325TDS в Coupe?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
325TDS в Coupe?
Хрумна ми една идея. Ако съм дизел няма да го спирам. Имам откъде да си снасям нафта. Но няма дизелово coupe, всичко е 4-врато и комби. Мене последните 2 въобще не ми грабват окото. Въпроса ми е какво е пречело на немците да сложат един 325TDS в coupe? Има ли вариант да бъде инплантиран такъв мотор? Съжалявам ако е повдиган въпроса вече, но не можах да намеря нужната информация. Каква е разликата? В коша на мотора не виждам такава.
- superkey
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d
re
При приблизителна цена на упражнението 2000 лв. и разлика в цената бензин/дизел 12 ст., съчетано с това, че една 318IS върви и харчи колкото 325TDS просто няма смисъл от упражнението 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
BMWMHartge,имам спомен от една тема в "the best of"
пишеше,че този ТДС се слага в купе от непомня коя година самоче.
Мисля,че има такъф варианд.Ти дали си запознат?
пишеше,че този ТДС се слага в купе от непомня коя година самоче.
Мисля,че има такъф варианд.Ти дали си запознат?

re
Трябва освен мотора да сменяш скорости, цялата горивна система, таблото, диф-а, радиатори и т.н. Вариант ти е да вземеш всичко от някое оставено на части, но цената няма да ти хареса. Ако се зарибиш достатъчно и ти трябва и купе (само купето
) един приятел има, обади се 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има едно купе, в Младост съм го виждал. Сребросто е и с ДТМ ауспуси ама така му е опушен стопа, че не е истина 

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
k1k0 написа:TDS във E36 купе няма
Знам. Просто мисълта ми беше дали е възможно да се сложи такъв двигател в купе.
Znajko написа:Трябва освен мотора да сменяш скорости, цялата горивна система, таблото, диф-а, радиатори и т.н. Вариант ти е да вземеш всичко от някое оставено на части, но цената няма да ти хареса. Ако се зарибиш достатъчно и ти трябва и купе (само купето) един приятел има, обади се
Имам една 320-ка купе. Както казах още в първия пост 4-вратите и комбитата не ми харесват и си взех бензиново купе, защото няма дизелово. А горе долу какви пари ще излезне тази интервенция? Грубо сметнато така. Не съм много запознат с цените.
Според мен ако човек има парички иска да кара бегачка която да не лапа (чак толкос) и плюс това купе упражнението е мнг добро.Ако се направи купе 325тдс ще бъде истински самолет . Аз сам за гимнастиката аз лично карам чипосано комби 2,5тдс и мнг варви ако е на купе няма какво да говорим.
Дано скоро видим такъв самолет.
Успех на колегата.
Дано скоро видим такъв самолет.
Успех на колегата.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Бате не се занимавай с глупости то ще ти стъпи на толко пари колкото едно Е46 Дизелово Купе
Кеф ти М47 кеф ти М57 

I'm slowly drifting

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Сега 600лв за гуми не мога да заделя, камоли 4000лв за такава интервенция. Друг е момента, че мога по-натам да взема един 325-так TDS и да трампя моторите.
ре
joreto_88 написа:Сега 600лв за гуми не мога да заделя, камоли 4000лв за такава интервенция. Друг е момента, че мога по-натам да взема един 325-так TDS и да трампя моторите.
БИНГО

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2