проверка на маслото в скоростите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проверка на маслото в скоростите
колеги кажете как да видя маслото вскоростите и диференциала.дали има или няма.на скоростите,каде е пропката.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Като си под колата и гледаш на пред от дясната страна на скоростната кутия.Изпоузваи търсачка,не пускаи теми за елементарни неща.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Pistata9889 по спокойно нали за това сме тука в тоя форум ... има милион теми които се повтарят защо не и тая
Пък и ти ползвал ли си търсачката да видиш колко намира това което ти трябва!! 

Re: проверка на маслото в скоростите
ivvov написа:колеги кажете как да видя маслото вскоростите и диференциала.дали има или няма.на скоростите,каде е пропката.
Колега, няма какво да го проверявяш, направо го сменяй да ти е мирна главата!
Re: проверка на маслото в скоростите
Denev написа:ivvov написа:колеги кажете как да видя маслото вскоростите и диференциала.дали има или няма.на скоростите,каде е пропката.
Колега, няма какво да го проверявяш, направо го сменяй да ти е мирна главата!
Направо отиди в някой сервиз и си го сменяй ако не си го правил досега.На моята,каква чернилка излезна
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
slatanic написа:А вие що си мислите,че ще налеете по хубаво масло от това каде е било преди това вътре!?![]()
А тия в сервизите и те сипват от ОМВийското от 25лв литъра и после искат 100лв за смяна,ама как и да е!
В най-добрия случай, ама в най-добрия, това масло ще е на мин.40хил.км, така че при всички случаи това дето ще се налее е по-добро от това вътре. И още нещо - цените на тая услуга в Дарукар и Варнакарс са съвсем приемливи. Освен това не трябва да има съмнения за качествата на маслата предлагани в сервизи на BMW.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Хайде някой да каже какво масло е наливал че и на моята трябва да го сменям!Сякаш имам чувството че е спаднало нивото!
Мисълта ми е тези които са решили да го сменят какво им впечатлило разликата преди и сега но нека също да впише марката на маслото сега!
Мисълта ми е тези които са решили да го сменят какво им впечатлило разликата преди и сега но нека също да впише марката на маслото сега!
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Най-добре отиди в сервиза на БМВ, там ще ти предложат най-подходящото масло за скор кутия и диференциала. Последно като питах не ми се видяха много парите, тъй като и скоростите и дифа събират по 1,1 л масло, така че общо без смяната би трябвало да ти излезе около стотина лева.
И още нещо - в зависимост от годината на производство на автомобила може и да не се наложи смяна на това за диференциала, по-новите серии са с доживотно (lifetime). Тези неща ги пише на едни лепенки, които се намират точно върху самите кутии. Мисля че след 97 г го заменят с доживотно на дифа.
И още нещо - в зависимост от годината на производство на автомобила може и да не се наложи смяна на това за диференциала, по-новите серии са с доживотно (lifetime). Тези неща ги пише на едни лепенки, които се намират точно върху самите кутии. Мисля че след 97 г го заменят с доживотно на дифа.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
11 мнения
• Страница 1 от 1