Въпрос за дупки, крива джанта и полицията?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Въпрос за дупки, крива джанта и полицията?
Сега минах през красна поляна, изчаках светофара минах си нормално и влезнах в една дупка, обадих се на 166, викат ще пратиме кола, чаках 1 час и си тръгнах. Някой съдил ли е държавата за такова нещо и дали става за напред да знам. Ония педерас полицая (диспечера) само ми се заяжда и нищо не стана, даже и кола не дойде. Най-малко 5 коли спряха след като бяха влезнали в дупката за да погледнат има ли поражение.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ти държава, ченгетата искаш да съдиш, или общината за дупката?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Няма големи изгледи да стане нещо,аз две джанти 4упих на околовръсно и замалко от разправий с акт4е да си тръгна
тъй,4е тегли една майна на държаватани или пото4но управниците и стискай зъби

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Колега, преди около 2 месеца и аз имах същото преживяване. След като се обадих в КАТ чаках точно 2 часа и 40 минути, за да дойде тяхната кола...
И всъщност едва ги накарах да пратят кола, защото диспечера ми обяви, че за такива леки случай не пращали патрул
Практиката била- диспечера ти дава някакъв номер под който ти е записано обаждането и след това отиваш на място в КАТ и там ти пишат протокол, АМА... застрахователите не го признават т`ва, защото не е написан на място и един вид като са твои показания може и да не са истина според тях
Та моето чакане от почти 3 часа замалко да приключи безславно, защото тъпият катаджия започна да ме убеждава че едва ли не Е60 ги произвеждали с фабрично криви предна и задна десни джанти и гумите с балони, защото според него тези щети не били от тази дупка
Та след още половин час спорове и след като му казах на тоя, че щом мисли че щетитие не са ми от тая дупка, да ми напише просто че ми няма нищо на колата и да се подпише под това е ще се видим в съда, за 5 минути ми беше готов протокола....
Та мисълта ми е, че може би не си ги изчакал достатъчно...

Та моето чакане от почти 3 часа замалко да приключи безславно, защото тъпият катаджия започна да ме убеждава че едва ли не Е60 ги произвеждали с фабрично криви предна и задна десни джанти и гумите с балони, защото според него тези щети не били от тази дупка

Та мисълта ми е, че може би не си ги изчакал достатъчно...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Преди време едно приятелче си купи S500 Изръси се над сумати пари за джанти 21цола с гуми почти дето не се виждат.. И точно след една седмица както се возим в последния момент виждаме една шахта дето се е изкривила и надигнала в единия край като бордюр.. Последва само 2 пъти прассс излизаме и гледаме джантите от дясно натрошени гумите нарязани.. Звъним , казват ни директно не се занимаваме с такива неща.. Моето приятелче ходи по общини, заведе дело срешо общината... Вече година чака да го викнат.. ама май само дето го е завел.. Простотия.. Затова аз ще си карам с 14-ки джанти и високи гуми..
6 мнения
• Страница 1 от 1