BMW - кола за всеки работещ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Окт 2008, 18:45

Мда, затва един си продаде апартамента, за да си купи С-класа и живвеше в нея, а се къпеше у един приятел, негов съсед ... Оттам знам историята ...
Познай какво се случи, когато му се развали нещо по хидравликата...
Стана недвижимо имущество :idea:
Примерът е супер краен, но все пак е показателен в каква насока мислим...
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Окт 2008, 20:46

Тва, че има отделни злета, навсякъде ги има. Познавам хора имащи възможности да карат цедки, но карат трабанти и ладички. ;) Но да като се замислих и аз се сетих за един подобен индивид дето се опитваше да гъзарее, ама жена му го отряза бързо бързо (развод).:mhihi:
Хора всякакви както навсякъде, не сме уникален случай, а просто задръстен...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Окт 2008, 21:44

аве,дайте да сложим възрастов,имуществен,образователен и интелектуален ценз за купуващите нови БМВ -та ,да се успокоят вече закупилите такива "изискани" клиенти на марката...Луди ли сте,за каква елитарност ми говорите,масова марка си е ,просто не и в страни от 5тия свят като нашата...В испания (която е с един от най ниските стандарти сред старите страни членки на ЕС) всяко второ пишлеме на 18 -19 кара нова 3та серия...Какъв е проблема ,че не мога да се сетя?? :roll: Аре стига псевдоаристократизъм и парвенющина,мъжете правят пари,парите не правят мъже!!!Поздрави!!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 04 Окт 2008, 21:43

Bogat-Beden написа:аве,дайте да сложим възрастов,имуществен,образователен и интелектуален ценз за купуващите нови БМВ -та ,да се успокоят вече закупилите такива "изискани" клиенти на марката...Луди ли сте,за каква елитарност ми говорите,масова марка си е ,просто не и в страни от 5тия свят като нашата...В испания (която е с един от най ниските стандарти сред старите страни членки на ЕС) всяко второ пишлеме на 18 -19 кара нова 3та серия...Какъв е проблема ,че не мога да се сетя?? :roll: Аре стига псевдоаристократизъм и парвенющина,мъжете правят пари,парите не правят мъже!!!Поздрави!!

Не е толкова добре, колкото изглежда.
Никой не плаща кеш. Визирам работната класа. Ако сравниш един автомобилен кредит за една 3-ка в БГ и ДЕ... ще се убедиш, че е в тяхна полза (швабите). Предполагам това важи и за останалите страни от ЕС. Живота в останалите страни наистина е по-спокоен, но колегата SKISA е прав:
аз не бих искал да съм немец-не искам да си лягам в 9ч всяка вечер и в 9,15 да ме гонят от ресторантите ,щот затварали...! не искам и живота ми да се върти около уикендската почивка в словения ,а през останалото време да съм като робот...!!! но ме блазни техният ред и чистота и прогнозируемост на живота...!!! и ако има как да се пренесат само хубавите неща тука ще съм щастлив...!!!

Напоследък съм на мнение, че е по-добре да си взема една малка, но нова кола на изплащане, от колкото да търкалям старото БМВ!
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Окт 2008, 21:57

не визирах работа в държавната администрация.....!тва въобще работа ли е!?!? говорехме за работещи хора-да си някъде в общината или в данъчното мисля,че не е работа. мисля ,чи ние /КАТО ЮЖНЯШКИ НАРОД/ няма как да станем толкова стерилни и сухари като немците ,но би било чудесно да вземем много от техните хубави методи...!! може би няма да е много приятно всичко,но се надявам повечето неща да са хубави...!! а с хубавото се свиква бързо!! добре би било едни нормално работещ човек ,с нормални доходи за страната да може да отвори каталога,да почете малко и да си избере колата,която ще си купи в понеделник....!!! /то и са може ,ма с тия кредити е такова загробване,че бих ги забранил с декрет/! аз все още съм оптимист и се надявам ,че този момент ще дойде - просто не знам колко скоро....

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Окт 2008, 13:10

///MapTo написа:
Azrail написа: "че си продам апартаменто, че спим у колата, ама ше е С-класа и сички че ми завиждат"....

Това ми напомни за един пациент,който няма хладилник в тях,но има в седмицата си :mhihi: :mhihi: "За кво ми е в нас,като си имам в колата" :help:

хаххаххаха :mhihi: сериозно ли ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 05 Окт 2008, 13:29

БМВ е престижен автомобил ,не може някакъв си работник на 12 часа смени да кара ново БМВ ( жалкото е че в БГ и ново Рено не може да кара) ... БМВ е автомобил за хора на управленски длъжности и заплати или добре развит бизнес. Но по същественото е че държавата не прави нищо да се карат по нови коли ,даже напротив .. новата кола има по голям данък ,застраховка ,лихвите на изплащане са космически на фона на други държави ( в Щатите примерно масова практика е лизинга на колата да е безлихвен) а доходите на масовия работещ са твърде ниски за каквато и да е нова кола освен може би Дачия

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 05 Окт 2008, 13:33

Azrail написа:Мда, затва един си продаде апартамента, за да си купи С-класа и живвеше в нея, а се къпеше у един приятел, негов съсед ... Оттам знам историята ...
Познай какво се случи, когато му се развали нещо по хидравликата...
Стана недвижимо имущество :idea:

Врацаааааа :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Окт 2008, 13:36

аз и старо бмв бих карал,но не и нова дачия или ново рено...!!!

тая глупост - да с икупя кола,която не ми е по възможностите я направих на 20г с едно Е30-323...!! добре че после дръпнах с материяла ,та можех да си сипвам. разбира се нищо не пречи и вие да я направите...!! говоря за младежите...!! глейте поне да може да заредите колата ,щото то вече и тва е проблем...!!! явно секи трябва да си вземе урока сам и не се поучава от грешките на другите...!!
бмв наистина е престижна марка от висок клас и скъпа...!!ясно е ,че никой зодаро-мазач/да не се обиди некой/ в мюнхен не си позволява бмв...!! както и за останалите неща и то си има цена и тя не е малка. ясно е и ,че тази цена е такава ,защото колата просто е направена от по-добри материали и по-добри технологии...!! така че бмв е кола за работещи хора и то работещи добре и на високо ,но това за българия не важи. просто при нас всичко е наопаки и преди бее колата на мутрите -сега говорят ,че Е36 било мангалско....!! тва са предрасъдаци и тях ги има и в германия/съжалявам ,че непрекъснато я споменавам/ ,но аз не бих приел точно тези норми...!! ако някой е решил ,че може и иска бмв -просто си го взима без да го интересува ,че е собственик на бакалия на ъгъла и във вестфалия било прието да кара фауве или волво-комби...!! щом може да си я купи-просто я взима без да го нитересува общественото мнение....!!

Предишна

Назад към Извън Темата