Да ви споделя
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Да ви споделя
Събота вечер, карам си аз от пл.Македония към Руски паметник и на кръговото изведнъж гледам някакво оживление.Измежду хората гледам нещо пуши и малки пламъци.
Дадох газ обиколих кръговото и спрях зад ладата която тамън правеше опити да се разгори.Изтичах до багажника взех пожарогасителя и отидох да гася.Две три пръсвания в коша на ладата и всичко изгасна.Отстрани имаше 5-6 човека които гледаха саир.Много се нервирах как никои нищо не помогна и щяха да оставят да изгори колата.На 15 - 20 метра от мястото на инцидента имаше 4-5 таксита ама и те нищо не бяха видяли.Наи интересното е че аз 2 години карам без пожарогасител.Понеже в петък и сменях номерата и ходих в кат си взех пожарогасител и хоп в събота вече беше полезен.
Собственика на ладата гледаше като обезомял и се чудеше какво да каже.Предложих му да го дръпна до някъде но тои ми каза че няма нужда.Избутахме колата в страни от кръговото и аз си тръгнах.
Чувствах се толкова добре и бях много щастлив от стореното.
Дадох газ обиколих кръговото и спрях зад ладата която тамън правеше опити да се разгори.Изтичах до багажника взех пожарогасителя и отидох да гася.Две три пръсвания в коша на ладата и всичко изгасна.Отстрани имаше 5-6 човека които гледаха саир.Много се нервирах как никои нищо не помогна и щяха да оставят да изгори колата.На 15 - 20 метра от мястото на инцидента имаше 4-5 таксита ама и те нищо не бяха видяли.Наи интересното е че аз 2 години карам без пожарогасител.Понеже в петък и сменях номерата и ходих в кат си взех пожарогасител и хоп в събота вече беше полезен.
Собственика на ладата гледаше като обезомял и се чудеше какво да каже.Предложих му да го дръпна до някъде но тои ми каза че няма нужда.Избутахме колата в страни от кръговото и аз си тръгнах.
Чувствах се толкова добре и бях много щастлив от стореното.
BMW - The king of the route.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
то в багажника на Е36цата има нещо като стойка за него ,в дясно над калника .. моя не е точно за там но съм го пригодил и все пак там го държа.. дано не ми се наложи да го ползвам де ...
добре си постапил браточка.....ко се чудиш че другите не са помогнали така сие в българия...може би си очаквал бакшишите да помогнат
DD
DD те смао ако им дадеш бакшиш ще си размардат задниците за да ти помогнат
DD
DD
DD .ас пожарогасителя си го бях сложил до краката и като водех колата на един сервиз някои до сви и никои не можеше да обвиня 

И аз скоро станах свидетел на подобна случка като се прибирах от училище...само че тогава те нямаше тебе да му помогнеш на човека

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
не е на лада ,а на голф......и не е жена, а мьж...иначе другото е така 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Наистина вече хората са се озлобили много и никой на никой не помага
и всеки гледа да те прецака ако може
. А някой запита ли се защо шофьора на запалилата се кола не е имал пожарогасител след като аптечката и пожарогасителя са задължителни?
някой може ли да обясни защо течността (или каквото там е) в пожарогасителя трябва да се сменя периодично? какви са последствията ако не се смени на време?

1) потърпевшия, не винаги е в кондиция (шок примерно) да действа рационално
2) не се знае, дали има достъп до пожарогасителя
3) сменя се, за да може ако се наложи да действа, иначе се разваля... не се сещам да има вечни материални неща...
примерно, както сега с две пръскания се е оправило положението, ако беше зле пожарогасителя, щяха да се наложат повече
2) не се знае, дали има достъп до пожарогасителя
3) сменя се, за да може ако се наложи да действа, иначе се разваля... не се сещам да има вечни материални неща...
примерно, както сега с две пръскания се е оправило положението, ако беше зле пожарогасителя, щяха да се наложат повече
<br>
br
br
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Да ви споделя
Kriso написа:....................

А по въпроса за мястото на пожарогасителя. Наистина най-удобното място е пред седалката на водача. Слизаш и си го влачиш с тебе. Има един проблем обаче. БГ Пожарогасителите (за мене само те са истински, разните там от Метро или др. подобни са си чисти ментета и само тежат на гумите) са малко големички, т.е. с голям диаметър. Омегата (която вчера най-накрая продадох) си имаше отвори с рапидки от предишния собственик и аз там си монтирах и БГП. Но имаше проблем с местенето на седалката. Ако искаш да я дръпнеш напред трябва д ая вдигаш а асансьора. Иначе като ти е свястна стойката няма опастност да ти се търкулне под педалите. А БМВ-то ми е жал да го дупча и за сега седи в джоба на кората отзад отдясно. И един съвет. Ако дрифтвате постоянно не си слагайте там БГП, защото резултатът е счупени пластмаси (онези дето крепят кората).

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Един от тези малките пожарогасители, дето са като голям дезодорант не може ли да се хване някак под шоферската седалка с 2 свински опашки и да се стегне плътно така, че да не хлопа.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2