бобина м43?- вече със снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Не само че мисля ами е така. Незнам ти кво виждаш на снимката, ама аз виждам бобина за М43carmanf1 написа:Вие верно ли си мислите, че това ви е бобината![]()
![]()
![]()

.
На стария ми Компакт беше така разцепена. След известно време както си карам и колата заработи на 2 цилиндъра, след 1 мин станаха 3 цилиндъра и така си остана. Отворих капака и видях, че бобината е стопена и се е разтекала. Смених я с нова, но беше прецакан и Комп-а. Дали е съвпадение като на колегата kamika, незнам.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: .
BaHka написа:На стария ми Компакт беше така разцепена. След известно време както си карам и колата заработи на 2 цилиндъра, след 1 мин станаха 3 цилиндъра и така си остана. Отворих капака и видях, че бобината е стопена и се е разтекала. Смених я с нова, но беше прецакан и Комп-а. Дали е съвпадение като на колегата kamika, незнам.
Още едно такова мнение и я сменям!

mihal написа:BaHka написа:На стария ми Компакт беше така разцепена. След известно време както си карам и колата заработи на 2 цилиндъра, след 1 мин станаха 3 цилиндъра и така си остана. Отворих капака и видях, че бобината е стопена и се е разтекала. Смених я с нова, но беше прецакан и Комп-а. Дали е съвпадение като на колегата kamika, незнам.
Още едно такова мнение и я сменям!Почвате да ме плашите ве хора!
един познат ей тей се майтапеше и вика.. преди да имам интернет и да чета форумите, колата ми беше добре... колкото повече чета, толкова повече ми изглежда проблемна и дефектна

- mihal
- ентусиаст
-
miro20 написа:mihal написа:BaHka написа:На стария ми Компакт беше така разцепена. След известно време както си карам и колата заработи на 2 цилиндъра, след 1 мин станаха 3 цилиндъра и така си остана. Отворих капака и видях, че бобината е стопена и се е разтекала. Смених я с нова, но беше прецакан и Комп-а. Дали е съвпадение като на колегата kamika, незнам.
Още едно такова мнение и я сменям!Почвате да ме плашите ве хора!
един познат ей тей се майтапеше и вика.. преди да имам интернет и да чета форумите, колата ми беше добре... колкото повече чета, толкова повече ми изглежда проблемна и дефектна![]()

- mihal
- ентусиаст
-

Приемам всякъкъв опит!

- mihal
- ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2