Заслужава ли си е36-320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
6efovete написа:зависи къде ги търсите и какво търсите. никои не вкарва многоо гледани коли. това са единични случаи. после се освежава и тн. и мухите летят и дават по 8000 лв за кола която реално е купена на цена от 1800 - 2000 евро.
няма смисъл да се занимаване с глупости. всеки си знае какво прави.
исках да помогна на момчето да не си даде парите на някои слечак които е вмъкнал щаигата за 5000 лв и я продав за 9000
Аз лично предпочитам да си ги купувам колите от немско,но точно това се опитвам да ти кажа,че и там читавите коли са скъпи.
Трудно ще намериш за 2000Е читава Е36 и то по нова година с кожа и клима.
Там на такива с М40 все още им искат по 1500 - 2000 евра па за по новите да не говориме.
Ако в случая колата се продава от някой кото не е търгаш,ами е фен на марката и я е гледал добре цената си е на място.
Аз моя компота под 7000лв. не бих го дал, нищо че има подобни и по 4000лв. но разликата е от земята до небето.
Нали ме разбираш на къде бия.
В единия случай купуваш кола на която можеш да разчиташ, а в другия кола за градско

Ма като моя едва ли

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 xd
- Мечтае да кара: BMW F01
виждам 4е има много мнения.аз просто нямам възмойност от 4ужбина да си взема кола.ре6ил съм или от 4овек които е карал колата или от Дупница.просто искам 320-нз за6то но искам и да е икономи4но в смисъл такъв студент съм работих само лятото и сега до пролетта 6те е само на мама и тати от джоба,ако е на бензин просто 6те я карам ве4ер с приятелката ми да отидем на кафе и тва 6тее, а мен ми трябва да ходя до студентски а аз съм в захарната може да си представите секи ден колко 6те давам за бензин.и само да вметна знаете ли какво ми казаха когато гледах 1 BMW има го и тук в форума се продава но както и да е.при вклю4ване от първа на втора или от 3-2,се 4ува скурцане(предполагам 4е е синхронизатора)и при вупрос за6то прави така.отговора-ТАКА ГО Е НАПРАВИЛ МАИСТОРА ДА НЕ ВКЛЮ4ВА6 ОТ 4-2.както се казва-NO COMMENT!ИСКАМ ОТДАВНА BWM И 6ТЕ СИ ВЗЕМА САМО НЕИСКАМ ДА Е НЕ6ТО КОЕТО 6ТЕ ПЛАТЯ А ПОСЛЕ 6ТЕ ДАМ ДВОИНО ЗА РЕМОНТ
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
vladeto_88 написа:виждам 4е има много мнения.аз просто нямам възмойност от 4ужбина да си взема кола.ре6ил съм или от 4овек които е карал колата или от Дупница.просто искам 320-нз за6то но искам и да е икономи4но в смисъл такъв студент съм работих само лятото и сега до пролетта 6те е само на мама и тати от джоба,ако е на бензин просто 6те я карам ве4ер с приятелката ми да отидем на кафе и тва 6тее, а мен ми трябва да ходя до студентски а аз съм в захарната може да си представите секи ден колко 6те давам за бензин.и само да вметна знаете ли какво ми казаха когато гледах 1 BMW има го и тук в форума се продава но както и да е.при вклю4ване от първа на втора или от 3-2,се 4ува скурцане(предполагам 4е е синхронизатора)и при вупрос за6то прави така.отговора-ТАКА ГО Е НАПРАВИЛ МАИСТОРА ДА НЕ ВКЛЮ4ВА6 ОТ 4-2.както се казва-NO COMMENT!ИСКАМ ОТДАВНА BWM И 6ТЕ СИ ВЗЕМА САМО НЕИСКАМ ДА Е НЕ6ТО КОЕТО 6ТЕ ПЛАТЯ А ПОСЛЕ 6ТЕ ДАМ ДВОИНО ЗА РЕМОНТ
Аз карам 320,в последните 4 дни изгорих един резервоар до капачката пълен.И аз съм студент и през деня си карам голф 3 на метан,вечер излизам от време на време с БМВ-то.Всяко излизане ми е 20 лв. при положение ,че съм на 10 мин от Студ. град.Тя 320 може и икономично да се кара,но не предразполага.
Като цяло тоя мотор си харчи,дори с вануси ,ала бала.Вземи 1 ИС ,той е и по- икономичен , и върви хубаво.Просто мисля ,че 320 не е за теб

vld написа:Аз моя компота под 7000лв. не бих го дал, нищо че има подобни и по 4000лв. но разликата е от земята до небето.
Ще го дадеш колега, къде ще ходиш........ Просто тука е така. Щото тука се карат най-големите (ама най-големите) боклуци от западна Европа и се продават за 4000-4500лв. И аз моя не ща да го давам за по-малко от тия пари, ама като почнат - ааа тия ли дето вървят по 4000, пък ти му искаш 6500-7000. Сега не ща да обиждам никого, ама аз мойта кола ходих да си я купувам в Германия и мога да кажа че BMW-тата за по 2000 евро за нищо не стават и ще трябва да се дадат поне още толкова за да се приведе колата в нормално състояние. И не само BMW - значи два дена съм обикалял в немско и всички коли до 2000евро се продават само за експорт, щото те общо взето за нищо не стават и карането на такива коли излиза много скъпо удоволствие за тамошните граждани (пък ние тука нали ни е по-висок стандарта, можем да си ги позволим

Ами това е общо взето, всеки който иска да кара BMW (и то що годе запазено) трябва да си приготви мин 3500евро (при положение че е добър в пазарлъка)!
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
kilima написа:vladeto_88 написа:виждам 4е има много мнения.аз просто нямам възмойност от 4ужбина да си взема кола.ре6ил съм или от 4овек които е карал колата или от Дупница.просто искам 320-нз за6то но искам и да е икономи4но в смисъл такъв студент съм работих само лятото и сега до пролетта 6те е само на мама и тати от джоба,ако е на бензин просто 6те я карам ве4ер с приятелката ми да отидем на кафе и тва 6тее, а мен ми трябва да ходя до студентски а аз съм в захарната може да си представите секи ден колко 6те давам за бензин.и само да вметна знаете ли какво ми казаха когато гледах 1 BMW има го и тук в форума се продава но както и да е.при вклю4ване от първа на втора или от 3-2,се 4ува скурцане(предполагам 4е е синхронизатора)и при вупрос за6то прави така.отговора-ТАКА ГО Е НАПРАВИЛ МАИСТОРА ДА НЕ ВКЛЮ4ВА6 ОТ 4-2.както се казва-NO COMMENT!ИСКАМ ОТДАВНА BWM И 6ТЕ СИ ВЗЕМА САМО НЕИСКАМ ДА Е НЕ6ТО КОЕТО 6ТЕ ПЛАТЯ А ПОСЛЕ 6ТЕ ДАМ ДВОИНО ЗА РЕМОНТ
Аз карам 320,в последните 4 дни изгорих един резервоар до капачката пълен.И аз съм студент и през деня си карам голф 3 на метан,вечер излизам от време на време с БМВ-то.Всяко излизане ми е 20 лв. при положение ,че съм на 10 мин от Студ. град.Тя 320 може и икономично да се кара,но не предразполага.
Като цяло тоя мотор си харчи,дори с вануси ,ала бала.Вземи 1 ИС ,той е и по- икономичен , и върви хубаво.Просто мисля ,че 320 не е за теб
успех
не неискам ИС искам 320 гледах няколко последното бе6е с ГИ но има6е проблем когато вкл на гас оборотите по4ват да "играят" все си мисля 4е мога да намеря една добра и запазена "Баварка" от порядъка на 95-96 год с екстри с ГИ до 7500-8000 макс,но да няма някакви големи забележки.НЗ ВСЕ О6ТЕ МИСЛЯ 4Е 6ТЕ НАМЕРЯ

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Само незнам що си мислиш ,че като има ГИ ще е икономична ма карай
То 20 газ в града за нищо ги няма ,та в тоя ред на мисли мисли за друг мотор
Щом си студентче гледай нещо по икономично че да има кинти и за мацки ,че иначе
щи се види нанагорно, не че е особенно голяма разлииката межди 316 и 320 горе долу 2-3 лита е разликата в града,но 316-ката колкото и да я тормозиш повече от 12.5 трудно ще даде,а на 320 този разход му е минималния 

То 20 газ в града за нищо ги няма ,та в тоя ред на мисли мисли за друг мотор

Щом си студентче гледай нещо по икономично че да има кинти и за мацки ,че иначе

- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Denev написа: Просто тука е така. Щото тука се карат най-големите (ама най-големите) боклуци от западна Европа и се продават за 4000-4500лв. И аз моя не ща да го давам за по-малко от тия пари, ама като почнат - ааа тия ли дето вървят по 4000, пък ти му искаш 6500-7000. Сега не ща да обиждам никого, ама аз мойта кола ходих да си я купувам в Германия и мога да кажа че BMW-тата за по 2000 евро за нищо не стават и ще трябва да се дадат поне още толкова за да се приведе колата в нормално състояние. И не само BMW - значи два дена съм обикалял в немско и всички коли до 2000евро се продават само за експорт, щото те общо взето за нищо не стават и карането на такива коли излиза много скъпо удоволствие за тамошните граждани (пък ние тука нали ни е по-висок стандарта, можем да си ги позволим![]()
).
Ами това е общо взето, всеки който иска да кара BMW (и то що годе запазено) трябва да си приготви мин 3500евро (при положение че е добър в пазарлъка)!
Това е истината .В крайна сметка получаваш това за което плащаш.
Колега vladeto_88 , надеждата умира последна -търси ,но вземи един лист и смятай -
Вариянт 1-кола карана в България |напр.моята|
1.ГИ на 6-ц.мотор - 1500лв./eвтин вариант/
2.Обслужване-масло,филтър на кл.въздушен филтър,
горивен филтър,антифриз,термостат,водна помпа- 250лв.
4.Регистрация+номера -120лв.
4.Год.данък,винетка,ГО -350лв.
4.лети джанти 15 -350лв.
5.зимни гуми 15 -евтини -400лв
6.Каско - не го броим
7.Маркиране против кражба -55лв.
8.профилактика на климатика - 60лв.
ОБЩО 3085лв
Ей тея пари дадох ,след като си я вдех от Германия и започнах да
карам.
Вариянт 2 -кола мнесена от автотъртовец
1-Тия пари след покупката ги даваш ТИ
Казваш,че си студент ,значи общата ти култура би трябвало да е поне на средно ниво - направи си такава проста сметка и ще бъдеш близо до истината .
А....даааа..... - в българския език няма букви "4" и "6"
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Само незнам що си мислиш ,че като има ГИ ще е икономична ма карай![]()
То 20 газ в града за нищо ги няма ,та в тоя ред на мисли мисли за друг мотор![]()
Щом си студентче гледай нещо по икономично че да има кинти и за мацки ,че иначещи се види нанагорно, не че е особенно голяма разлииката межди 316 и 320 горе долу 2-3 лита е разликата в града,но 316-ката колкото и да я тормозиш повече от 12.5 трудно ще даде,а на 320 този разход му е минималния
ми допитал съм се до хора които разбират от кули уж и по специално от BMW,и са ми казвали 4е няма да е кои знае колко по икономи4на с ГИ но пак 6те се усети от колкото да е само на бензин
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
moniglow написа:Denev написа: Просто тука е така. Щото тука се карат най-големите (ама най-големите) боклуци от западна Европа и се продават за 4000-4500лв. И аз моя не ща да го давам за по-малко от тия пари, ама като почнат - ааа тия ли дето вървят по 4000, пък ти му искаш 6500-7000. Сега не ща да обиждам никого, ама аз мойта кола ходих да си я купувам в Германия и мога да кажа че BMW-тата за по 2000 евро за нищо не стават и ще трябва да се дадат поне още толкова за да се приведе колата в нормално състояние. И не само BMW - значи два дена съм обикалял в немско и всички коли до 2000евро се продават само за експорт, щото те общо взето за нищо не стават и карането на такива коли излиза много скъпо удоволствие за тамошните граждани (пък ние тука нали ни е по-висок стандарта, можем да си ги позволим![]()
).
Това е истината .В крайна сметка получаваш това за което плащаш.
Колега vladeto_88 , надеждата умира последна -търси ,но вземи един лист и смятай -
Вариянт 1-кола карана в България |напр.моята|
1.ГИ на 6-ц.мотор - 1500лв./eвтин вариант/
2.Обслужване-масло,филтър на кл.въздушен филтър,
горивен филтър,антифриз,термостат,водна помпа- 250лв.
4.Регистрация+номера -120лв.
4.Год.данък,винетка,ГО -350лв.
4.лети джанти 15 -350лв.
5.зимни гуми 15 -евтини -400лв
6.Каско - не го броим
7.Маркиране против кражба -55лв.
8.профилактика на климатика - 60лв.
ОБЩО 3085лв
Ей тея пари дадох ,след като си я вдех от Германия и започнах да
карам.
Вариянт 2 -кола мнесена от автотъртовец
1-Тия пари след покупката ги даваш ТИ
Казваш,че си студент ,значи общата ти култура би трябвало да е поне на средно ниво - направи си такава проста сметка и ще бъдеш близо до истината .
А....даааа..... - в българския език няма букви "4" и "6"
ИЗВИНАВАМ СЕ ЗА БУКВИТЕ ПРОСТО СЪМ С НЯКВА ТЪПА ФОНЕТИКА НА КОМПА И ЗА ТВА ИЗВИНЯВАМ СЕ ЩТЕ ГЛЕДАМ ДА НЕГИ ПИША ПОВЕче,а за това че BMW като цяло е скъпа кола за подръжка да съгласен съм но но зора е докато пак почна работа а дотогава,да си взема кола и да си я гледам пред блока ли? не немисля както и да е мерси за съвета и за упрека към писането с 4 и 6
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Според мен е някакъв тотален мит че ИС-ката е по-икономична от 6-така и да е така то разликата на 100 км едва ли е по-голяма от 1-2 кафета в приятна обстановка. Всички БМВ-та харчат точно толкова колкото ти е тежък крака на педала за газта. Звука от 6-така е незаменим - просто няма друга такава кола. За цената всичко е въпрос на състояние , дори и 92-ра да е ако е обслужвана нормално (периодично) със сносни части, а не е оставена на доизживяване или докато спре тотално и тогава да се закърпи, всяка стотинка по нея си заслужава (друг е проблема на къФ продавач ше попаднеш). В крайна сметка купуваш кола не година. Аз моята в момента с целия прикачен инвентар не бих я дал под 10к. Друг е въпроса дали някой ще ми ги даде. Но както всички знаем "...за всеки влак си има пътници!".
За ориентир ето и темата ми
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 887#476887
За ориентир ето и темата ми
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 887#476887
Последна промяна turboto на 08 Окт 2008, 9:43, променена общо 2 пъти
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
именно приятел искам този звук да чувам когато подам газ на моита кола за това толкова искам 320 и виждам че ме разбираш 

всички те разбираме .
аз реагирах малко емоционално по нагоре но ми се иска да се спре селянията в БГ с тия коли на по 16 години.
ако много искаш 320 ка мога да ти предложа седан един с М52 мотор и М - пакет
в случаи че искаш 4 цилиндрова имам компакт 1.6 в перфектно състояние
пиши на лични ако имаш интерес

ако много искаш 320 ка мога да ти предложа седан един с М52 мотор и М - пакет
в случаи че искаш 4 цилиндрова имам компакт 1.6 в перфектно състояние
пиши на лични ако имаш интерес
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Re: Заслужава ли си е36-320
vladeto_88 написа:зна4и искам да питам и друго знам 4е 6те ми дадете добро ре6ение.а именно заслужава ли си да взема е36-320-96 год за 7300 със вси4ки екстри борд,кожа,4.ел стъкла,климатроник +туба и усилвател ама тва както и да е та да го взема ли оба4е искам ГИ които видях 4е хубавите са от порядука на 1500-1600 лв та ако можете да ми дадете съвет да го зема ли или да из4акам да излезе такова бмв с сложен ГИ и примерно малко по скъпо.мерси предварително си4ко това питам 6тот искам от4аяно да си зема BMW,а до сега попадах на какви ли не мо6енници с с4упени коли и само да ми вземат парите.
Понеже колегите дадоха съвети ще си позволя и аз:
Да, цената си заслужава, дори до 8 000 лв, ако е много гледана. Най-добрия вариант за теб без да правиш компромис с мечтата е да си намериш 320 от частно лице в България с изрядни документи и валидни застраховки към момента. Няма значение откъде е вкарана, достатъчно е да е гледана колата.
Моят случай беше подобен - намерих си от София седан 318i за 8 000 лв., внесена от Италия 2006 г. от частно лице. Противно на очакванията, че там ги карат докато им се изпари маслото в мотора - тази беше изключение. Кожа, климатр, перфектен мотор, изобщо - Слънце. За 6 мес съм минал 12 000 км и не съм пипал нищо по нея, смених й само маслото и филтрите. С една дума - попаднах на добра кола. На всичкото отгоре имаше и серв книжка...невероятно. Само прехвърлихме каското и ГО и газ към Варна. Ходих в чужбина с нея - с 4 човека и пълен багажник ми падна под 7/100....бях в пълен шок, карам я на бензин.
Просто бъди търпелив и изчакай докато се появи, това не става веднага, преди да купя моята видях около 50 тройки. Имам 1 текстов файл какво да гледаш като вземаш II употреба, ако искаш ще ти го метна на пощата.
Така че ти пожелавам късмет, и той е нужен за това !

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
Re: Заслужава ли си е36-320
batvlady79 написа:vladeto_88 написа:зна4и искам да питам и друго знам 4е 6те ми дадете добро ре6ение.а именно заслужава ли си да взема е36-320-96 год за 7300 със вси4ки екстри борд,кожа,4.ел стъкла,климатроник +туба и усилвател ама тва както и да е та да го взема ли оба4е искам ГИ които видях 4е хубавите са от порядука на 1500-1600 лв та ако можете да ми дадете съвет да го зема ли или да из4акам да излезе такова бмв с сложен ГИ и примерно малко по скъпо.мерси предварително си4ко това питам 6тот искам от4аяно да си зема BMW,а до сега попадах на какви ли не мо6енници с с4упени коли и само да ми вземат парите.
Понеже колегите дадоха съвети ще си позволя и аз:
Да, цената си заслужава, дори до 8 000 лв, ако е много гледана. Най-добрия вариант за теб без да правиш компромис с мечтата е да си намериш 320 от частно лице в България с изрядни документи и валидни застраховки към момента. Няма значение откъде е вкарана, достатъчно е да е гледана колата.
Моят случай беше подобен - намерих си от София седан 318i за 8 000 лв., внесена от Италия 2006 г. от частно лице. Противно на очакванията, че там ги карат докато им се изпари маслото в мотора - тази беше изключение. Кожа, климатр, перфектен мотор, изобщо - Слънце. За 6 мес съм минал 12 000 км и не съм пипал нищо по нея, смених й само маслото и филтрите. С една дума - попаднах на добра кола. На всичкото отгоре имаше и серв книжка...невероятно. Само прехвърлихме каското и ГО и газ към Варна. Ходих в чужбина с нея - с 4 човека и пълен багажник ми падна под 7/100....бях в пълен шок, карам я на бензин.
Просто бъди търпелив и изчакай докато се появи, това не става веднага, преди да купя моята видях около 50 тройки. Имам 1 текстов файл какво да гледаш като вземаш II употреба, ако искаш ще ти го метна на пощата.
Така че ти пожелавам късмет, и той е нужен за това !
Този коментар ми напълни душата.мерси и искам да да ми го пратиш щте съм ти благодарен много дано наистина чакането накрая се оправдае и взема нещто което щте си струва парите

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3