Халогените и пауните със STOP палките
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bojidar lukanov
- Потребител
-
Халогените и пауните със STOP палките
Коллеги,може ли някой да ми разясни дали мога да си карам с халогени(крушки H1),защото някои ми казват че ако крушките са такива можело ако са H3 или H4-не???Кажете,че като ме спират онези любиели на 20-сето левките,да знам дали да си плащам като поп или мога да си поспоря с тях???Как точно стои въпроса?Все пак особено вечер халогените помагат бая да различиш петно по пътя от някоя дупка,особено когато е валяло.Какъв им е проблема да караме на 4 фара,защото с h1 са си точно 4 фара.....
BMW...BMW...BMW - Какво друго му трябва на човек...
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- HDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 19' G31 540i
Мда,решат ли да се заядат-пишат.10лв е акта.проверено
Халогените могат да се ползват само при намалена видимост - мъгла,дъжд.

- bojidar lukanov
- Потребител
-
ама,все пак няма ли някакво определение какво е фар против мъгла ,все пак ,тия с H1 на кой пречат те си светят ниско долу,където късите едвам стигат...тия издънки по улиците за 10 лв ще ти кажат че светят като с "триксенон"...д***а
BMW...BMW...BMW - Какво друго му трябва на човек...
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
точноDenev написа:Както каза HDI, халогените могат да се ползват само при "намалена видимост", т.е. мъгла. При всички останали случаи си в нарушение.
на мен три пъти са ми правили проблеми вече и все се измъквам с 10-ка

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
по закон имаш право да пускаш халогените само при намалена видимост - т.е мъгла и дъжд
в другите случай...10ка минимум
в другите случай...10ка минимум

- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
Колега, каквито и крушки да сложиш, все ще ти правят проблеми щото за куките тва са си фарове за магла, както и да светят.
Bързо Mощно Wечно
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Да,затова разбера ли че има наблизо куки си ги загасям...а през останалото време си ги включвам!
Няма да си съсипвам колата от тия дупки ве!

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
cucko написа:Да,затова разбера ли че има наблизо куки си ги загасям...а през останалото време си ги включвам!![]()
то по тая логика "Що да не си карам със 150, пък като ги видя ще карам с 40" или "Ей тоя завой(забранен) ще го направя аз, а ако са след него няма да го направя"

ре
По принцип си в нарушение, но закона е за от 80-те години! Новите системи за осветление на автомобилите при завой на кръстовище примерно задължително включват съответно ляв или десен халоген, за да се разшири зрителното поле. И какво, ще си пърпоря гордо с новата тройка и ще ме глобят изневиделица скрилите се зад ъгала мишки, че шпоря на халогени
Б*си държавата и законите 

ре
SummonedToDIe написа:cucko написа:Да,затова разбера ли че има наблизо куки си ги загасям...а през останалото време си ги включвам!![]()
то по тая логика "Що да не си карам със 150, пък като ги видя ще карам с 40" или "Ей тоя завой(забранен) ще го направя аз, а ако са след него няма да го направя"
Ей, това много ме зарадва, от сърце го казвам

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Халогена е допълнителен фар, който не е позволен при нормални условия...
а колкото до "завиващите халогени" - покажи му на куката, че светва само при завой да подобри видимостта (а не да свети постоянно) и да видим какво ще ти напише... дори и да е толкова тъп, тоя акт после ще падне, щото това е екстра на колата, а не активно включване на халогенните светлини по време на движение...
а колкото до "завиващите халогени" - покажи му на куката, че светва само при завой да подобри видимостта (а не да свети постоянно) и да видим какво ще ти напише... дори и да е толкова тъп, тоя акт после ще падне, щото това е екстра на колата, а не активно включване на халогенните светлини по време на движение...
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5