МОЛБА !!!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
МОЛБА !!!
Колеги ако си търсите БМВ в мобиле BG има някаква изгодна обява за 320. Тази обява е фалшива с цел някой идиот да ми прави мръсно като е оставил моите номера ! Моля на обяви за коли със номерата 0887 930 111 и 0896 800 797 НЕ ЗВЪНЕТЕ !!! Все пак немога да ходя постоянно със изключени телефони или през 5 мин да вдигам и да казвам, че е продадена ! Има 4-5 обяви за някакви коли които не спират да ме тормозят ! Ауди А4 мисля Фиат Брава , Пасат и БМВ 320i. Кажете и на вашите приятели ! Благодаря ! Този тероризъм продължава ТРЕТА седмица ....
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
ми аз съм търсил обявите но не ги намирам ... кво им е толкова изгодно ... бмв 320 и ауди а4 с моя номер не съм видял .... УЖАС е това ... нетърпимо ... е
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз имах същия проблем с mobile.bg. Само дето мен ме бяха изтипосали, че продавам голф.
Можеш да подадеш жалба от тук до Комисията за защита на потребителите, за това, че mobile.bg не осъществяват контрол над публикуваните обяви и не ти предоставят информация за човека, който публикува тези обяви.
Преди това можеш да пишеш до mobile.bg за някаква помощ на k.nanova@mobile.bg и reklama@netinfo.bg (това са единствените мейли, които тогава успях да изровя тогава, свързани по някакъв начин с този сайт), но не очаквай кой знае какво. На мен даже не ми върнаха отговор, а просто след близо седмица изтриха обявата.
Можеш да подадеш жалба от тук до Комисията за защита на потребителите, за това, че mobile.bg не осъществяват контрол над публикуваните обяви и не ти предоставят информация за човека, който публикува тези обяви.
Преди това можеш да пишеш до mobile.bg за някаква помощ на k.nanova@mobile.bg и reklama@netinfo.bg (това са единствените мейли, които тогава успях да изровя тогава, свързани по някакъв начин с този сайт), но не очаквай кой знае какво. На мен даже не ми върнаха отговор, а просто след близо седмица изтриха обявата.
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Еми пратих сигнал до комисията за защита .. да ги видиме и тях ... пф трябва някакво потвърждение от телефона който е оставен ли .. дедазнам ... или изпращане на потвърдителен СМС който се записва за контакти с обявата ....
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Честно казано не знам. Аз преди време съм пращам сигнал за една фирма за поддръжка на асансьори и не ми искаха никакво потвърждение. След време ми писаха отговор за резултата от проверката.
7 мнения
• Страница 1 от 1