Биг Брадър 4
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Azrail
- UFO Pilot
-
Що не земете да спамите в една тема за тая селяния, ами чак 3 сте си отворили ...
Айде тая да е, ще я преименувам и ще заключа другите 2.
Айде тая да е, ще я преименувам и ще заключа другите 2.
MORE BEER!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Аз пък правя и евала на Варненеца който отказа мисията да скара двама от съквартирантите... Ето такива хора трябва да има повече... Голямо сърце има човека.. ако го видя на улицата ще му стисна ръката 

Fking написа:Някои споменаха, че едва ли не са го принудили насила, изнудили и т.н. да го направи?!
Те са му предоставили възможност. Избора е бил негов. Че предложението на Big Brother, не е много морално съм съгласен. Но човека сам си е избрал. И казвам избор, защото съм сигурен, че всеки здрав и прав човек (какъвто е той) ако наистина иска много нещо, може да намери и друг начин да събере парите.
Изкарахте, че big brother е единствения шанс да се изкара някой лев :>
Освен това, който е чел интервюто на Филип в сайта, знае че освен да събере за инвитро, иска да се докаже и като актьор!
А естествено, че е негов избора, ама то не може да се нарече точно избор щото се съмнявам, че при такова предложение някой ще се двоуми.
Точно това ме издразни мен, че уж е някаква игра а предлагат нещо, което засяга живота на този човек а и не само неговия. С тези неща не бива така да се гаврят. Ако искат да помогнат да го направят зад кадър пък мисията да е свързана с парична награда или нещо подобно... Ама тук пак некой продуцент е решил, че да се намеси в човешките нещастия е големо шоу...
Аз не го следя това ама по нова ти го навират в носа постоянно. Сутрин интервюта с некви дето се сбили, големо геройство. В новините го съобщават все едно големо геройство направили и двамата. В същото време ги гонят щото не толерират насилие

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
sonny-няма оправия милата ни татковина-меркантилност,пошлост,пропаднали хора, няма ценности-нация от индивидуалисти-абе като ти прочетох поста още по-гадно ми стана......

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Не се ебавайте с Филип! Нито го познавате,нито имате право да го съдите! А продуцентите,които спекулират с човешкото нещастие нека помнят,че за всичко има "видов ден"!!! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Ненормалници са просто Така да се възползват от проблемите на човека
Снощи като ми каза приятелката ми неможах да го повервам, че чак до там са стигнали!
Просто не е истина какви малоумници има в тая държава
които ни управляват манипулират и се гаврят с наз всеки божи ден
не ми се говори...

Снощи като ми каза приятелката ми неможах да го повервам, че чак до там са стигнали!
Просто не е истина какви малоумници има в тая държава
които ни управляват манипулират и се гаврят с наз всеки божи ден
не ми се говори...
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Колко струва това инвитро? Много е грозно да унижават момчето така.. но до колкото мисля е около 5000лв това инвитро.. и до колкого гледам им дават по 4000лв да ги пазят докато излязат или да скарат някой си с друг.. а него така се подиграват???
Сега гледах визитката на Филип, това е един уникален талант, а и начина по който е реил да влезе е страхотен, просто е ударил десетката, защото е предвидил продуцентите, но незнам дали е очаквал да го притиснат с инвитрото на жена му, това е станало впоследствие и няма мърдане. Така, че тая газория, не си струма да се гледа. Сървайвъра е в пъти по-добър и по-истински, там се вижда найстина кой, кой е и никой не е притиснат от продуцентите на предаването.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
И аз гледам сървайвър, но просто както каза ja по-горе тия от „нова“ постоянно го набиват на зрителя, че дори и по календар наравно с местните и световни новини го коментират
Просто жалко ми става на какви унижения са готови да се подложат хората, само заради някаква слава и пари... И то да бяха пари наистина, ами то заради две-три заплати накуп се излагат пред цяла България..

Просто жалко ми става на какви унижения са готови да се подложат хората, само заради някаква слава и пари... И то да бяха пари наистина, ами то заради две-три заплати накуп се излагат пред цяла България..
Значи според мен целия филм със Филип е такъв, че продуцентите са искали да поставят хората в биг брадър в ситуация да общуват с един неравнопоставен на тях човек. Да видят как ще го приемат, как ще се държат с него, и въобще да направят едно отражение на отношението на нормалните хора към хората с увреждания(аналогично както са вкарали и сляпото момиче), но в случея, някак си не върви да вкарат истински олигофрен(извинявам се за думата), защото просто не е хуманно, и за това смятам, че този вариант е значително по-добър, а това, че Филип се излага, не мисля, че е така, защото се справя доста добре според мен, и не съм много сигурен, дали идеята за тази роля не е била негова, защото той сам каза, че иска да се докаже като актьор, обаче се е надценил малко с тази роля. Наистина се надявам да успее да изпълни мисията си, и да получи наградата, защото доколкото разбрах, му е адски трудно да се прави на Тошко вече, и не виждам нищо срамно в това, при положение, че мотива е оправдан.
И за тези, които не са гледали снощи, само ще кажа, че Филип сподели, че отношенията на другите към него са прекалено повърхностни, и основното внимание, което му обръщат е да го питат дали е гладен, дали му се пикае, един вид го приемат като задължение и тежест, но никой не се е опитал да разговаря с него като равнопоставен, да го пита какво го измъчва, как се чувства и т.н.. Е може би и образа, който той предлага, не предразполага другите към подобни теми на разговор, в смисъл, че те смятат, че няма достатъчно акъл, да проведе един нормален разговор. Не съм гледал достатъчно, за да мога да направя конкретни заключение за взаимоотношенията между другите и тошко, как точно са го приели, как точно са се държали с него и т.н., но е истина, че всеки човек, малко или много гледа по малко по-различен начин на тях.
Такаче, не смятам, че сценаристите имат за цел да се гаврят със Филип или пък с хората с увреждания, а по-скоро имат за цел да покажат, че те не са по различни от нас, и те са хора също като нас, и имат място сред обществото.
И за тези, които не са гледали снощи, само ще кажа, че Филип сподели, че отношенията на другите към него са прекалено повърхностни, и основното внимание, което му обръщат е да го питат дали е гладен, дали му се пикае, един вид го приемат като задължение и тежест, но никой не се е опитал да разговаря с него като равнопоставен, да го пита какво го измъчва, как се чувства и т.н.. Е може би и образа, който той предлага, не предразполага другите към подобни теми на разговор, в смисъл, че те смятат, че няма достатъчно акъл, да проведе един нормален разговор. Не съм гледал достатъчно, за да мога да направя конкретни заключение за взаимоотношенията между другите и тошко, как точно са го приели, как точно са се държали с него и т.н., но е истина, че всеки човек, малко или много гледа по малко по-различен начин на тях.

Такаче, не смятам, че сценаристите имат за цел да се гаврят със Филип или пък с хората с увреждания, а по-скоро имат за цел да покажат, че те не са по различни от нас, и те са хора също като нас, и имат място сред обществото.
Poki написа:......
Мисля, че никой неупреква Филип, даже шапка му свалям, страхотен е, тъпото е, че сценаристите го притискат с нещо много газно, с нещо от което той страда и се измъчва, а най-вероятно и жена му. Нека се прави на артист, нека да е олгофен, щом тази роля е избрал, в начолото бе забавна, но просто е гадно да го принуждават по този начин. Защото ако му кажат примерно, имаш 4-5 или 10 бона за тази мисия, в един момент той казва, аз съм дотук, майната им на прарите, просто е тежко да се изпълнява това, непосилно е за аматьор, ама в момента, ако се откаже, цената която плаща е една мечта, нещо за което си се е борил. Пари всеки е губил, ама дете не всеки и не всеки знае какво му е в момента.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Дано довечера му признаят мисията и ще е интересно другите как ще го приемат като нормален човек!Аз лично му пожелавам успех! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
sonny написа:Poki написа:......
Мисля, че никой неупреква Филип, даже шапка му свалям, страхотен е, тъпото е, че сценаристите го притискат с нещо много газно, с нещо от което той страда и се измъчва, а най-вероятно и жена му. Нека се прави на артист, нека да е олгофен, щом тази роля е избрал, в начолото бе забавна, но просто е гадно да го принуждават по този начин. Защото ако му кажат примерно, имаш 4-5 или 10 бона за тази мисия, в един момент той казва, аз съм дотук, майната им на прарите, просто е тежко да се изпълнява това, непосилно е за аматьор, ама в момента, ако се откаже, цената която плаща е една мечта, нещо за което си се е борил. Пари всеки е губил, ама дете не всеки и не всеки знае какво му е в момента.
Не мисля, че продуцентите го притискат. Предполагам, че още преди да влезне, още преди да приеме тази мисия, той е имал ясната представа колко време ще продължи тя, и каква е наградата, наистина на дали е предполагал колко трудно ще му бъде всъщност. В случея мисля, че целта оправдава средствата. Няма значение, че наградата е формулирана по този начин, дори да беше парична, и самия той да знаеше какво ще направи с парите, нещата седят по същия начин, пак ако се откаже, той ще знае, че е пропилял възможността да сбъдне мечтата си. Той е поискал наградата по този начин, за да няма спекулации, че парадира с факта, че ще похарчи парите от мисията за инвитро на жена си. И като цяло времето, което трябва да играе тази роля не е толкова много, 1 седмица ако не се лъжа. Трудно му е, евала му правя, че е готов на всичко, за да сбъдне най-достойната мечта може би, и смятам, че колкото по-трудно е за него, толкова по-голямо ще бъде удовлетворението му след това. Хубавите неща стават трудно.
Такаче не мисля, че сценаристите го притискат, щяха да го притискат ако го караха да му удължат мисията, или да го затрудняват допълнително, но даже дадоха задача на други 2ма да му помагат. Такаче той може да бъде само благодарен, за тази възможност, която са му предоставили, още повече, че освен нея му дават възможност да се докаже като актьор, като човек, като личност, да участва в биг брадър, защо пък не да спечели голямата награда. И все пак той сам се е съгласил със условията, никой не го е карал на сила. Евала му правя за ентусиазма, и оправдавам неговата постъпка!
Имаш и ти правилна гледна точка, защото сигурно са видяли, че човека е готов на всичко за да сбъдне мечтата си, и може би те са били тези, които са му поставили условието или да играе тази роля, или няма да го пуснат въобще в биг брадър, но той сам е направил решението и мисля, че той не съжелява, че е приел. Със сигурност не му е било приятно и лесно да лъже хората по този начин, правейки се на такъв, какъвто не е. Той сам беше казал, че го е срам, да се прави на идиот. Защото това е повече от роля, той трябва да лъже другите участници за самия него, което най-вече го измъчва. Защото в театъра или във филма, на всички им е ясно, че това са актьори. Може би сценаристите са се възпозвали от неговата мечта, така е. Не мога да правя заключения, без да съм запознат със условията, при които са протекли преговорите. Но сами виждате, че не на всеки от участниците предоставят такава възможност.
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5