Препоръки за покупка на бмв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 04 Окт 2008, 15:32

vladuicho написа:
е ти пък нищо не каза 700-800 няма да му стигнат,аз по моята за 3-4 месеца не съм дал и левче(не говоря за бензина) като е здрава колата за какви средства говорим,може би първоначално колегата ще набие някой лев ама после шапка на тояга :DМисля да взимам е46 там подръжката ми казаха колеги че била по солена :mhihi:
п.с. Колега един път качиш ли се на бмв,няма да искаш да чуеш за друга кола,УСПЕХ С ПОКУПКАТА :D

Ами честно казано, не знам как се справяте със 700-800 лева, телефони, сметки за ток, храна, дрехи... и колата, аз предната седмица само 350 лева дадох за амартесьори и там около тях... застраховки, гуми, бензин... аз може би повечко я карам, но месечно поне 200 лева отиват за бензин. Както и да е, всеки предценява за себе си...
А към момчето, запалиш ли се, ще даваш много по колата, повярвай! Особено, ако искаш да я направиш и по-красива ;)
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 04 Окт 2008, 21:17

ти сега на фона на бг заплатите реши че 700-800 лв са малко,ми на много места не дават и толко пък е пълно с е36,не искарвай само е36 колата на богатите моля те :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 04 Окт 2008, 23:10

Ако е идея по-извратен може да си вземе и Е34 :mhihi: :idea:

между другото давам 2 за 5000 лева :lol:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 53

Мнение от dackooo » 10 Окт 2008, 10:28

тарси 318 мотора е добар и запомни само бензин(бмв-дизел :maad:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 10 Окт 2008, 10:57

vladuicho написа:
Apassionata написа:Правило №1 за новите кандидат-членове тук: Първо четеш ли, четееееш, идея си нямаш колко стотици страници има написани тук точно по въпросите, които те интересуват. Не че колегите не са гостоприемни и отзивчиви и няма да ти отговорят, ма поразрови се малко, има търсачка.

Аз само да кажа със 700-800 лева може и да ти е малко трудничка поддръжката. Освен ако мама и тате не плащат всичко в къщи...

Добре дошъл все пак! :welcome:

..............:mhihi:

п.с. Колега един път качиш ли се на бмв,няма да искаш да чуеш за друга кола,УСПЕХ С ПОКУПКАТА :D

:yes: Колега взимай читавата.А това коя колко бяга и колко гори си е друга тема.Това е марката.Успех
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата