Н\С\О и карането им...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Н\С\О и карането им...
ето пресен пример от преди 15мин....!
шофьори на н с о...!!те би трябвало да са много добри..!и са добри...!! тва им е работата,карат много,на около 30тина години са и тренират здраво с колите...!!! за сметка на тва явно некои имат акъл като на пилета...!! излязоха ми на ловният парк в мойто платно да изпреварват в насрешното ,за да стигнат първи на светофара на семинарията...!! в тяхното е задръстване,в мойто-две свободни платна-аз съм в едното! прибрах се плътно в дясно ,за да им направя път ,щото беха пуснали бурканите и лампите и имаше предостатъчно място да минат и двете коли...!! тоя -първият с една 5ца така зверски се фърли в мойто най-дясно платно ,че за малко щех да се кача на бордюра и едва спрех,а и той се заклати доста и после подмина...!! за кво му беше тва не можах да разбера...!! карах леко преди завоя на гара пионер-некъде с 40...!!ако бех се забързал сички физични закони щеха да ни се яват на пътя...!! абсолютно тъпанарска постъпка-без никакъв смисъл,защото ако просто плавно беше минал в другото платно щеше достатъчно да ме затисне ,за да мине 7цата след него и нямаше да създаде ситуация ,а в крайна сметка тва е целта ,за да прекара безпрепятствено дебелогъзеца дето вози...!!! общо взето му требва една газ-ка да му излезе и щеха да са си екстра...!!!
та работата опира и до манталитет ,а не само до опит и километри май...!!! а на сичко отгоре возех и детето ,дето щеше да изпадне от седалката ако беш ебез колан и сичките му якета и чанти фръкнаха по пода....
аз не съм много сигурен дали е страхотна тая истори,а и на всичко отгоре може тия ,дето караха да ги познавам,ма тва не ги прави по-читави и като разбера ше ги псувам здраво.
шофьори на н с о...!!те би трябвало да са много добри..!и са добри...!! тва им е работата,карат много,на около 30тина години са и тренират здраво с колите...!!! за сметка на тва явно некои имат акъл като на пилета...!! излязоха ми на ловният парк в мойто платно да изпреварват в насрешното ,за да стигнат първи на светофара на семинарията...!! в тяхното е задръстване,в мойто-две свободни платна-аз съм в едното! прибрах се плътно в дясно ,за да им направя път ,щото беха пуснали бурканите и лампите и имаше предостатъчно място да минат и двете коли...!! тоя -първият с една 5ца така зверски се фърли в мойто най-дясно платно ,че за малко щех да се кача на бордюра и едва спрех,а и той се заклати доста и после подмина...!! за кво му беше тва не можах да разбера...!! карах леко преди завоя на гара пионер-некъде с 40...!!ако бех се забързал сички физични закони щеха да ни се яват на пътя...!! абсолютно тъпанарска постъпка-без никакъв смисъл,защото ако просто плавно беше минал в другото платно щеше достатъчно да ме затисне ,за да мине 7цата след него и нямаше да създаде ситуация ,а в крайна сметка тва е целта ,за да прекара безпрепятствено дебелогъзеца дето вози...!!! общо взето му требва една газ-ка да му излезе и щеха да са си екстра...!!!
та работата опира и до манталитет ,а не само до опит и километри май...!!! а на сичко отгоре возех и детето ,дето щеше да изпадне от седалката ако беш ебез колан и сичките му якета и чанти фръкнаха по пода....
аз не съм много сигурен дали е страхотна тая истори,а и на всичко отгоре може тия ,дето караха да ги познавам,ма тва не ги прави по-читави и като разбера ше ги псувам здраво.
Последна промяна SKISA на 07 Окт 2008, 14:06, променена общо 2 пъти
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Карат без да мислят,защото имат всякакви права на улицата! Никой нищо не може да им каже! Просто тези които карат са шофиорчета на важни хора! Затова си правят каквото си искат! 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Lubbbo написа:Мене веднъж един ми се показа през прозореца на една Х5 ца с палка да ми удря колатаГолеми са мутри ,се вживяват и те .... дай малко власт на селяка и глей кво става
Много си прав. НСО са си като куките .. шефчета го раздават и понеже са НСО са ИМОРТАЛ .. хаха .. същите са като ушатите, само че носят костюми ..
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Стига, де...
Това е може би 99999тата тема в този форум, в която се хранят хората от НСО.
Айде за малко помислете вие какви щяхте да сте ако имахте супер кола, цялата власт на пътя и возите важен човек?
Не споря, има боклуци, но от личен опит казвам, че има много свестни, даже и в нашия форум.
Айде за малко помислете вие какви щяхте да сте ако имахте супер кола, цялата власт на пътя и возите важен човек?
Не споря, има боклуци, но от личен опит казвам, че има много свестни, даже и в нашия форум.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ами да наистина ако се поставим на тяхно място можеби доста хора ще карат като тях.Но я ти се постави на мястото на колегата.
Сигурен съм,че няма да приемеш ситуацията със усмивка.
Сигурен съм,че няма да приемеш ситуацията със усмивка.

5-цата оптред трябва така да кара че дори и да я удариш 7-цата да има място да мине без проблеми. Не е било просто щото е решил да те стресне и да те накара да се утрепеш.
Преди известно време ан околовръсното през ноща срещу мен лети джип в насрещното,без лампи, на 20-30 метра се сеща че трябва да пусне синьо/червените лапми за да му направя път, скочих в банкета в дясно той си мина и грам не му пукаше, и не беше ескорт!!!
Преди известно време ан околовръсното през ноща срещу мен лети джип в насрещното,без лампи, на 20-30 метра се сеща че трябва да пусне синьо/червените лапми за да му направя път, скочих в банкета в дясно той си мина и грам не му пукаше, и не беше ескорт!!!
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Каквато и кола да имаш,който ще да возиш,има си правила за движение по пътищата и те са за това за да се спазват.Кви са тея мухльовци от нсо бе мамка им мръсна?За кви се мислят тея?заради такива селски газарчета всеки ден по улиците умират невинни хора.на такива изроди и гранатомет им е малко...
- SKISA
-
-
BMWPetar написа:Стига, де...
стига,ма не стига!! не говоря -всички в н\с\о са идиоти!!казах-тия са идиоти. повечето са ми съученици има разбира се свестни хора,но не мисля,че тва ,което направиха днес е работата им.! със сигурност 7цата имаше къде да мине,а ак оне бях извил в дясно щехме да се треснем с 5цата и щеше да мине оня отзад ,ама друг път!! храня ги защото това,което направиха е глупост,а и защото съм приятел с доста от тях...!! имам ...айде да не е супер кола ,ма е доста по-добра от техната петица! карам най-важният човек на света-сина ми! и не правя глупости като техните на пътя....!! това днес беше срам за тях и за тва съм го написал -да се знае...!!
Последна промяна SKISA на 07 Окт 2008, 14:07, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе верно са олигофрени тия, посока пампорово едвам да ме избутат от пътя като аз изпреварвах а отзад ме натискаха, ама не ми дреме..
даже мислих да им "бодна" спирачките да ги стресна
ама беха с некъв джип и ефекта щеше да е почти нулев 
даже мислих да им "бодна" спирачките да ги стресна

- SKISA
-
-
дотука само коментирах как трябваше да минат по принцип ,за да си свършат работата.....!!!отделен е въпроса каква работа има тоя тъпанар ,дето возят ,та да стигне преди всички в центъра...!!! може би трябва нещо важно да гласува...!?!?или може би трябва да вземе некое куфарче тоя нещастник ,за да лобира за некоя простотия. по-скоро тоя голем гъзар е некой много важен в държавата ,за да го пазят като нарко-бос ,на каквото ниво е и всъщност. и като изперкат некой човечец на улицата и го очистат и после като побеснее некой роднина да го одумка и на денсинг -старската ше и осиротеят чехлите до вратата.....
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
големи мъжуве, нема що
ако слезне да го преджобиш сигурно двайсе кинта нема да събереш, ама със служебната кола и с препасаният пищак сме смели като космонавти
Интересно ми е когато не са на работа, не са с костюми и с лимузината как карат и как се държат
ако слезне да го преджобиш сигурно двайсе кинта нема да събереш, ама със служебната кола и с препасаният пищак сме смели като космонавти

Интересно ми е когато не са на работа, не са с костюми и с лимузината как карат и как се държат

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Комплексари и недостижими са НСО(не всички)БГ Руулз!
Нали ако се тресне в някой и го претрепе, ще го оправдаят винаги щото е със спец.режим на движение и точно торбата с ла.на,която вози ще му е кОза....!Да те е страх да живееш в милата си РОДИНА!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
lubaka_320 написа:има си правила за движение по пътищата и те са за това за да се спазват
Да, има и МПС-та със специален (мутренски) режим на движение. В случая направо са се държали като мутри ... Чудно ми е дали тези хора карат така, за да избиват комплекси или така са инструктирани.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- SKISA
-
-
начи аз знам много добре как са инструктирани ...!!ходил съм и на полигона им ,карал съм старите с-класи дет тренират с тех...!!! и няма дума в правилата им да стряскат хората на улицата-дори напротив. най-важното в тяхната работа е да закарат безпрепятствено "обекта" или лайното в случая от едно място до друго. възможно най-безопасно!! а аз не бях препятствие на пътя им,видях ги и те видяха ,че рагирам и се прибирам в дясно и въпреки това се засилиха към мен. специалният режим на движение не предопределя да избиеш и изгазиш всичко по пътя си ,за да минеш...!!дори и на линейките и на полицията и на пожарната/които според мен вършат много по-важна и отговорна работа/ като карат на лампи и сирени им е казано ,че като наближат кръстовище на червено трябва да намалят и да поогледат преди да минат ,защото някой може да не ги види или чуе....!!! а не да минат със 100 и после олеле майко...!!! тия вчера просто направиха излишното и е късмет ,че успях да спра с тоя скапан форд без абс ,защото иначе просто щях да ги ударя и да станат разправии...!!нямаше да е силен удар ,но щехме да се чукнем ,щото форда поднесе...!!
дали имат 20лв в джоба не е критерий-тяхна си работа! извън работа също карат доста предизвикателно ,щото съ свикнали и картата е в джоба му,но и доста от тях напраиха глупости и излетяха ,а някои дори полежаха с месеци и години в пирогов...!!щото той нютон не е знаел ,че ше има н\с\о и си напраил законите от физиката като за сички земни твари....!!!
дали имат 20лв в джоба не е критерий-тяхна си работа! извън работа също карат доста предизвикателно ,щото съ свикнали и картата е в джоба му,но и доста от тях напраиха глупости и излетяха ,а някои дори полежаха с месеци и години в пирогов...!!щото той нютон не е знаел ,че ше има н\с\о и си напраил законите от физиката като за сички земни твари....!!!
Последна промяна SKISA на 07 Окт 2008, 14:08, променена общо 1 път