Търся такъв преден спойлер --> (е21)
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
С тия пружини се случи нещо странно, май надушвам полова дискриминация, а иначе разбрах що някой се регистрират с пол ДАМА
- ПП: Тва не се отнася за истинските

- Illusion
- Бургаското явление
-
//Zender написа:С тия пружини се случи нещо странно, май надушвам полова дискриминация, а иначе разбрах що някой се регистрират с пол ДАМАПП: Тва не се отнася за истинските
![]()
![]()
![]()
И ти ли я усети дискриминацията? Щот и на мен ми викат, че дамите в автофорумите ги дискриминирали и за съжаление се уверих в това.
Мисля, че няма какво повече да коментирам:

ПС: Моля, не правете това удома си ил ипоне не пробвайте да скачате с пружини.

ПС2: Благодаря страшно много за бързия отговор на KriK4eTo и довечера ще ти разправям как ме изгледа пича от Еконт.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Illusion написа://Zender написа:С тия пружини се случи нещо странно, май надушвам полова дискриминация, а иначе разбрах що някой се регистрират с пол ДАМАПП: Тва не се отнася за истинските
![]()
![]()
![]()
И ти ли я усети дискриминацията? Щот и на мен ми викат, че дамите в автофорумите ги дискриминирали и за съжаление се уверих в това.
Мисля, че няма какво повече да коментирам:
ПС: Моля, не правете това удома си ил ипоне не пробвайте да скачате с пружини.![]()
ПС2: Благодаря страшно много за бързия отговор на KriK4eTo и довечера ще ти разправям как ме изгледа пича от Еконт.Драсни в скайп.
тц тц тц ехх вие жените само чупите виж хубавите пружини как си ги развалила сега са отслабнали от твоито наднормено тегло

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Нещо аз пружини не видях
само Патъци с токчета обвити в зелена декорация която много добре им седи като гледам им придава стабилност в завоите да ги подържаш все така добре - токчетата и декорацията към тях 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Любака написа:...Чак старите се отплеснаха деба.
ИЛЮЗИЙКАТА по често им пускаи фото виж как живват.
по-добре не че старите да не получат я инфаркт, я инсулт

а иначе дайте по-сериозно че осрахме темата на човека

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Е кака ,хубаво ти седят ама даи и на колата да ги сложим де
П.П. няма за какво да ми благодариш аз ти благодаря
,опс замалко да забравя ЗНАЧИ за споилера намерил съм нещо но чакам да ми пратят снимки за да го видиш и да кажеш дали ти харесва и евентуално вече тогава ще се прави 

П.П. няма за какво да ми благодариш аз ти благодаря

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Позьорка, ей тва сте старши ентусиастите, а е едва на 16, някой ще си скубе косите с теб. Кажи за оня в ЕКОНТ
, оная в градския транспорт и как ги мъкна с голямата кутия почти километър
(за паданията по време на фотосесията няма да казваш
).KriK4eTo теб ща пратя директно в случаите на НЕ коректност и на Главния Прокурор, писах ти на 15-тата минута, а някой след 4-ри часа ма НЕ. Да беше писал поне един ЛС, че не та кефя или нещо подобно, а аз ти подарих щангата от моята кола
.Питаш ли ме сега как ще ги взема или как ще карам из Бургаските дупки а? Б..и пружините от 1989 г. се търкалят нови из Европа
. Все пак
благодаря. Illusion-че като се върнеш от училище няма да има кво да обуеш щот в пружините ще има едни жълти неща с сини лентички и надписче
BILSTEIN.

- Боже помогни на това дете да не се пристрастява повече.
- А кво викате за спойлерчетата някви Зендерчета виждам май, ей.
- На тази стеснена на зад предна броня май и отива само махане (това е едно от малкото неща които не ми харесват заедно с големите седалки).
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
//Zender написа:Позьорка, ей тва сте старши ентусиастите, а е едва на 16, някой ще си скубе косите с теб. Кажи за оня в ЕКОНТ, оная в градския транспорт и как ги мъкна с голямата кутия почти километър
![]()
![]()
(за паданията по време на фотосесията няма да казваш
).KriK4eTo теб ща пратя директно в случаите на НЕ коректност и на Главния Прокурор, писах ти на 15-тата минута, а някой след 4-ри часа ма НЕ. Да беше писал поне един ЛС, че не та кефя или нещо подобно, а аз ти подарих щангата от моята кола
![]()
![]()
.Питаш ли ме сега как ще ги взема или как ще карам из Бургаските дупки а? Б..и пружините от 1989 г. се търкалят нови из Европа
. Все пак
благодаря. Illusion-че като се върнеш от училище няма да има кво да обуеш щот в пружините ще има едни жълти неща с сини лентички и надписче
![]()
![]()
BILSTEIN.
Боже помогни на това дете да не се пристрастява повече.
А кво викате за спойлерчетата някви Зендерчета виждам май, ей.
На тази стеснена на зад предна броня май и отива само махане (това е едно от малкото неща които не ми харесват заедно с големите седалки).

по темата : ако може и на мен да ми пратите нещо като подробни снимки иразмери за спойлерче, ще съм много благодарен

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
Нека си лафят ...само да свършим работа
Честито за пружинките
Крик4ето
)))) дано ми върже...иии ще почерпя..МНОГО
Снимките може да ми ги пратиш на маила Kratnik@yahoo.com,че знам ли от кой ъгъл на подфорума ще изкочи някоя хиена и ще го грабне

Честито за пружинките

Крик4ето

Снимките може да ми ги пратиш на маила Kratnik@yahoo.com,че знам ли от кой ъгъл на подфорума ще изкочи някоя хиена и ще го грабне

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Гледаите сега ако има споилер то тои вероятно ще е от смола , също вероятно е да уредя всеки които иска да има такъв ,само после да не кажете че са ви еднакви ,че вече ще ме затрудните 

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3