Препоръки за покупка на бмв
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Препоръки за покупка на бмв
Здр на всички!
Нов съм във форума,но се надявам скоро да стана пълноправен член(с количка бмв
).От скоро имам книжка и дойде време за покупка на количка.Бях се насочил в посока фиатче браво,но ме разколебаха....сега съм на вълна бмв компакт,но пак се опитват да ме разубеждават....много харчело,частите били скъпи,мн се чупели по старите бмв-та.Това са приказки на случайни мой познати и немога да съм напълно сиг.Та да си дойдем на въпроса...Тъй като чичо ми е в германия от 1 год и мисля за вариант да му дам инструкций каква количка да ми търси,да ми я качи на ферибота и да си я прибера от видин..,но ето идва следващия проблем тъй като хар хабер си нямам на идея от коли.....
1.Може ли да се намери що годе читав баварец до 5 хилки от Германия.
2.Дайте някое моделче да разгледам.
3.Колко горе доло разход дават.
4.Ще мога ли с заплата 700-800 лв да я подържам.
Мерси предварително на този,който се навие да отговаря на малоумния ми пост
.
Нов съм във форума,но се надявам скоро да стана пълноправен член(с количка бмв

Мерси предварително на този,който се навие да отговаря на малоумния ми пост

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Правило №1 за новите кандидат-членове тук: Първо четеш ли, четееееш, идея си нямаш колко стотици страници има написани тук точно по въпросите, които те интересуват. Не че колегите не са гостоприемни и отзивчиви и няма да ти отговорят, ма поразрови се малко, има търсачка.
Аз само да кажа със 700-800 лева може и да ти е малко трудничка поддръжката. Освен ако мама и тате не плащат всичко в къщи...
Добре дошъл все пак!
Аз само да кажа със 700-800 лева може и да ти е малко трудничка поддръжката. Освен ако мама и тате не плащат всичко в къщи...
Добре дошъл все пак!

Привет
за 5 хилки лева да можеш да си вземеш БМВ от там прилично така колкото до трошенето давам пример с бащами взе Е36 96-та за 2300 евро имяше неща за смяна са не се сещам всичко ма смени ремъци, масла, прави климатикар слага аларма и още няколко неща ма са няма да се сета и всичко му излезе около 2500 лева тоест даде пари за да я стегне и са вече полувин година сипва само бензин колицата е 320i и много върви вярвай ми
а колкото до това колко харчи много зависи как караш щото той човека си я кара нормолно не ръчка и й дава разход 12-13 градско за магистралата не съм го питал и не мога да ти кажа иначе тва дали ще се чупи зависи САМО ОТ НАЧИНА НА КАРАНЕ И ПОТДЪРЖАНЕ ако не отлагаш смяната на разни нища макар и малки никога няма да те изостави
всепак е БМВ. Та големият зор е като я вземеш да й направиш основен ремонт тоест 2-3 хилки още но пък след това знаеш че няма да си биеш главата някъде по път а ако искаш да харчи малко има 316 и определено ако ще я ползваш по задръстванията в софия вземи 316 хем ще ти излезне и малко по евтинка
аз лично се бях засилил за е36 320 ма взех корсата да я карам и са си мисла за 325i ама само вечер след задръсваниятя дя карам и уйкендите да нямя задръстване че тва вече си харчи наистина
. Начи за край че нещо се разписах много да ти кажа зимай но за да си спокоен й направи основен ремонт и карай повнимателно
и не забравяй БМВ-то е звяра на пътя, а на старите 3-ки са им викали хулиганки
(и то не тука а по европа и щатите) такаче вземай една и 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Какъв основен ремонт бе симпатяга
Имаш предвид основно обслужване ли?
Търсете с търсачката! Темите са 235547889598595974 на брой!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- Vlados
- с две лица
-
Re: Препоръки за покупка на бмв
raziele написа:Здр на всички!
Нов съм във форума,но се надявам скоро да стана пълноправен член(с количка бмв).От скоро имам книжка и дойде време за покупка на количка.Бях се насочил в посока фиатче браво,но ме разколебаха....сега съм на вълна бмв компакт,но пак се опитват да ме разубеждават....много харчело,частите били скъпи,мн се чупели по старите бмв-та.Това са приказки на случайни мой познати и немога да съм напълно сиг.Та да си дойдем на въпроса...Тъй като чичо ми е в германия от 1 год и мисля за вариант да му дам инструкций каква количка да ми търси,да ми я качи на ферибота и да си я прибера от видин..,но ето идва следващия проблем тъй като хар хабер си нямам на идея от коли.....
Мерси предварително на този,който се навие да отговаря на малоумния ми пост.

Насочил си се към най-красивия автомобил.....дано го носиш и в сърцето си, а не просто така да си купуваш БМВ

До 5к една Е36-ца да си вземеш освен..... хубаво е ,че близък човек ще ти я избира

Съвета ми е да не вземаш 316-ка, няма да ти харчи по-малко от 320-ката в никакъв случай, а удоволствието е несравнимо. И все пак....каквото и да е , стига да е в добро техническо състояние, това трябва да ти е водещото.
Незнам до колко добър шофьор си, нищо че имаш от скоро книжка, но ако не си вярваш достатъчно компакта може би е добър вариант като за начало. Ако си по-опитен вземи нещо с красива и завършена задница

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
barty написа:Какъв основен ремонт бе симпатягаИмаш предвид основно обслужване ли?
основният ремонт понякога включва само обслужване и нови чистачки от Метро

- Vlados
- с две лица
-
Мишел написа:......
Ако си по-опитен вземи нещо с красива и завършена задница![]()
![]()
И аз ще искам едно кръгче

Vlados написа:Мишел написа:......
![]()
И аз ще искам едно кръгче![]()
![]()
Може, ама за теб е позволено само с колата

- Vlados
- с две лица
-
Мишел написа:Vlados написа:Мишел написа:......
![]()
И аз ще искам едно кръгче![]()
![]()
Може, ама за теб е позволено само с колата![]()
![]()
И пеша да е... ама щом е за красива задница....
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Apassionata написа:Правило №1 за новите кандидат-членове тук: Първо четеш ли, четееееш, идея си нямаш колко стотици страници има написани тук точно по въпросите, които те интересуват. Не че колегите не са гостоприемни и отзивчиви и няма да ти отговорят, ма поразрови се малко, има търсачка.
Добре дошъл все пак!
е ти пък нищо не каза 700-800 няма да му стигнат,аз по моята за 3-4 месеца не съм дал и левче(не говоря за бензина) като е здрава колата за какви средства говорим,може би първоначално колегата ще набие някой лев ама после шапка на тояга

п.с. Колега един път качиш ли се на бмв,няма да искаш да чуеш за друга кола,УСПЕХ С ПОКУПКАТА

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2