Какво е оскъпяването на частите?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Какво е оскъпяването на частите?
Каква е надценката на оргиналните части на BMW от дистрибуторите в България? Мисля, че ще имам възможност да си взимам такива на борсова цена и се чудя дали ще има смисъл..

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ми аксесоарите продавани от МКар Пловдив, поне на панаира са с около 100% нагоре
в Дару едни накладки ми излезнаха една цена в сайта а като отидох да ги взимам се оказаха с 80лв нагоре и обяснението беше че в сайта били според каталога на щатите пък тук требвало да си слагат надценка разбира се и затва се получавала разминавка, ама ебахти надценката, но то вече навсякъде е така

в Дару едни накладки ми излезнаха една цена в сайта а като отидох да ги взимам се оказаха с 80лв нагоре и обяснението беше че в сайта били според каталога на щатите пък тук требвало да си слагат надценка разбира се и затва се получавала разминавка, ама ебахти надценката, но то вече навсякъде е така

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Мерси!Dimo написа:ми аксесоарите продавани от МКар Пловдив, поне на панаира са с около 100% нагоре![]()
Чудно ми е с къв процент надценят..

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Ем батко до края на лятото работих в магазин за авточасти и по прицип когата бяха оригинални или от някъкъв склад надценката им беше около 70%, понякога и повече. Така че изобщо не се замисляй и взимай на по-ниските цени. Само да ти кажа обаче, че понякога оригиналната част е по-скъпа и не много по-добра от някои други немски производители.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
6 мнения
• Страница 1 от 1