Амортисьори за Е36. Съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
да брато така е тези дето ги свалих беха Боге но сложих Билщайн.И аз така бех чувал че специално купето са оригинално е БОГЕ и се уверих като свалих старите.От там нататъка е въпрос на вкус каой кво слага .ДАНО НЕ СЪМ СГРЕШИЛ С БИЛЩАЙН МАМКА МУ 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
за билщаин не си згрешил ако не са ти бутнали някое менте . относно тези които аз сложих на БОГЕ си имат и знака на БМВ на тях. за съжаление цените са ужасни там иначе вероятно са наистина добри.
относно оригиналните които слагат БМВ поне аз с БОГЕ съм виждал наи много. колегата по нагоре каза и че слагали ЗАКС
относно оригиналните които слагат БМВ поне аз с БОГЕ съм виждал наи много. колегата по нагоре каза и че слагали ЗАКС
искам спортно окачване помощ
молба кам всички кажете от каде мога да си набава спортни порожини

istinskata religiq e bmw
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
да оригинално са с БОГЕ
но може и други да слагат според модела.Като фаровете на едни хела на други бош на трети ZKW какво е имало по складовете май излиза да е,,,а и швабензи
но може и други да слагат според модела.Като фаровете на едни хела на други бош на трети ZKW какво е имало по складовете май излиза да е,,,а и швабензи
Re: искам спортно окачване помощ
GadE36 написа:молба кам всички кажете от каде мога да си набава спортни порожини![]()
![]()
![]()
![]()
заминаха преди една седмица колега. да беше писал по рано. даи тема една в купува и все някои ще ти намери. за 4 цилиндрово ли търсиш?
може да ти намеря задни за сега
aisikterix написа:да оригинално са с БОГЕ
хаха така е но поне не са слагали боклуци и това са си качествени марки. виждал съм фар на бош на 15 години които не е мръднал или изпуснал някъде . а за другите марки да не говоря
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
Абе и при тех има издънки (за фаровете говоря) моите са БОШ и са с некви пластмасови стъкла вътре и са пожълтели като на стара баба гащите .Сега си търся стъклени да си ги сменя .И други съм виждал с пластмасови стъкълца и пожълтели.Не е единичен случай,но да н отклоняваме темата към фарове
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3