нямам съединител!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
нямам съединител!
Колеги пак проблем и ми трябва помощ.
За 3-ти път ми се случва да ми изчезва съединителя.Първия път когато го направи звъннах на майстора да си запаза час да го прави ,а той ми каза да си долея спирачна течност и да помпам на педала докато не дойде,така и стана оправи се.Това се случи преди 6 месеца ,но за последните 2 седмици ми се случва 2 пъти гледах от каде може да ми губи течноста,но не мога да вида да има теч.На казанчето ми показва,че ми е на max,но като почна да доливам 150мл си ги поема и след 15 мин помпане съединителя си се оправя.От къде и как мога да си го оправя,защотот не ми се чакак някой майстор 3 седмици да ми се мотае.
Благодаря предварително!
За 3-ти път ми се случва да ми изчезва съединителя.Първия път когато го направи звъннах на майстора да си запаза час да го прави ,а той ми каза да си долея спирачна течност и да помпам на педала докато не дойде,така и стана оправи се.Това се случи преди 6 месеца ,но за последните 2 седмици ми се случва 2 пъти гледах от каде може да ми губи течноста,но не мога да вида да има теч.На казанчето ми показва,че ми е на max,но като почна да доливам 150мл си ги поема и след 15 мин помпане съединителя си се оправя.От къде и как мога да си го оправя,защотот не ми се чакак някой майстор 3 седмици да ми се мотае.
Благодаря предварително!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
сигурно са ти заминали гуми4ките на помпата,опитаи да обезвъздушиш системата от долната помпа и ако нестава си я смени с нова
petio_bmw 318is написа:сигурно са ти заминали гуми4ките на помпата,опитаи да обезвъздушиш системата от долната помпа и ако нестава си я смени с нова
Колега не съм много в час и може да прозвучи малко тъп въпроса ,но как става обевъздушаването и гумичките след като свала помпата отдолу къде се намират?

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Евентуално отляво на скоростната кутия може да потърсиш
а при помпата има продка за обезвъздушаване (като на спирачките същата процедура е) само като обезвъздушавате следете нивото на течността да не стане авария ако свърши трябва цялата система да се обезвъздуши!!!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
гуми4ките са в помпата вътре,а за обезвъздушаването колегата ти е казал за пробката и как става.щом неразбираш неотваряи помпата и ако пак има6 проблеми си я смени с нова ,а в твоя слу4аи като не си в 4ас иди в сервиз наи-добре
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Ако има проблеми да го направи сам застава на позицията на е30 ката от подписа ми и му оправям проблемите ако се интересуваш лс!
Remi Performance Garage

Re: нямам съединител!
Аз имах същия проблем и искам само да попитам за да не отварям нова тема :1 каква марка спира4на те4ност да сложа и 2 те4носта за спира4ките и съединителя една и съща ли е и се налива на едно и също място ли ?boy80 написа:Колеги пак проблем и ми трябва помощ.
Благодаря предварително!
Абе не са май гумичките
, ами износят ли ти се накладките и нивото респективно в казанчето за спирачната течност пада, а тръбичката за съединителя е точно по средата, тоест си може би за смяна на накладките, провери все пак за течове някъде, виж накладките как са и чак тогава се замисляй за помпа.
ПС. Има и друго ако сега само долееш спирачна течност, при положение че си с доста износени накладки, при самата смяна на накладките, когато се съберат буталцата на спирачните апарати, течността ще прелее от казанчето, а тва е гадна работа.

ПС. Има и друго ако сега само долееш спирачна течност, при положение че си с доста износени накладки, при самата смяна на накладките, когато се съберат буталцата на спирачните апарати, течността ще прелее от казанчето, а тва е гадна работа.
AcoTo®
Той колегата казва че му го прави за 3-ти път и долива тичност значи надали са накладки на мен ми намирисва на помпаAcoto® написа:Абе не са май гумичките, ами износят ли ти се накладките и нивото респективно в казанчето за спирачната течност пада, а тръбичката за съединителя е точно по средата, тоест си може би за смяна на накладките, провери все пак за течове някъде, виж накладките как са и чак тогава се замисляй за помпа.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
И на мен ми прилича на помпа,но помпата когато е,оставя отпечатък на земята,а ако няма,има възможност да е от износени накладки.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1