Референдум за стоп на ТИРовете през уикендите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Окт 2008, 11:14

acer написа:Споко човече само се шегувам. :)
Вярно е няма как да спорим за възрастовата група, просто има добри и лоши шофьори, може би трябва да се минава някакъв периодичен изпит за да се отсяват... Така загина една позната, младо момиче с бъдеще, щот оня имаше диоптър 10...
2 пъти съм правил луди маневри за да избегна пенсионери каращи в насрещното движение и то на 3-лентов еднопосочен път... детелина..
Ще пратя смс, щото така ще намалее % на заспалите турски тираджии от които най-много ме е страх.
:winky:
има си законово изискване..!!на 10г се минава медицински преглед ,а над определена възраст и по-на често. лошото е ,че тия бележки се взимат срещу пари ,а не срещу преглед и всеки си кара ,колкото може.
същото важи и за зимането на "бележката"-книжка от новите шофери...!!срещу 800-900лв си готов без да си виждал волан през живота си....!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 06 Окт 2008, 17:18

171200 :yes:
Искам. Много искам да ги забранят. При това не само през празници и почивни дни, ами да им наложат забрана за влизане в градовете, а не както е сега. Рушат улиците и булевардите, по които всеки ден минаваме. В горещините накъдрят асфалта, като има пукнатина я размазват до "красива" дупка... Знам ще скочат някои срещу това, че трябва да си зареждат складовете. Ами тировете разтоварват във времени складове по околовръсните шосета, а после стоката ще си я извозваме с камиончета до 3,5т. в града! Това е начина. Но засега и това, за което гласувах да стане, пак ще е напредък :winky:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Окт 2008, 19:09

Diavolo написа:171200 :yes:
Искам. Много искам да ги забранят. При това не само през празници и почивни дни, ами да им наложат забрана за влизане в градовете, а не както е сега. Рушат улиците и булевардите, по които всеки ден минаваме. В горещините накъдрят асфалта, като има пукнатина я размазват до "красива" дупка... Знам ще скочат някои срещу това, че трябва да си зареждат складовете. Ами тировете разтоварват във времени складове по околовръсните шосета, а после стоката ще си я извозваме с камиончета до 3,5т. в града! Това е начина. Но засега и това, за което гласувах да стане, пак ще е напредък :winky:

Не само ТИР-овете влизат в населените места, а и целия автомобилен поток. Самите ни междуградски пътища трябва да заобикалят населените места.

Аз също съм "ЗА" спирането на ТИР-овете през празниците и почивните дни.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 06 Окт 2008, 19:17

То кой освен тираджийте, собствениците на спедиторски фирми и жриците няма да бъде ЗА?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 06 Окт 2008, 19:18

Направо всички да се прибират, когато състезателите излизат, става ли? Хората от Габрово протестират, защото нямат околовръстен и целият трафик (особено сега когато Прохода на Републиката е затворен) минава буквално през града им. И не са само те. Ама какво са виновни тираджиите. Утре т.нар. "гражданско общество" ще реши да забрани хората с мустаци да карат в петък. Малко е нелогично това. Особено ако някой състезател е решил да стигне с 20 минути преди всички и да създаде 1,5 млн. критични ситуации.
Проблема е в липсата на пътищата, а не в разни тираджии. Проблема е в липсата на елементарна култура и големите комплекси, които показваме на пътя.

Аз пък искам да забранят простаците и мислещите се за безсмъртни!
Селото се оказа точно във града

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Окт 2008, 20:03

absix написа:То кой освен тираджийте, собствениците на спедиторски фирми и жриците няма да бъде ЗА?

бате,аз съм почти нещо като спедитор и съм против!! ;)

paxaH написа:Направо всички да се прибират, когато състезателите излизат, става ли? Хората от Габрово протестират, защото нямат околовръстен и целият трафик (особено сега когато Прохода на Републиката е затворен) минава буквално през града им. И не са само те. Ама какво са виновни тираджиите. Утре т.нар. "гражданско общество" ще реши да забрани хората с мустаци да карат в петък. Малко е нелогично това. Особено ако някой състезател е решил да стигне с 20 минути преди всички и да създаде 1,5 млн. критични ситуации.
Проблема е в липсата на пътищата, а не в разни тираджии. Проблема е в липсата на елементарна култура и големите комплекси, които показваме на пътя.

Аз пък искам да забранят простаците и мислещите се за безсмъртни!

значи според теб всички немци са простаци и състезатели....!?!? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 06 Окт 2008, 20:45

SKISA написа:
paxaH написа: Аз пък искам да забранят простаците и мислещите се за безсмъртни!

значи според теб всички немци са простаци и състезатели....!?!? :roll:

:mhihi: :mhihi:
Още един глас ЗА!
Освен това трябва да се забрани движението на камиони по доста наши пътища!
Оная вечер се прибирам от Пловдив до Варна и в Айтоския проход като застигнах един ТИР и няма изпреварване :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Va4etu » 06 Окт 2008, 22:48

Ахъм Баща Ми Е Тираджия... И Така Навсякъде В Европа Тировете Спират На Празници Или Събота / Неделя На Места И Двата Дни От Определено Време.... Само В Наща Държава Секи Шмули.... Като Станат Едни Колони Си Е ... Майката

Твърдо ЗА!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Окт 2008, 8:21

SKISA написа:
absix написа:То кой освен тираджийте, собствениците на спедиторски фирми и жриците няма да бъде ЗА?

Еваларка, тогава ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 8:24

absix написа:
SKISA написа:

Еваларка, тогава ;)

...щото не мисля само за тия 1000лв ,дето требва са баш да изкарам за фирмата или за мен ,а гледам напред и предпочитам сега малко да намалим печалбата ,но да се орегулират нещата за всички и тогава хем ше карат момчетата по-малко ,хем ше почиват,хем няма да има толкова опасности и за тях и за другите около тях,хем и в един момент ще се качат малко цените и ще си върнем загубеното като пари....!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Окт 2008, 9:03

Кво стана с "референдума" пращате ли СМС :mhihi:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Re: ре

Мнение от _BmW_™ » 07 Окт 2008, 11:26

NStorm написа:
Znajko написа:Аз съм твърдо ЗА!

Гласувам с 2 раци и 2 крака ЗА (от княжево съм а тук са много)
///M
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Окт 2008, 11:41

ъп.....! да подсета.....!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: ре

Мнение от Runnaway » 08 Окт 2008, 11:43

_BmW_™ написа:
NStorm написа:
Znajko написа:Аз съм твърдо ЗА!

Гласувам с 2 раци и 2 крака ЗА (от княжево съм а тук са много)

Те в Княжево направо ви идват на гости от време на време :evil:

В Габрово е същата работа ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Предишна

Назад към Извън Темата