Млади срещу стари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 07 Окт 2008, 2:35

Абе колко и да си добър все някой ще те "намери" :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 8:03

Penchev написа:Аз правя аналогия със ските - не се удървям като ида на някоя непозната ски писта ,просто може би страха е най-големият враг ,който пречи на човека :roll: аз на ските нямам абсолютно никакъв страх - нито скорости, нито трасета (с изключение на девствени склонове под върхове дето освен всичко лавината ще те затрупа всеки момент - там за мен удоволствие няма) ,нито метеорологични условия ,нищо почти не ме плаши,чувствам се уверен и силен ... С шофирането ако човек освен всичко вижда пътя не само като един пейзаж ами като трасе и преценява всеки завой,траектория,разстояние между автомобилите просто не виждам какъв е проблема ?

Георги Пенчев

хайццц...!напрао нали знаеш къде ме закачи!? ;)
аналогия може да се прави с всичко! и пак опира до опит! знаеш ,че аз карам от 38г ски,състезавал съм се-сега карам за кеф! със сигурност километрите ,които съм навъртял на пистата са си казали думата. в момента удоволствието ,което изпитвам от ските не е високата скорост/мога я ,но не ме кефи толкова/ а правенето на завой точно върху това място на бабуната ,което аз съм си намислил,а не което ми се падне ...!! ситните завои и контрола върху ските ми доставят удоволствие. но не се лъжи за страха!! въпреки толкова много каране -имам страх и той е полезен. във всяка ситуация страха е полезен-стига да е контролиран. да се уплашиш да минеш под резньовете е страх ,но в дадена ситуация той ще ти спаси живота,защото безстрашните миналата година оставиха един човек там...!! преди три години се уплаших да карам на банско с три момчета ,защото караха зверски бързо и не беше проблема в скоростта-мога да я поддържам, но си викам: тия са с каски-аз без,тия са с кори и гръбни кори-аз нямам,тия са по 60-70 кила -аз съм над 100.....!!ако стане нещо и ми излезе некой или въпреки големият ми опит изпусна някъде ската ще се утрепя...или ше бутна склона!! и намалих...!!този страх е възможно да ми е спасил главата...!!!
с колите е същото...!! настига ме некой звяр,лепвам се зад него ,ама като стигне на 220-230 и усещам ,че колата олеква на пътя и си викам:я по-кротко . нека е страх,но той е полезен.
та пак целата работа опира до можене и до опит....!!!според мен опита е много важен,защото и шумахер да си се родил -требва да пипнеш повечко пъти волана ,за да покажеш че си шумахер...!!
вярно е ,че темата е много комплицирана -пак казвам :мисля ,че е добре ,че си ги говорим тия неща-всички имат полза от това!! важното е ,че не се караме като томовчета и батковчета....
Последна промяна SKISA на 07 Окт 2008, 9:08, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Окт 2008, 9:07

Ей да го еба, като чели се учиш цял живот на това шофиране :mhihi:
1-2г макс зад волана в София и толкова с ученето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 07 Окт 2008, 9:17

Един професионален шофьор добре се изрази веднъж - "Много са шофьорите, малко сме карачите"
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 07 Окт 2008, 9:49

абе кво стана бре за нема и ден 10 страници тва отдавна не се е случвало май :mhihi: :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 07 Окт 2008, 11:01

Няма смисъл да спорим! Те хората са го казали:
-Лисицата на 100г.,лисичето на 110г.! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 11:04

матрицо,не се предавай!! баре 20 стр. да напраиме и тогава ше клекнеме на младите!! и по-добре 10стр тема,отколкото некой се пребил ,щот не бил чул и не знаел....!!! един от челите да се замисли-се си струва! и аз се замислям...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 07 Окт 2008, 14:37

Специален поздрав за "новобранците"!!! :winky:

http://dnes.dir.bg/2008/10/07/news3447263.html

.........................................
Специални мерки са предвидени и за новите шофьори. Причината е големият процент катастрофи, които те причиняват по родните шосета. Според черната статистика на КАТ "зайците" зад волана са виновни за 1/3 от произшествията в страната. Затова и голяма част от промените в Закона за движение по пътищата, които от Пътна полиция готвят, касаят точно тази група водачи. Според новите правила, всички водачи с книжка до 2 години ще се водят "млади шофьори". За тях позволената скорост за движение ще бъде по-ниска в сравнение с тази на останалите водачи. В града младите шофьори няма да превишават 40 км/ч, а не 50, както е за всички останали. При извънградското шофиране ще вдигат до 70, а не разрешените 90 км/ч. На магистрала стрелката на километража им пък не трябва да превишава 100 км/ч., при допустимата 130.
Освен ограниченията в скоростта, младите шофьори ще сядат зад волана само с придружител през първите 6 месеца. След това, до навършване на 2-годишен стаж, ще карат само денем. Това означава от 5 часа сутринта до 23 ч вечерта. През 2-годишния стаж ще имат и намален на половина брой контролни точки в талона - 27 от 39 за всички останали.

П.С. Ей и да карате с майките си за придружители! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна POL_Starshi на 07 Окт 2008, 14:45, променена общо 1 път
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Окт 2008, 14:41

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ами голяма простотия е това ама айде .. Пълен абсурд ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 07 Окт 2008, 14:45

С някой правила съм съгласен,но с някой не кажете как да си храня колата ако ме карат да карам така с тези ограничения тя ще харчи колкото един малък камион 15л./100км и ко праим,ко праим ще ставам Поп по бензиностациите. :mhihi:
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Окт 2008, 14:46

A_DUNCHEV написа:......

Само си пишат,това е невъзможно!

Все откриват топлата вода,в 'милата' рОдина

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 07 Окт 2008, 15:49

A_DUNCHEV написа:Специален поздрав за "новобранците"!!! :winky:

http://dnes.dir.bg/2008/10/07/news3447263.html

Специални мерки са предвидени и за новите шофьори. Причината е големият процент катастрофи, които те причиняват по родните шосета. Според черната статистика на КАТ "зайците" зад волана са виновни за 1/3 от произшествията в страната. Затова и голяма част от промените в Закона за движение по пътищата, които от Пътна полиция готвят, касаят точно тази група водачи. Според новите правила, всички водачи с книжка до 2 години ще се водят "млади шофьори". За тях позволената скорост за движение ще бъде по-ниска в сравнение с тази на останалите водачи. В града младите шофьори няма да превишават 40 км/ч, а не 50, както е за всички останали. При извънградското шофиране ще вдигат до 70, а не разрешените 90 км/ч. На магистрала стрелката на километража им пък не трябва да превишава 100 км/ч., при допустимата 130.
Освен ограниченията в скоростта, младите шофьори ще сядат зад волана само с придружител през първите 6 месеца. След това, до навършване на 2-годишен стаж, ще карат само денем. Това означава от 5 часа сутринта до 23 ч вечерта. През 2-годишния стаж ще имат и намален на половина брой контролни точки в талона - 27 от 39 за всички останали.

тия дали не могат да ми ядът пастета а :mhihi:
който си го може си го може! :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Окт 2008, 16:00

A_DUNCHEV написа:Специален поздрав за "новобранците"!!!

Хехехе, тенкс! За поздрава де! Ама нещо май е прекалено това, а? Знаеш ли кво е 50 км./ч на извънградски път дет си вдигаш спокойно 130... Две години само денем! А нощем кво - пак таксита, хахаха И накрая това с придружителя вече ме размаза тотално... Майка ми старичка, вечер си ляга рано... та тряя си назнача някой специално на заплата, с длъжност "придружител" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да мога да ходя на работа, иначе... Шест месеца отпуска, хахахах Хайде за точките съм съгласна! Не го виждам това как ще стане, и да го въведат, едва ли някой ще го спазва, особено пък шофьори вече на по година...
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 07 Окт 2008, 16:07

Apassionata написа:............. Знаеш ли кво е 50 км./ч на извънградски път дет си вдигаш спокойно 130... Две години само денем! А нощем кво - пак таксита, хахаха И накрая това с придружителя вече ме размаза тотално... Майка ми старичка, вечер си ляга рано... та тряя си назнача някой специално на заплата, с длъжност "придружител" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да мога да ходя на работа, иначе... Шест месеца отпуска, хахахах Хайде за точките съм съгласна! Не го виждам това как ще стане, и да го въведат, едва ли някой ще го спазва, особено пък шофьори вече на по година...

Ей,как не те предвидиха теб баш нашите законодатели! Ако се бяха се сетили,щеше да има и забрана и за паркиране на "младите шофьори"! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 16:10

са да ги видя и как ше си настроят радарите да познават кат озасичат кой е млад и кой стар шофер....!?!?много ми е интересно...
тва са глупости и няма да станат.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата