Н\С\О и карането им...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 07 Окт 2008, 13:44

май говорим за различни ескорти :roll: Аз имам в предвид 7-ца + 5-ца ескорт
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Окт 2008, 13:45

Nicco написа:бе доколкото съм виждал, гей-чо се вози в бронирана S-класа. По ми мяза на некое министърче от турски произход :confused:

Министрите в България се возят на един и същ модел автомобили:

Изображение

Затъмнени стъкла и лампи на НСО вътре в бъбреците ..

С регистрационни номера:

СА 6001
СА 6002
...
СА 6015
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 07 Окт 2008, 13:45

В интерес на истината, когато и да съм видял коли на НСО, ако не са били с включени лампи, са карали съвсем нормално и не са притискали никой. Не ги оправдавам, но може би в темата става дума за единични случаи. Само не ми е ясно защо винаги карат по две коли толкова плътно една зад друга и задната кола винаги е изнесена леко в дясно?
Последна промяна mangini на 07 Окт 2008, 13:50, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Окт 2008, 13:47

Nicco написа:май говорим за различни ескорти :roll: Аз имам в предвид 7-ца + 5-ца ескорт

Точно ... прав си ... подведох се по колегата и сега като се замисля .... 7ца е и е бронирана не е еС класа. Пилотната кола е черна 5ца с тия дето гледат като мутри :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 07 Окт 2008, 13:52

Както и да е, поне като ги видите, се пазете...............явно тук никой никога няма да ни зачита за хора. Ни мутри, ни министри, ни ЕС.......... :evil:
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 07 Окт 2008, 14:01

mangini написа:В интерес на истината, когато и да съм видял коли на НСО, ако не са били с включени лампи, са карали съвсем нормално и не са притискали никой. Не ги оправдавам, но може би в темата става дума за единични случаи. Само не ми е ясно защо винаги карат по две коли толкова плътно една зад друга и задната кола винаги е изнесена леко в дясно?

Карат плътно една зад друга за да не може никой да се намърда между тях, а задната е по-вдясно защото дори предната да се удари задната да продължи.
Относно това , че като не са с включени лампи карат нормално е съмнително , защото като са без лампи как ги познаваш ,че са НСО ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 07 Окт 2008, 14:03

Ами все пак лампите се виждат, дори и да не са включени. Прави впечатление начина на каране

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Окт 2008, 14:05

mangini написа:Ами все пак лампите се виждат, дори и да не са включени. Прави впечатление начина на каране

Прекалено много филми са гледали тия момчета .. никой не е умрял да им се бута между черните, лъскави автомобили ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 14:05

///peter написа:Скиса не го раздавай много тежкар, че ще те олупат и апарата ще ти вземат ;) Те така едни фотографчета в Гърция ги задържаха за военен шпионаж :mhihi:

според тебе аз ли се правя на тежкар ,че си карам с колата в мойто платно с 40...!? или те се прават на тежкари...!? нека си карат -прав им път-те къдет са тръгнали -ше стигнат....! и не са виновни момчетата,дето правят тия простотии ,а тия отгоре,дето ги оставят да ги правят...!!щото те акъл ,че немат -немат и като съ ги отвързали - вършеят ,ма ако им скръцнат със зъби ще се окопитят ,а те са им казали-давайте,големи сте и те са....!!!
много от тях са ми се напикавали ,с други гащите и хляба с оцет съм си делил и като се видим ше се познаем...!!
глупаво е с такива левашки постъпки да развалят реномето/което и без тва не е високо/на службата си....!!надявам се да са некви новобранци и да станат хора след известно време....!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Окт 2008, 14:35

SKISA написа:
///peter написа:Скиса не го раздавай много тежкар, че ще те олупат и апарата ще ти вземат ;) Те така едни фотографчета в Гърция ги задържаха за военен шпионаж :mhihi:

според тебе аз ли се правя на тежкар ,че си карам с колата в мойто платно с 40...!? или те се прават на тежкари...!? нека си карат -прав им път-те къдет са тръгнали -ше стигнат....! и не са виновни момчетата,дето правят тия простотии ,а тия отгоре,дето ги оставят да ги правят...!!щото те акъл ,че немат -немат и като съ ги отвързали - вършеят ,ма ако им скръцнат със зъби ще се окопитят ,а те са им казали-давайте,големи сте и те са....!!!
много от тях са ми се напикавали ,с други гащите и хляба с оцет съм си делил и като се видим ше се познаем...!!
глупаво е с такива левашки постъпки да развалят реномето/което и без тва не е високо/на службата си....!!надявам се да са некви новобранци и да станат хора след известно време....!!

Абе не са от най-глупавите, но внимавай подобен род служби трябва да са такива, все пак говорим за ескорт на важни хора, колкото и прости да са.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Окт 2008, 14:58

///peter написа:Абе не са от най-глупавите, но внимавай подобен род служби трябва да са такива, все пак говорим за ескорт на важни хора, колкото и прости да са.
пълни глупости.. :confused: Този май месец се разминах с датския принц,който беше на обиколка из страната(Дания де,не БГ) и тия беха само с мотори от охранта му и само вдигнаха ръка да спрем,аз с мойто смешно гоуфче спрях съвсем наблизо,никой нищо не ми каза или направи,нищо общо нямат с нашите комплексирани боклуци,НСО :puke: Съгласен съм напълно с мнението на euroto :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 07 Окт 2008, 15:22

да бе много са силни...аз не позволявам на никои да се гаври с мене на улицата...кав ще да е ...що като е нсо?не може да катастрофира ли?и после ще му извадят и туи дето нема..тои е длажен да избягва инциденти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobbybd » 07 Окт 2008, 15:41

министър председател и вицепремиерите с S-класи останалите министри с 7-ци с номерата които някой по нагоре изброи те са поредни - така сами са си го внесли и после е гласувано и одобрено а общо министрите както знаете са 8 + 5 + 3 по точно е гласувано само на премиера и вицетата да са S класи а това че на останалите са BMW-та е допълнително решение могло е и друго да бъде ама един вид само ония да имат право на такива, BMW-та се познават много лесно освен по номерата и по това че нема други такива седмици толкова матови от страни нали немат пари и ги мият само на валяци, а Орешарски не е искал ново и останал да се вози с е38-цата която МФ са си имали още преди да се купят новите[/url][/b]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Окт 2008, 17:15

Явно само Орешарски разбира от коли в министерски съвет :mhihi: Дано не стане някой от форума министър, че ше се напълни с М- ки :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 07 Окт 2008, 21:40

знам на кои е този ескорт даже съм карал зад него,като закъснявахме за 1 ма4 и мога да ви кажа,4е тои ги кара да карат така,като идиоти

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории