на панаира....!!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
па така чух-некви до мене говореха с каката...!! мен ме беше срам да питам да не ме снимат и да ме обяват в "Телеграф" за нисан-фен....
треа се види листа неква на тия-на самата кола цена немаше-за сметка на тва имаше табела-продадена!
треа се види листа неква на тия-на самата кола цена немаше-за сметка на тва имаше табела-продадена!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
сега е момента да използвам да направя кратък обзор на панаира тази година:
Та на кратко, 6 кинта за посетители, яжте навън щот вътре 2лв кюфте и кебапче и промоционален голем дюнер на 6лв не са оферта. Желателно е да сте без приятелки и жени или с по дълга горна дреха че има кво да се види а резултата е влизаш надървен и излизаш пак така. Най интересните нещица по баварския щанд са м3 седан, който доказателство че и четиривратите бмв-та могат да бъдат красиви. Прави впечатление и обовената трета серия,която с новия преден капак определено е доста зла на вид, а за десерт има един 123д с перформанс кит от който аз исках да си взема волана с дисплейчетата по него, а грешката се опита да му откърти карбоновия лип за спомен
Други интересни работи са едно мазерати за 350к, пословутия ГТР на нисан и не на последно място новото Ево на което му бяха свили топката на скоростния лост.....България 
Та на кратко, 6 кинта за посетители, яжте навън щот вътре 2лв кюфте и кебапче и промоционален голем дюнер на 6лв не са оферта. Желателно е да сте без приятелки и жени или с по дълга горна дреха че има кво да се види а резултата е влизаш надървен и излизаш пак така. Най интересните нещица по баварския щанд са м3 седан, който доказателство че и четиривратите бмв-та могат да бъдат красиви. Прави впечатление и обовената трета серия,която с новия преден капак определено е доста зла на вид, а за десерт има един 123д с перформанс кит от който аз исках да си взема волана с дисплейчетата по него, а грешката се опита да му откърти карбоновия лип за спомен

Във вторник и аз се поразходих и определено има какво да се види.Нисана на снимки не е кой знае какво,но като застанах пред него наистина е голям звяр и за тези пари няма по-добър автомобил.Интересното беше,че официално цената му за Европа е около 75хил.€ ,а този беше продаден за 240 хил. лв. на търг поради многото желаещи да го купят.
1-цата на БМВ беше кукла направена,но 115хил. за първа серия с дизел мотор 2000куб. си е откровен обир!
А за женското присъствие по щандовете нямам думи....,по-добре мислете как да отидите без жените си!
1-цата на БМВ беше кукла направена,но 115хил. за първа серия с дизел мотор 2000куб. си е откровен обир!

А за женското присъствие по щандовете нямам думи....,по-добре мислете как да отидите без жените си!

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Поседях малко в М3ката
. 2 кебапчета + 2 кюфтета + 2 порзии картофки + мин вода = 40лв 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
absix написа:Кач пара е ГТР-а?
240 000лв беше експонта,за друг цвят два месеца доставка!
Цената е разкошна, за сравнение около 83k$ в USA, мисля че четох някъде!

Последна промяна Tod на 06 Окт 2008, 9:40, променена общо 1 път
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Аз също бях на панаира
тъкмо пред касите ще купувам билет и някъв Сърбин представител на няква строителна фирма вика 1 билте 6лв, 2 билета 5 лева
ние бяхме аз и един мой приятел и си взехме и ни вкара тоя ... така тръгна денят ни
стоях около 20 мин в БМВ 123 и БМВ Х6
после си починах във Мерцедес С500 на задната седалка, след това дадох малко газ на Ц клас АМГ, и ЦЛС 63 АМГ (белия), след това пообиколихме ... разгледах моторите нищо не спазарих
, след това , се върнах в Х6-цата поотдъхнах си на задната седалка там
и си тръгнахме. Като цяло тази година БМВ нямаше доста силно представяне ... то пред хотел Марица имаше по хубави БМВ-та
иначе тази 1 перформънс ... само по списания я бях гледал УНИКАЛНА Е !

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2