Препоръки за покупка на бмв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Препоръки за покупка на бмв

Мнение от raziele » 03 Окт 2008, 19:16

Здр на всички!
Нов съм във форума,но се надявам скоро да стана пълноправен член(с количка бмв :) ).От скоро имам книжка и дойде време за покупка на количка.Бях се насочил в посока фиатче браво,но ме разколебаха....сега съм на вълна бмв компакт,но пак се опитват да ме разубеждават....много харчело,частите били скъпи,мн се чупели по старите бмв-та.Това са приказки на случайни мой познати и немога да съм напълно сиг.Та да си дойдем на въпроса...Тъй като чичо ми е в германия от 1 год и мисля за вариант да му дам инструкций каква количка да ми търси,да ми я качи на ферибота и да си я прибера от видин..,но ето идва следващия проблем тъй като хар хабер си нямам на идея от коли.....
1.Може ли да се намери що годе читав баварец до 5 хилки от Германия.
2.Дайте някое моделче да разгледам.
3.Колко горе доло разход дават.
4.Ще мога ли с заплата 700-800 лв да я подържам.

Мерси предварително на този,който се навие да отговаря на малоумния ми пост :).

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Окт 2008, 19:24

Правило №1 за новите кандидат-членове тук: Първо четеш ли, четееееш, идея си нямаш колко стотици страници има написани тук точно по въпросите, които те интересуват. Не че колегите не са гостоприемни и отзивчиви и няма да ти отговорят, ма поразрови се малко, има търсачка.

Аз само да кажа със 700-800 лева може и да ти е малко трудничка поддръжката. Освен ако мама и тате не плащат всичко в къщи...

Добре дошъл все пак! :welcome:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от joreto_13 » 03 Окт 2008, 21:34

Привет :) за 5 хилки лева да можеш да си вземеш БМВ от там прилично така колкото до трошенето давам пример с бащами взе Е36 96-та за 2300 евро имяше неща за смяна са не се сещам всичко ма смени ремъци, масла, прави климатикар слага аларма и още няколко неща ма са няма да се сета и всичко му излезе около 2500 лева тоест даде пари за да я стегне и са вече полувин година сипва само бензин колицата е 320i и много върви вярвай ми :mhihi: а колкото до това колко харчи много зависи как караш щото той човека си я кара нормолно не ръчка и й дава разход 12-13 градско за магистралата не съм го питал и не мога да ти кажа иначе тва дали ще се чупи зависи САМО ОТ НАЧИНА НА КАРАНЕ И ПОТДЪРЖАНЕ ако не отлагаш смяната на разни нища макар и малки никога няма да те изостави :yes: всепак е БМВ. Та големият зор е като я вземеш да й направиш основен ремонт тоест 2-3 хилки още но пък след това знаеш че няма да си биеш главата някъде по път а ако искаш да харчи малко има 316 и определено ако ще я ползваш по задръстванията в софия вземи 316 хем ще ти излезне и малко по евтинка :) аз лично се бях засилил за е36 320 ма взех корсата да я карам и са си мисла за 325i ама само вечер след задръсваниятя дя карам и уйкендите да нямя задръстване че тва вече си харчи наистина :roll: . Начи за край че нещо се разписах много да ти кажа зимай но за да си спокоен й направи основен ремонт и карай повнимателно ;) и не забравяй БМВ-то е звяра на пътя, а на старите 3-ки са им викали хулиганки ;) (и то не тука а по европа и щатите) такаче вземай една и :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Окт 2008, 21:55

Какъв основен ремонт бе симпатяга :mhihi: Имаш предвид основно обслужване ли?
Търсете с търсачката! Темите са 235547889598595974 на брой!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 03 Окт 2008, 22:48

2300 евро + 2500 лв = Е36 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 03 Окт 2008, 22:56

Не си взимай нищо с по голям индекс от Е34 :mhihi: И без дизели :winky:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 03 Окт 2008, 23:01

Айде да не зачекваме пак темата Гориво :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Препоръки за покупка на бмв

Мнение от Мишел » 03 Окт 2008, 23:04

raziele написа:Здр на всички!
Нов съм във форума,но се надявам скоро да стана пълноправен член(с количка бмв :) ).От скоро имам книжка и дойде време за покупка на количка.Бях се насочил в посока фиатче браво,но ме разколебаха....сега съм на вълна бмв компакт,но пак се опитват да ме разубеждават....много харчело,частите били скъпи,мн се чупели по старите бмв-та.Това са приказки на случайни мой познати и немога да съм напълно сиг.Та да си дойдем на въпроса...Тъй като чичо ми е в германия от 1 год и мисля за вариант да му дам инструкций каква количка да ми търси,да ми я качи на ферибота и да си я прибера от видин..,но ето идва следващия проблем тъй като хар хабер си нямам на идея от коли.....
1.Може ли да се намери що годе читав баварец до 5 хилки от Германия.
2.Дайте някое моделче да разгледам.
3.Колко горе доло разход дават.
4.Ще мога ли с заплата 700-800 лв да я подържам.

Мерси предварително на този,който се навие да отговаря на малоумния ми пост :).

:welcome: най-напред!
Насочил си се към най-красивия автомобил.....дано го носиш и в сърцето си, а не просто така да си купуваш БМВ :mhihi:
До 5к една Е36-ца да си вземеш освен..... хубаво е ,че близък човек ще ти я избира :mhihi: :yes: Не пести средства за първоначалното й обслужване. Честно казано според мен едва ли ще се справиш с тази заплата и колата, особено ако не случиш на читав модел, но при желание човек постига всичко :mhihi:
Съвета ми е да не вземаш 316-ка, няма да ти харчи по-малко от 320-ката в никакъв случай, а удоволствието е несравнимо. И все пак....каквото и да е , стига да е в добро техническо състояние, това трябва да ти е водещото.
Незнам до колко добър шофьор си, нищо че имаш от скоро книжка, но ако не си вярваш достатъчно компакта може би е добър вариант като за начало. Ако си по-опитен вземи нещо с красива и завършена задница :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Окт 2008, 23:07

barty написа:Какъв основен ремонт бе симпатяга :mhihi: Имаш предвид основно обслужване ли?
Търсете с търсачката! Темите са 235547889598595974 на брой!

основният ремонт понякога включва само обслужване и нови чистачки от Метро :mhihi:
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 03 Окт 2008, 23:28

Мишел написа:......
Ако си по-опитен вземи нещо с красива и завършена задница :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И аз ще искам едно кръгче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Окт 2008, 23:38

Vlados написа:
Ако си по-опитен вземи нещо с красива и завършена задница :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може, ама за теб е позволено само с колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 03 Окт 2008, 23:41

Мишел написа:
Vlados написа:

Може, ама за теб е позволено само с колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И пеша да е... ама щом е за красива задница....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 03 Окт 2008, 23:52

Мръсници :bcry: По темата: мисля че си се насочил доста реално към нещо постижимо. Късмет.
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от raziele » 04 Окт 2008, 0:07

Мерси на всички....в такъв форум не бях попадал...да задам супер дебилен въпрос и толкова много хора да се отзоват да помагат.Дадохте ми добри насоки са остава да си избера и да пратя снимчици на колицата да се започва търсенето.... :)

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 04 Окт 2008, 10:14

Apassionata написа:Правило №1 за новите кандидат-членове тук: Първо четеш ли, четееееш, идея си нямаш колко стотици страници има написани тук точно по въпросите, които те интересуват. Не че колегите не са гостоприемни и отзивчиви и няма да ти отговорят, ма поразрови се малко, има търсачка.

Аз само да кажа със 700-800 лева може и да ти е малко трудничка поддръжката. Освен ако мама и тате не плащат всичко в къщи...

Добре дошъл все пак! :welcome:

е ти пък нищо не каза 700-800 няма да му стигнат,аз по моята за 3-4 месеца не съм дал и левче(не говоря за бензина) като е здрава колата за какви средства говорим,може би първоначално колегата ще набие някой лев ама после шапка на тояга :DМисля да взимам е46 там подръжката ми казаха колеги че била по солена :mhihi:

п.с. Колега един път качиш ли се на бмв,няма да искаш да чуеш за друга кола,УСПЕХ С ПОКУПКАТА :D

Следваща

Назад към Извън Темата