Биг Брадър 4
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Мишел написа:SKISA написа:баси ...аз имам грозното чуство ,че което предаване не го гледам-рейтинга му отива на кино....!!сериозно!като социологическо проучване съм....!!! са тоя брадър не съм го мернал даже-само боя гледах в нета и като слушам отива на мъртвило тоя сезон...!! а от предишните гледах и си беха екстра с гледаемостта....!!! и не е само така с брадърите-със секо предаване така става....!!!треа да ми плащат продуцентите да ги гледам-белкем им върже.....
Не спирай да пишеш във форума тогава , да не вземе и той да отиде по дяволите![]()
![]()

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
PeBuLs написа:((:BuKcu:)) написа:Мишел написа:SKISA написа:баси ...аз имам грозното чуство ,че което предаване не го гледам-рейтинга му отива на кино....!!сериозно!като социологическо проучване съм....!!! са тоя брадър не съм го мернал даже-само боя гледах в нета и като слушам отива на мъртвило тоя сезон...!! а от предишните гледах и си беха екстра с гледаемостта....!!! и не е само така с брадърите-със секо предаване така става....!!!треа да ми плащат продуцентите да ги гледам-белкем им върже.....
Не спирай да пишеш във форума тогава , да не вземе и той да отиде по дяволите![]()
![]()
Скиса трябва да стане талисман на форума![]()
та той не е ли![]()
![]()
![]()
иначе по темичката ....Биг Бро сакс бай дефоут.... много нещо ни реалитизираха синия екран, нема кво да се гледа вече ей ...ама като се замисля..иначе как ще се научим да денсим, да оцеляваме на някъв остров някъде си или пък как... тва са едни мноу яки житейски уроци според мен...от сега нататък нито един луд не ще е луд, и
тояне е деца!!!
ако още една колежка каже добра дума за мен ще кандидатсвам за влизане в саудитският съюз...!!тва е съюза между България и саудитска арабия....!!там давали по 4 жени-аз една си имам...

а за бигбрадито....не мога да повярвам ,че има хора да пускат смс-и ...и най-важното -да вярват ,че някой ги брои ,за да влияе върху шоуто. гледането -пак някакси мога да го приема,ма гласуването е направо смешно...!! пълниш гушата на някой тарикат-продуцент и си мислиш ,че света зависи от тебе...!! както си оказва не само славчо трифонов е хиена в тоя бизнес-в денсинг старс ги карали да подпишат договори,че продуцентите ще цицат процент от квото и да е участие на звездата в следващата една година,а и ги карали да откажат ангажименти за 3месеца напред,но им плащали само докато ги изгонят,което си е гадно....!! общо взето тия риалитита са дъвка за мозъка,но не може да се дъвче непрекъснато....!! просто е вредно...!! да не говорим за фалстарта на онова недоизкусореното "хванати в изневяра" с нагласените им истории.....!! имам притятели и познати сред продуцентите на някои от предаванията и...повярвайте -всичко се прави за пари...!!! хората са кадърни ,но разчитат на тъпотата на другите ,за да изкарат пари...!! щото ако публиката беше по-интелигентна щеше да се правят друг вид шоута...!! явно ,ча за тва ниво - тва трябва да се прави....!! и аз да бях и аз така щях да правя,защото тва изисква пазара,но се ми се струва ,че ако малко поне човек има акълец нема да си губи времето сяка вечер пред екрана точно с тая бозица и с тия напънати и изкуствени екшъни...
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
SKISA написа:...
ако още една колежка каже добра дума за мен ще кандидатсвам за влизане в саудитският съюз...!!тва е съюза между България и саудитска арабия....!!там давали по 4 жени-аз една си имам...![]()
а за бигбрадито....не мога да повярвам ,че има хора да пускат смс-и ...и най-важното -да вярват ,че някой ги брои ,за да влияе върху шоуто. гледането -пак някакси мога да го приема,ма гласуването е направо смешно...!! ......
просто е вредно...!! да не говорим за фалстарта на онова недоизкусореното "хванати в изневяра" с нагласените им истории.....!! имам притятели и познати сред продуцентите на някои от предаванията и...повярвайте -всичко се прави за пари...!!! хората са кадърни ,но разчитат на тъпотата на другите ,за да изкарат пари...!! щото ако публиката беше по-интелигентна щеше да се правят друг вид шоута...!! явно ,ча за тва ниво - тва трябва да се прави....!! и аз да бях и аз така щях да правя,защото тва изисква пазара,но се ми се струва ,че ако малко поне човек има акълец нема да си губи времето сяка вечер пред екрана точно с тая бозица и с тия напънати и изкуствени екшъни...
SKISA, какво ще ги правиш тия 4 жени бре?!

Относно Бай Брадъра - аз казах и в предишната такава тема - Пълна скръб!
Правят хората на балъци с тия SMS-и, а най-тъпото в цялата ситуация е, че има такива, които им вярват - Пациенти всякакви!
И какво ново измислиха, да зарибяват феновете на сериала LOST с тоя умрял самолет с фотьоли вътре

ама така де, тя простотията не ходи по Луната, а по хората...
Не знам, не искам да обидя някой, може и да има хора които се забавляват като го гледат, ама за мен лично е пълна скука и губене на време...
За другите "забавлания" от този род не ми се комертира, още повече тез` танцуващите 1 път не съм ги гледала...

А за "Хванати в изневяра" - театърът е на ниво! Ако още някой не се е усетил, че е като на кино има 3 вероятности:
- не довижда / не разбира какво вижда;
- прекалено е наивен;
- до сега е живял, както е израза - "В саксия";
Сега няма да казвам от къде знам /`щото жълтата преса души из форума

ама разбрах, че тези постановки, които излъчват в момента били само, за да убедят хората, че се има такива случаи и да започнат да изпращат
лични и истински истории. Обещаха ми включване, когато това стане,
а ако някой е чел Конституцията на България, ще е наясно, че цирка ще продължи завинаги...
И все пак - Let's FUN, драги зрители, те за Вас го правят!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5