Н\С\О и карането им...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
НСО са абсолютни комплексари! проблемът е, че няма КОЙ да им дръпне юздите и да им сложи спирачки! какво като возят някой депутат или министър?! дай сега останалите хора дето с данъците са им купили колите, костюмите и пищовите да ги мачкаме и унижаваме- така ли?!? проблъмът е, че ушевите, независимо от тяхната форма, в БГ са изолирано общество, мислещо се за богопомазано и богоравно!
Коли на НСО много, но точно този ескорт с 5-цата е супер опасен
Аз ги засичам почти всеки ден, слизат по България или се прибират нагоре. Тези в 5-цата са точно тип мутрета, гледат лошо, псуват, правят се на велики и т.н. На няколко пъти съм се разминавал да не ме отнесът, така и не разбрах кой возят..........ма не ме и интересува, трябва да спрат с каскадьорските си простотии, все пак сме 2008 и в ЕС 

Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
следващият път ше съм подготвен с фотоапарата и ше има после:я се усмихнете ,че ви дават по господари на ефира....!!!нека псуват!!нека налитат.....!!
- SKISA
-
-
Мишел написа:Nicco написа:това между другото беше и моята идеята, да ги снимам и да лъснат с некой златен скункс...........мисля че няма да е зле накой да ги филмира и да им свият сърмите малкоЩе пробвам да ги щракна при следващото им рали...............
И ползата ще е ....... под нулата
ше видим....
SKISA написа:Мишел написа:Nicco написа:това между другото беше и моята идеята, да ги снимам и да лъснат с некой златен скункс...........мисля че няма да е зле накой да ги филмира и да им свият сърмите малкоЩе пробвам да ги щракна при следващото им рали...............
ше видим....
Айде дано

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Недей ги снима, че ако та видат ща бият, мноо знаат те за кво ги снимаш. Дали ша ги праиш известни или студени.
- SKISA
-
-
spacepl написа:Недей ги снима, че ако та видат ща бият, мноо знаат те за кво ги снимаш. Дали ша ги праиш известни или студени.
те напролет бат бойко е предупредил манафите в централния да ги чакат.....! кат загубат изборите!!
Мишел написа:Nicco написа:това между другото беше и моята идеята, да ги снимам и да лъснат с некой златен скункс...........мисля че няма да е зле накой да ги филмира и да им свият сърмите малкоЩе пробвам да ги щракна при следващото им рали...............
бе така е, ма не може да седиме и да гледаме......... Въпрос на време е тия да направят некоя простотия и после да ревем

Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Скиса не го раздавай много тежкар, че ще те олупат и апарата ще ти вземат
Те така едни фотографчета в Гърция ги задържаха за военен шпионаж 

Баш на гейчо е колата .... и аз ги засичам редовно, но никога не съм им правил път и няма и да им направя ... ще се съобразяват малко с хората. ДА, не съм прав напълно, но те не са прави изобщо! Веднъж до КАТ тръгнаха срещу мен в насрещното и просто спряхме капак до капак ... стоят и гледат тъпанарите и изчакаха да им направят място от дясно на тях и се прибраха и зяпат като охлюви. Не ми дреме какво ще направят нека ме блъснат тяхна си работа! Щом се държат като свине смятам, че и останалите участници от движението имат това право. Изобщо не ми дреме за тяхния режим на движение. Не стига, че боклуците, които возят са за избиване ами и път да им правя ....