекалява с натягането,че се прецаква кутията-вдигат се двете предни колела,когато волана минава през средата не трябва да има затягане.
Май се чува от кормилната кутия ама де да знам вече съм откачил. Само слушам за тропане по окачването

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:zvetiko написа:Къде го чуваш-ляво,дясноСлед като всичко си сменил може да е втулка на паразитният хебел.Това ,че волана ти е станал по-тежък се оправя от само себе си след няколко дни,но не трябва да се прекалява с натягането,че се прецаква кутията-вдигат се двете предни колела,когато волана минава през средата не трябва да има затягане.
Май се чува от кормилната кутия ама де да знам вече съм откачил. Само слушам за тропане по окачването
Нали я беше рециклирал-кой знае какво са направили.Ако е тя ,най-добре си вземи друга втора ръка,да не стане някоя беля.Опашката на кутията има шлици ,в които влиза хебела,на нея има и стягаща гайка-виж да не са разбити шлиците или да се е разхлабила гайката.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3