пътна колко зимат
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
пътна колко зимат
Здравейте юнаци Колата не ще да запали дори на стартер не дава никъв звук... няма в момента точно кой да ме дръпне до някой сервиз за диагностика та да ви питам пътна помощ колко зимат да ги е*а
It doesen't matter who you are or who you are supposed to be. The difference when you are driving BMW is that you ain't drivin' shit... The BMW drives you...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Мерси мн за предложението но няма какво да ви губя времето. Иначе в Гео Милев е колата и другия въпрос е някъде наоколо знаете ли добър сервиз за диагностика.
It doesen't matter who you are or who you are supposed to be. The difference when you are driving BMW is that you ain't drivin' shit... The BMW drives you...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
TodorIsov написа:Мерси мн за предложението но няма какво да ви губя времето.
Събота следобед е едно идеално време за губене. Свиркай ако наистина имаш нужда от теглене. Само трябва да имаш въже, че аз имам само кука

Иначе за сервиз - не са много тия дето бачкат в събота. Аз се сещам само за бат Колю в Люлин. Иначе покрай тебе май Дунев, ама из форума няма добри отзиви за тях.
Аз и въже нямам. Иначе един приятел каза сутринта че ще дойде щот е в провинцията в момента но ако не успее може да се разберем нещо (МЕРСИ за което) Но въпросът е къде да ме откара някви други сервизи с по точен адрес близо до Гео Милев сещате ли се Друг е въпросът че точно до нас има едно сервизче и в него ходих току що но ми казаха щом не пали тряяло сервиз за диагностика те не можели аз им викам да я видят може да е нещо дребно с контактните пластини на стартера или е*а ли го кво те викат спецялно за диагностика сервиз ... 

8 мнения
• Страница 1 от 1