СОФИЯ - сбирки Е30 неделя 20:00 Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Събота вечер беше повече от добро да момчета. В интерес на истината тръгнах си от Младост с едно наум че Ората са наплашени
и няма да дойдат, ма те па се бяха въоръжили даже и гърмяха по минаващите е36-ци
кой с пистолети кой с пушки (Ицо) .
Ся по сериозно - > Сбирката НЕ Е само за е30 и никога не са били само е30-ки там имало е всякакви коли. Митко който създаде първоначалната тема, така я нарече понеже е обсебен като мен , жоро. динко, ицо, мето, бени , нико, марто, владо, колю и т.н. Това никога не е значело че другите дошли ги пъдим, бием, бъркаме им в носа и така нататък не се страхувайте заповядайте аз ще ви пазя ако някой ви говори по високо, ама това е щот Бени ни углуши оная вечер мноо му скърцаха гумите кат на гладен пенсионер зъбите.
Та с сбирките го изяснихме въпроса както и с автомобилите присъстващи там, даже в събота главните участници бяха 2-3 е36 ци, Бени и Нико
и други не помня кой се дърпаха то 2 ма ли бяха, ма сички мерят тия ми ти коли.
Е36 ците и те си бяха на ниво старата на Ицо с побитите клапани само ревеше май, щот васко го прескочи няколко пъти с М50-то ама не ги знам.
Специални поздрави на Момчето което искаше да се дърпа с патрулката. Бяха се наредили жалко че не можа никой да заснеме Съблимния момент, в който бялата астричка се прокрадна бааааааавно зад така назлобената и форсираща се е36-ца, няма да излъжа че всички млъкнаха буквално, споделихме си че никой не е с това момче и не го познаваме на висок глас
(ма не е така) и сички чакаме ся да видим астрата кво ще напрай (мож да е нитроцелулозна незнаем) . Около 20-30 сек, положението беше почти ела вълчо изяж ме ама е36-то се усети че отзад не е бай стоян от тетевенско ми си е Хлопел астра че и гиздавелка с буркани отгоре. Влезе си момчето баааавно в газстанцията а, Полицменити си минаха лееекичко пред сички нас (20-30 чадя може би) и си заминаха, кротко присядайки до един стъб на 200метър от старта, може би да замерят някой кола , дали дава ниски 15ки или не
.
То освен тоновете лафове дет изсипахме, студената вечер не ни предложи нищо друго освен да говорим за числа на диференцияли (динко с/у жоро) и на кой как му трака колата.
Бени и съдра гъза на е30-ката и на гумите, комбинацията от твърда гума с гладък асфалт, води до трайно углушаване на публиката на мероприятието- така и стана.
За присъстващите в бъдеще носети си якета и ръкавици, студено е , а и нещо за пиене кат водица, щото ние сме обикновенин хора не се събираме по хоремаци и гиздави Парти плейсчета.
Ходихме май и до Мето, да му честитим рожденния ден
на комшиите и на него сигурно им хареса, Ицо даде някой залп с пушкалото и разбуди околията. Уж някой щеше да остава горе и аз и ванката (с типото) само щяхме да бягаме на кафето, ама кво стана се оказахме сички наредени зад мен
.
В кафето място нямаше за 15 маймуни и се оказа работата малко като домино, така се понаредихме, на жоро васко и динко мой да са им измръзнали дупетата, слабички са незнам
, беше добре, някой прави и снимки да земе да ги качи искам да си видя грозната мутра.
Момчето с 315-ката пак му се доеба от сервитьорката, че даже и жена му не му звъня много да го притеснява може би затва незнам.
Поговорихме си Кретена си зе бирата и изчезна с нея под мишница, не му стига че остави марковия зендер престилка на 1 завой ми .... незнам, добре че ми звънна вчера да не го мисля.
ПОговорихме си , както обикновенно, сиреч похвалихме се на кой му е по малко счупена колата, и как ще я реставрира за напред и аз си заминах по раничко към 00:30
щот семейния живот си иска своето, няква корса искаше да ни блъска с жоро, ама ни отвя, щот кък мой да гледа 2 бмв та че и черно и бяло да си карат заедно, трябва да се минават тия коли не може
, сетне 315ката пак даде доволно бензинец и си отлетя към Тв кулата.
ПП. Диктофона кога а?
ПП2. тая събота ме няма, ще проуча обаче мястото дет отивам , с бени си поговорихме да се сберем на няква хижичка ай да видим дали биа
ПП3. КОйто има е36 и не му се идва да не идва, който има БМВ да заповяда винаги каквото и да е , темата е с такова заглавие както казах по горе щот сме изкривени и не сме добре, ядем доматите с колчетата и така нататък , другите на ЛС

Ся по сериозно - > Сбирката НЕ Е само за е30 и никога не са били само е30-ки там имало е всякакви коли. Митко който създаде първоначалната тема, така я нарече понеже е обсебен като мен , жоро. динко, ицо, мето, бени , нико, марто, владо, колю и т.н. Това никога не е значело че другите дошли ги пъдим, бием, бъркаме им в носа и така нататък не се страхувайте заповядайте аз ще ви пазя ако някой ви говори по високо, ама това е щот Бени ни углуши оная вечер мноо му скърцаха гумите кат на гладен пенсионер зъбите.
Та с сбирките го изяснихме въпроса както и с автомобилите присъстващи там, даже в събота главните участници бяха 2-3 е36 ци, Бени и Нико

Е36 ците и те си бяха на ниво старата на Ицо с побитите клапани само ревеше май, щот васко го прескочи няколко пъти с М50-то ама не ги знам.
Специални поздрави на Момчето което искаше да се дърпа с патрулката. Бяха се наредили жалко че не можа никой да заснеме Съблимния момент, в който бялата астричка се прокрадна бааааааавно зад така назлобената и форсираща се е36-ца, няма да излъжа че всички млъкнаха буквално, споделихме си че никой не е с това момче и не го познаваме на висок глас

То освен тоновете лафове дет изсипахме, студената вечер не ни предложи нищо друго освен да говорим за числа на диференцияли (динко с/у жоро) и на кой как му трака колата.
Бени и съдра гъза на е30-ката и на гумите, комбинацията от твърда гума с гладък асфалт, води до трайно углушаване на публиката на мероприятието- така и стана.
За присъстващите в бъдеще носети си якета и ръкавици, студено е , а и нещо за пиене кат водица, щото ние сме обикновенин хора не се събираме по хоремаци и гиздави Парти плейсчета.
Ходихме май и до Мето, да му честитим рожденния ден

В кафето място нямаше за 15 маймуни и се оказа работата малко като домино, така се понаредихме, на жоро васко и динко мой да са им измръзнали дупетата, слабички са незнам

Момчето с 315-ката пак му се доеба от сервитьорката, че даже и жена му не му звъня много да го притеснява може би затва незнам.
Поговорихме си Кретена си зе бирата и изчезна с нея под мишница, не му стига че остави марковия зендер престилка на 1 завой ми .... незнам, добре че ми звънна вчера да не го мисля.
ПОговорихме си , както обикновенно, сиреч похвалихме се на кой му е по малко счупена колата, и как ще я реставрира за напред и аз си заминах по раничко към 00:30

ПП. Диктофона кога а?
ПП2. тая събота ме няма, ще проуча обаче мястото дет отивам , с бени си поговорихме да се сберем на няква хижичка ай да видим дали биа
ПП3. КОйто има е36 и не му се идва да не идва, който има БМВ да заповяда винаги каквото и да е , темата е с такова заглавие както казах по горе щот сме изкривени и не сме добре, ядем доматите с колчетата и така нататък , другите на ЛС

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
еми аз като ви виках да се качите в нас да пиете по едно "безалкохолно" неискахте та нека ви е ,мръзнете пред кафето.Иначе стана много добре мерси ,че ме уважихте
др събота и аз ще съм на връждебна че си забравих физиономиите вече
айде и умната по хижите 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291157 малко снимки на добре организирания отбор Е30 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Колеги Утре на линиялисте?
П.П И тази събота няма да иссссъъъссскаамм

П.П И тази събота няма да иссссъъъссскаамм

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- niko_first
- младши ентусиаст
-
- ico-bmw
- ентусиаст
-
lubeto написа:момчета никои не познавам и ще ми е малко като х** в хладка вода,но да се надявам,че ще ме посрещнете.....
Аз съм с червено е30 купе
Колега няма проблем ела, ние не хапем...
А помеждудругото ти кога дойде защото ние седяхме до 10:30 някъде и те нямаше. Ето ти телефон за връзка все пак да имаш защото ние отидохме на кафе и да звъннеш следващия път ако ни няма там: 0895 600 873-митко
А иначе сбирката както винаги беше супер добра, няма дъжд няма снях ние сме там и си правим купона

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

лутах се супер много време... проверих всяка една бензиностанция до табелката,където свършва София.После тръгнах да се връщам и влязох да огледам кв.Враждебна,но и там нищо не намерих.После реших да се прибирам супер изнервен иии... стигам към моста иии... тоя до мен ви видя е30ките.Айде обратен завой и влязох,и спрях пред черното комби от дясната страна.Излязох,гледам към пейките няма никой,влизам вътре при касите-пак няма никой,а колите седят отвън.
Реших да си купя нещо за пиене и да изляза отвън да помръзна и да почакам да видя някои.Стоях 20 минути и си тръгнах насран щтото идвам чак от Красно село и накрая нищо
Моята кола беше единствена червена
Реших да си купя нещо за пиене и да изляза отвън да помръзна и да почакам да видя някои.Стоях 20 минути и си тръгнах насран щтото идвам чак от Красно село и накрая нищо

Моята кола беше единствена червена

.
Следващата сьбота колега ми се обади на 0884417613-Жоро,аз сьм от борово и може да трьгнеме заедно 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- niko_first
- младши ентусиаст
-