BMW - кола за всеки работещ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
furiozo а какви са възможностите за стартиране на бизнес в сащ? Нещо ми се струва, че конкуренцията там е огрмна...
Не знам, аз явно съм пуснал корени и вече ненормалното го приемам за нормално. Изобщо цялата идея за смяна на обстановката, културата, ако ще и времето ми се струва доста трудна крачка поне за мен, а да не говоря за приятелите и изобщо дали ще имаш социален живот. Но това е за мен де, аз никога нямаше да остана в бг, ако нямах поне малко предприемчиви родители. Но не и отвън океана, нещо имам лошо предчувствие за сащ. Ванга го е казала също "не се продaвайте на Америка за пари" тя винаги е говорила двусмислено, както е казала за Курск, че ще потъне, всички мислеха, че говори за град Курск, ама...
Нз, може би аз съм прекалено дървен, не съм обикалял из развитите държави, но италия ми звучи примамливо.
Не знам, аз явно съм пуснал корени и вече ненормалното го приемам за нормално. Изобщо цялата идея за смяна на обстановката, културата, ако ще и времето ми се струва доста трудна крачка поне за мен, а да не говоря за приятелите и изобщо дали ще имаш социален живот. Но това е за мен де, аз никога нямаше да остана в бг, ако нямах поне малко предприемчиви родители. Но не и отвън океана, нещо имам лошо предчувствие за сащ. Ванга го е казала също "не се продaвайте на Америка за пари" тя винаги е говорила двусмислено, както е казала за Курск, че ще потъне, всички мислеха, че говори за град Курск, ама...
Нз, може би аз съм прекалено дървен, не съм обикалял из развитите държави, но италия ми звучи примамливо.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
acer написа:furiozo а какви са възможностите за стартиране на бизнес в сащ? Нещо ми се струва, че конкуренцията там е огрмна...
А какво е имала предвид за круск? Аз планирам да бачкам в англия или испания. Нещо в ЕС.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
моят съвет е да отидеш там,където имаш сигурен,ама наистина стабилен човек,който да те посрещне и да те въведе в ситуацията.Ако пък нямаш,изчакай догодина със сигурност ще могат българи да работят свободно в Испания,евентуално ако съкратят срока и в Англия.Много е неприятно да имаш пречки да те наемат на работа,и без това ще си имаш немалко трудности като чужденец..още повече източняк...LizarD написа:acer написа:furiozo а какви са възможностите за стартиране на бизнес в сащ? Нещо ми се струва, че конкуренцията там е огрмна...
А какво е имала предвид за круск? Аз планирам да бачкам в англия или испания. Нещо в ЕС.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
с много чаровни гражданкиacer написа:Казала е, че Курск ще бъде залят без подробности.
Ми, дано намериш това, което търсиш. Аз мисля засега да остана в кюпа, Пловдив е един много чаровен град.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
SKISA написа:аз така се надявам от 89та...!!! се викам-бе след 5г сме като немците...!! па те минаха три по пет и се сме си на тоя хал...!
заеби...
Хора.. има едно нещо... през далечните 20-те години на миналия век Америка попада под така наречената Икономическа криза.. милиони остават без работа и жилища, затварят се предприятия.. Но американците разбират как да се справят с това и днес след около 3 сменени поколения Америка е една от икономическите сили в света.. хората там като се видят на улицата не се питат : "ко стаа" ами културно почват: как е семейството бизнеса.. и т.н. а тук ние с въвеждането на демокрация айде ихууу вече сме свободни.. и мислим че със смяната на едно поколение от 89та насам ще оправим цялата ни икономика и страна.. Управляващите са още със старо мислене, Давам един прост Пример от библията: Мойсей колко години обикаля за да се сменят поколенията и еврейския народ да забрави какво е това робство.. защото роба даже и свободен пак остава роб! Надявам се това мнение да замисли повечето от вас които биха го схванали.. ето защо в америка след като ти минат 6 месеца, работиш добре печелиш добре и банката сама идва да те търси.. сама ти се подмазва.. Защото знае кои хора успяват...
BMDrago написа:Май забравихте времето ,когато събирахме пари по половин година за да си купим маратонки........
Аз и тогава и сега предпочитам кубинките

А сега по темата - пообиколил съм тук-там, не съм работил никъде освен в България, като изключим едно двуседмично обучение което водих в Англия. Направи ми впечатление, че в западна Европа хората живеят доста по-спокойно, обръщат много по-голямо внимание на дребните неща и са някък по-усмихнати. Особено много това ми направи впечатление в Белгия, от там спомена ми е скорошен, хората по улиците бяха усмихнати някък изглеждаха безгрижни. Бях с един колега, който постоянно подмяташе разни от сорта на "абе на тия няма да им пия от водата", "тия с к'во друсат ве", "ае тоя пъпеш що ми се радва", а всъщност хората просто явно не са толкова притиснати от живота и могат да си мислят и за хубави неща - усмихват се. Сестра ми живее в САЩ от 8 години вече - тя е доволна. Аз от друга страна не мисля, че ще мога да се приспособя - ще ми липсват приятелите, познатите ... в същност почти съм убеден, че друго няма да ми липсва където и да е по цивилизования свят, но това е достатъчно, за да ме задържи тук, поне за сега.
- Azrail
- UFO Pilot
-
БМВ ако беше кола за всеки работещ, щеше да има статут на Опел или Фолксваген...
Стига се излагали и почнете да мислите малко, преди да говорите/напишете нещо...
Отделно е криворазбраната политика на българина "са имам пари за те такова, че му шибнем една газова и че зАспи", нали ... Аз лично познавам едни норвежци, с които работя, изкарват повече от мене, карат пасатори и други тем подобни усерски автмобили, но за сметка на това имат ебати къщите и ебати яхтите. Въпрос на приоритети. За жалост българският приротет е "че си продам апартаменто, че спим у колата, ама ше е С-класа и сички че ми завиждат". Щото и такива познавам. Ама тва е друга тема. Айде няма да пиша повече да не се ядосвам...
Стига се излагали и почнете да мислите малко, преди да говорите/напишете нещо...
Отделно е криворазбраната политика на българина "са имам пари за те такова, че му шибнем една газова и че зАспи", нали ... Аз лично познавам едни норвежци, с които работя, изкарват повече от мене, карат пасатори и други тем подобни усерски автмобили, но за сметка на това имат ебати къщите и ебати яхтите. Въпрос на приоритети. За жалост българският приротет е "че си продам апартаменто, че спим у колата, ама ше е С-класа и сички че ми завиждат". Щото и такива познавам. Ама тва е друга тема. Айде няма да пиша повече да не се ядосвам...
MORE BEER!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Azrail написа: "че си продам апартаменто, че спим у колата, ама ше е С-класа и сички че ми завиждат"....
Това ми напомни за един пациент,който няма хладилник в тях,но има в седмицата си

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:БМВ ако беше кола за всеки работещ, щеше да има статут на Опел или Фолксваген...

It`s party time !
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Да ама НЕ! НЕ говоря за всеки чистач или за всеки дървар! Говоря за хора които работят достатъчно престижна работа, че нито да са едни от най богатите, нито да са свръх бедни.Evelin Cotsev написа:Azrail написа:БМВ ако беше кола за всеки работещ, щеше да има статут на Опел или Фолксваген...

Evelin Cotsev написа:Azrail написа:БМВ ако беше кола за всеки работещ, щеше да има статут на Опел или Фолксваген...
+1
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3