Тресе при спиране след дълго каране
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Тресе при спиране след дълго каране
Много странно карал съм 200 км градско в Бургас след като смених кормилен накраиник заради разбит шарнир и никакви проблеми.
сега си трагнах за София и след 40 км каране като натиснах спирачките за края на магистралата бургас карнобат и затресе. Явно наистина е спирачен диск щото ходих да ми сменят шарнира, направиха ми реглаж всичко точно. Сега съм в София, кажете ми каде да отида за да ми я видят колата.
Тресе само при спиране и колкото пове4е натискам педала за спиране толкова по силно тресе. Отпусна ли педала тресенете изчезва. Сабота пътувам за Германия и ми се ще тоя проблем да го изчистя. Явно като изтине диска и се изправя .. мамицатаму !
Разбрах че мога да си потърся в моргите спирачни апарати с дискове от седан или купе понеже съм с компакт.
Благодаря на всички предварително.
сега си трагнах за София и след 40 км каране като натиснах спирачките за края на магистралата бургас карнобат и затресе. Явно наистина е спирачен диск щото ходих да ми сменят шарнира, направиха ми реглаж всичко точно. Сега съм в София, кажете ми каде да отида за да ми я видят колата.
Тресе само при спиране и колкото пове4е натискам педала за спиране толкова по силно тресе. Отпусна ли педала тресенете изчезва. Сабота пътувам за Германия и ми се ще тоя проблем да го изчистя. Явно като изтине диска и се изправя .. мамицатаму !
Разбрах че мога да си потърся в моргите спирачни апарати с дискове от седан или купе понеже съм с компакт.
Благодаря на всички предварително.
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
ас сам с компакт и сам с сащия проблем:)претрисва ама не много само като спирам:)100% сам сигорен 4е е от дисковете:)
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Ако може сервиза да е някъде около младост 1А или поне да е във близост.
Каква марка да бъдат дисковете .. Ако се престържат на струг ще се получи ли или да взимам нови.
Има ли начин да се разбере кой диск е крив или се сменят и двата.
Каква марка да бъдат дисковете .. Ако се престържат на струг ще се получи ли или да взимам нови.
Има ли начин да се разбере кой диск е крив или се сменят и двата.

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега здравеи аз има същия проблем. Ходих на реглаж след това, ходих да ми балансират гумите и работата се оправи. И аз мислех че е от диска но маисторчето дето ми прави реглажа ми каза, че ако е диск ще се усеща тресене в самия педал на спирачката. Щом си правил реглаж отиди си направи баланс на четирите гуми. Това е моя съвет! Успех!
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Смених гумите с нови. Няма как да е от гуми
Пък и тресенете се осеща и във волана и най ве4е в педала на спирачките.

Пък и тресенете се осеща и във волана и най ве4е в педала на спирачките.

- Kregec
- ентусиаст
-
Ами щом е така баце сменяш, дисковете и наклатките и си ти! Мисля че някои комплекта предни дискове за компак бяха 80 лева парчето ама не съм сигурен, смянят се лесно. В ЕВРО 07 ги има те са дистрибутор на БМВ и аз само от там пазарувам каквото съм взел от там нямам оплаквания за момента. Ако искаш мога да ти дам номер да званеш и да ги питаш! Колегата GTO продаваше чисто нови дискове за 90 лева парчето ако искаш го питаи него дали може да ти помогне и мисля че бяха и хубава марка!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
- Kregec
- ентусиаст
-
Ами изглежда при всеки е различно! При мен изчезна когато и направих реглаж на предницата и си направих балан на четирите гуми. Даже правя баланс на два месеца.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
на мен бат ви Колю ми го оправи със смяна на втулки на накрайниците, така че не се хвърлчй директно за нови дискове...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Имам пълен комплект предни спирачки от 320 - дискове, апарати, накладки, маркучи и т.н., ако имаш интерес пиши Л.С. да мериме 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
на мен ми тресе волана ако спирам със скорост на 100, това от какво ще да е - предни дискове? тресе само като спирам и само като съм с по висока скорост, като се натовари - става още по зле
гумите ми са балансирани и четирите!

гумите ми са балансирани и четирите!
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Смених дискове и накладки
с труда излезе 260лв. и всичко се оправи. Вече съм минал 2500км от както ги смених и няма повече гадното тресене. От тресенето се разбива лагера на главината и още куп неща така че не го оставяйте този проблем. На мен ми се налагаше да пътувам към германия и малко бях притеснен дали ще се оправи но всичко е ОК.
с труда излезе 260лв. и всичко се оправи. Вече съм минал 2500км от както ги смених и няма повече гадното тресене. От тресенето се разбива лагера на главината и още куп неща така че не го оставяйте този проблем. На мен ми се налагаше да пътувам към германия и малко бях притеснен дали ще се оправи но всичко е ОК.

15 мнения
• Страница 1 от 1