Разлика м/у носачи на Е46(компакт) и Е46(седан)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Разлика м/у носачи на Е46(компакт) и Е46(седан)
Здравеи те!
Искам да попитам има ли разлика между носачи на Е46(компакт) и Е46(седан)?Защото ми испаднаха едни от компакт(същата година) и са по-добри от мойте и с малко пълнене мисля, че ще стане добре!Поне зимата да искарат!А дали някой може да ми каже къде пълнят добре да ги занеса там!??
Благодаря!
Искам да попитам има ли разлика между носачи на Е46(компакт) и Е46(седан)?Защото ми испаднаха едни от компакт(същата година) и са по-добри от мойте и с малко пълнене мисля, че ще стане добре!Поне зимата да искарат!А дали някой може да ми каже къде пълнят добре да ги занеса там!??
Благодаря!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
какво им пълниш точно
при компакта тампоните на носача са на 60мм - както са ранните Е46ци до края на 98ма

при компакта тампоните на носача са на 60мм - както са ранните Е46ци до края на 98ма
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
тампоните на носачите нали се пълнят с пластмаса и им се сменя маншона!Това имам предвит от пълнене!!!
- Гост
-
Rupart написа:тампоните на носачите нали се пълнят с пластмаса и им се сменя маншона!Това имам предвит от пълнене!!!
Бате нещо си се оплел... Носача има 2-шарнира...тампона, ако под "пълнене" имаш предвид избиването на скапаната гумено-метална сплав от кожуха, и набиването на спортен тампон - питай колегата V-max да ти обясно, но сам едва ли ще се справиш...

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
то къде там има маншон , също не се сещам... може би говорим за различни неща , за рециклиране стават само шарнирите , да пълниш тампона с пластмаса е недопустимо от гледна точка на сигурността - това е мястото където има голямо натоварване при спиране и сериозно странично , а и все пак караш Е46 и би трябвало да си го поддържаш като такова 

- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
нещо немога да се изразя правилно май!на носач...има 2 шарнира(мисля, че се казват) и в единия краи(този към купето) влиза в един тампон!Този тампон и на 2-та носача съм ги сменил!Казаха ми, че шарнирите се пълнят с нещо може и да не е пластмаса и гуменото има се сменя!Тази гимнастика я правя само и само да закрепя положението още1-2 месеца, че много разходи ми станаха!Въпроса ми е къде се прави това и за колко и надежно ли е за 1-2 месеца да мина метър!!??
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ще минеш, иначе нов носач на феби ти е 180 лв с отстъпката, ако имаш някой познат от магазин за авточасти 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-