Биг Брадър 4

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 02 Окт 2008, 22:18

Нещо този епизод (сезон) на Биг Брадър няма успех... :roll: :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 02 Окт 2008, 22:20

ммм да ,но тоя сега ме изкърти с тоя чук :) Тошко :) Онея се насраха ;)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 03 Окт 2008, 9:50

така съм се хилил с тоя чук че се превивах от смях един час-това бе с добър замисъл......... :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 03 Окт 2008, 10:09

laviatan написа:така съм се хилил с тоя чук че се превивах от смях един час-това бе с добър замисъл......... :mhihi:

Тошко/Филип/ цепи мрака! Голям артист! :bowdown:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 03 Окт 2008, 10:13

Края на Тошко е бил снощи. Сега ги гледам на живо и Филип така се е разприказвал... явно иска да си навакса от дългото мълчание :)
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Окт 2008, 10:27

баси ...аз имам грозното чуство ,че което предаване не го гледам-рейтинга му отива на кино....!!сериозно!като социологическо проучване съм....!!! са тоя брадър не съм го мернал даже-само боя гледах в нета и като слушам отива на мъртвило тоя сезон...!! а от предишните гледах и си беха екстра с гледаемостта....!!! и не е само така с брадърите-със секо предаване така става....!!! :lol: треа да ми плащат продуцентите да ги гледам-белкем им върже.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Окт 2008, 11:21

SKISA написа:баси ...аз имам грозното чуство ,че което предаване не го гледам-рейтинга му отива на кино....!!сериозно!като социологическо проучване съм....!!! са тоя брадър не съм го мернал даже-само боя гледах в нета и като слушам отива на мъртвило тоя сезон...!! а от предишните гледах и си беха екстра с гледаемостта....!!! и не е само така с брадърите-със секо предаване така става....!!! :lol: треа да ми плащат продуцентите да ги гледам-белкем им върже.....

Не спирай да пишеш във форума тогава , да не вземе и той да отиде по дяволите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Окт 2008, 11:27

Мишел написа:
SKISA написа:баси ...аз имам грозното чуство ,че което предаване не го гледам-рейтинга му отива на кино....!!сериозно!като социологическо проучване съм....!!! са тоя брадър не съм го мернал даже-само боя гледах в нета и като слушам отива на мъртвило тоя сезон...!! а от предишните гледах и си беха екстра с гледаемостта....!!! и не е само така с брадърите-със секо предаване така става....!!! :lol: треа да ми плащат продуцентите да ги гледам-белкем им върже.....

Не спирай да пишеш във форума тогава , да не вземе и той да отиде по дяволите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Скиса трябва да стане талисман на форума :mhihi: :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 03 Окт 2008, 12:18

Eliana написа:Края на Тошко е бил снощи. Сега ги гледам на живо и Филип така се е разприказвал... явно иска да си навакса от дългото мълчание :)

Ама мисията му успешна ли е? Наградата чувам че било ИН-витро за жена му ?????
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 03 Окт 2008, 13:20

deyan-enchev написа:
Eliana написа:Края на Тошко е бил снощи. Сега ги гледам на живо и Филип така се е разприказвал... явно иска да си навакса от дългото мълчание :)

Ама мисията му успешна ли е? Наградата чувам че било ИН-витро за жена му ?????

Такава е наградата а мисията довечера ще кажат какво е станало :)
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 03 Окт 2008, 14:39

sonny написа:Тошко ги уби, взел чука за пържоли и се прай на луд, и си легнаха, а всички на тръни, даже скриха ножовете. Като загасиха лампите, Тошко се хили и вика, луди ше ги направя. Поне си намери начин да се забавлява и да нескучае :mhihi:

Да, голям майтап беше снощи, Камен се насра :)
М/у другото този, който скри ножовете, доколкото си спомням беше един от двамата, които са в комбина с Филип ;) Просто го направи, за да покачи още напрежението :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 03 Окт 2008, 14:49

Тошко трябваше само един път да изпусни чука да издрънчи или да думне по тенекията и щяха да се втурнат един през друг навън! А Камен сигурно щеше да вземе мадамата на ръце и да я спасява! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Окт 2008, 12:14

A_DUNCHEV написа:Тошко трябваше само един път да изпусни чука да издрънчи или да думне по тенекията и щяха да се втурнат един през друг навън! А Камен сигурно щеше да вземе мадамата на ръце и да я спасява! :mhihi:

По-ще му отива Марти на ръце :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 04 Окт 2008, 14:09

тоя път са се постарали повече от предишните издания на ББ.Особено Тошо с чука :lol:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 04 Окт 2008, 17:19

((:BuKcu:)) написа:
Мишел написа:

Скиса трябва да стане талисман на форума :mhihi: :winky:

та той не е ли :shock: :shock: :shock: :shock:

иначе по темичката ....Биг Бро сакс бай дефоут.... много нещо ни реалитизираха синия екран, нема кво да се гледа вече ей ...ама като се замисля..иначе как ще се научим да денсим, да оцеляваме на някъв остров някъде си или пък как... тва са едни мноу яки житейски уроци според мен...от сега нататък нито един луд не ще е луд, и
тояне е деца!!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата