Млади срещу стари
Модератор: Общи модератори
Млади срещу стари
1..или кой е по-добър шофьор?
Бай Генчо с 40 г. опит зад волана на жигулата....на баща му
? Или Гошко с книжка от вчера (но изчел цялата литература по въпроса 'Има ли дрифт-а почва у нас?'
2.Кои от нас са добри карачи и кои не?
Да си знаем и да има
Ама да не се окажете всички професионални състезатели на всички възможни стилове
Аз НЕ мога да карам!
Бай Генчо с 40 г. опит зад волана на жигулата....на баща му

SKISA написа:ако искаш-отвори друга тема за млади и стари и ше поспорим без да се обиждаме..!!
2.Кои от нас са добри карачи и кои не?

Ама да не се окажете всички професионални състезатели на всички възможни стилове

Аз НЕ мога да карам!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Има си хора, на които им е заложено да могат да карат кола, но си има и такива които хал хабер си нямат от шофьорлък. Това дали си карал 40 или 4 години няма значение, важен е километража, който си навъртял и рисковите ситуации, в които си попаднал...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
......и колко километра смяташ ,че са мойте от 84та насам!? и колко са рисковите ситуации през тва време!? питам само.
не искам да кажа ,че млад човек не може да кара по-добре....!тва момче -арабаджиев ,дето кара в сериите със сигурност е по-добър от много мои връстници и от мен. митко илиев -също! има и хора от форума ,които карат по-добре от мен независимо ,че са с по 10-15г по-млади...!!! но ако говорим за общото цяло ,за всички шофьори по шосетата съм сигурен ,че опита дава много повече за доброто каране и безопасното каране от младостта...!! със сигурност! щото : колкото повече километри-толкова повече опит да решиш ситуация на пътя. ние също сме били млади и знам какви грешки правех тогава и какви сега....!!е...! сега са по-малко!
не искам да кажа ,че млад човек не може да кара по-добре....!тва момче -арабаджиев ,дето кара в сериите със сигурност е по-добър от много мои връстници и от мен. митко илиев -също! има и хора от форума ,които карат по-добре от мен независимо ,че са с по 10-15г по-млади...!!! но ако говорим за общото цяло ,за всички шофьори по шосетата съм сигурен ,че опита дава много повече за доброто каране и безопасното каране от младостта...!! със сигурност! щото : колкото повече километри-толкова повече опит да решиш ситуация на пътя. ние също сме били млади и знам какви грешки правех тогава и какви сега....!!е...! сега са по-малко!
- SKISA
-
-
Re: Млади срещу стари
Apassionata написа:Slavi_m написа:Аз НЕ мога да карам!
Аз също
ма глейте са...!!тука не е въпроса да младееме....

ако тва праи да се подмладява човек-треа да го приложим за пари на некои фолк-певици...

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
SKISA написа:......и колко километра смяташ ,че са мойте от 84та насам!? и колко са рисковите ситуации през тва време!? питам само.
Точно така

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Ама.... Колко млади "млади" имате предвид и колко стари "стари"?....
Щото за Слави да речем и аз може да съм стара
Дайте някакви параметри...Млади на възраст, на книжка, на акъл?? Има си разлика.

Щото за Слави да речем и аз може да съм стара

Дайте някакви параметри...Млади на възраст, на книжка, на акъл?? Има си разлика.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- KickingKing
- ентусиаст
-
kOnPuBkA написа:Дайте някакви параметри...Млади на възраст, на книжка, на акъл?? Има си разлика.
Ivan Petrov

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Няма млади, няма стари, който кара с акъл е добър, който не мисли докато кара и 60 години стаж да има пак не е добър, не е важно от колко рискови стуаций е излезнал, а в колко не е попаднал, може да е на 19 години, няколко месеца стаж зад волана, ама ако мисли един ход напред в ситуацията, ще избегне много рискови такива, така че не става само с ядене, требе и акъл 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
SKISA написа:Apassionata написа:Slavi_m написа:Аз НЕ мога да карам!
Аз също
ма глейте са...!!тука не е въпроса да младееме....![]()
![]()
ако тва праи да се подмладява човек-треа да го приложим за пари на некои фолк-певици...
Абе кой младее бре? Чистосърдечно си признах, че още не мога да карам

Последна промяна Apassionata на 06 Окт 2008, 11:35, променена общо 1 път
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Apassionata написа:Slavi_m написа:Аз НЕ мога да карам!
Аз също
и аз така