nokia 5310

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

nokia 5310

Мнение от NEDQLKO » 01 Окт 2008, 23:21

Здравейте! :D

Имам Нокиа 5310 и където и е слушалката до нея има нещо като сензорче .. не знам и аз.. Някой знае ли какво е и за какво служи :roll: ?

Изображение

Търсих из интернета,но нищо не намерих :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Окт 2008, 23:41

тва "сензорче" мисля че тряя да е камерата за видеоразговори! Поне така ми обясниха продавачките....понеже възнамерявам да си купя същия тел до няколко дни 8)

ще споделиш ли някакви впечатления....как е звука...мн го хвалят че имал някакъв чип за кристален звук :roll: :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 01 Окт 2008, 23:47

Еми не знам дали е за видео разговори,защото на баща ми Нокиата 6120 класик като включиш камерата и на опции има ползвай втора камера , а тая няма такава функция.6120 е 3G,пък тая не знам дали е 3G.Иначе отзад има 3 говорителчета,плеъра има еквилайзер заводско зададен Поп,джаз,класик,поп,рок и още 2 стила който ти може да си ги правиш (опций->промяна-> излиза еквилайзер и си мърдаш Басите и Високите колкото си искаш.Звука е много силен и чист.Камера/дисплей 1:1 като на 6120.5310 е мно лек и тънък не се усеща.В комплект върви със слушалки,2ГБ мемори,УСБ кабел и ЦД софтуера.Аааа има и RDS радио.Nokia Sensor също има,било нещо като скайп но през блутут.Чат,изпращане на файлове,слагане на аватар добавяне на абонати в списък.Тая функция Нокия sensor трябва да я има и другия телефон и става работата :D
Последна промяна NEDQLKO на 01 Окт 2008, 23:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 01 Окт 2008, 23:51

NEDQLKO написа:Еми не знам дали е за видео разговори,защото на баща ми Нокиата 6120 класик като включиш камерата и на опции имаползвай втора камера , а тая няма такава функция.6120 е 3G,пък тая не знам дали е 3G.Иначе отзад има 3 говорителчета,плеъра има еквилайзер заводско зададен Поп,джаз,класик,поп,рок и още 2 стила който ти може да си ги правиш (опций->промяна-> излиза еквилайзер и си мърдаш Басите и Високите колкото си искаш.Звука е много силен и чист.Камера/дисплей 1:1 като на 6120.5310 е мно лек и тънък не се усеща.В комплект върви със слушалки,2ГБ мемори,УСБ кабел и ЦД софтуера.

мерси...мисля си че е добра инвестиция...
а оносно тая енигма отпред...що не питаш в магазините дето продават телефоните :?:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 01 Окт 2008, 23:55

ineedmoney написа: мерси...мисля си че е добра инвестиция...
а оносно тая енигма отпред...що не питаш в магазините дето продават телефоните :?:

Защото си я купих днеска и това го забелязах преди около 2 часа :D

също така пише,че има 3G възможности но не и видео разговори.Стрийминг видео също пише,че има.

В Бургас по магазините за свободна продажба е 319 лв,а в Мтел с 2500 клубни точки и преподписване на договора за 2 години цената и е 219 лв,аз така си я взех със точките :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 02 Окт 2008, 0:02

NEDQLKO написа:
ineedmoney написа: мерси...мисля си че е добра инвестиция...

Защото си я купих днеска и това го забелязах преди около 2 часа :D

също така пише,че има 3G възможности но не и видео разговори.Стрийминг видео също пише,че има

абе когато разглеждах тел-а момичето ми го показа тва почти веднага ама...абе сякаш няква камера каза не помня ама е шукарийка няква ;)
аз тоя телефон ще го взема заради музиката
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Окт 2008, 0:06

Вероятно сензор за осветеност (кога да вкл. осветлението на клавиатурата и да контролира яркостта на дисплея)

Едит:
Интернет написа:Both the display and white backlit keypad have their brightness controlled by a light sensor located next to the earpiece. When in brightly lit conditions, the screen will automatically be set to its maximum brightness with the keypad lights turned off. When the surroundings become dimmer, the screen brightness is automatically decreased so as to not blind you, and the keypad lights are turned back on.
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 02 Окт 2008, 0:59

да,за това е било.Осветих го и осветлението намаля,после го закрих и осветлението се увеличи :D

ето и ч клипче http://www.vbox7.com/play:782ea0ef

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 02 Окт 2008, 1:16

eraziel написа:Вероятно сензор за осветеност (кога да вкл. осветлението на клавиатурата и да контролира яркостта на дисплея)

Едит:
Интернет написа:Both the display and white backlit keypad have their brightness controlled by a light sensor located next to the earpiece. When in brightly lit conditions, the screen will automatically be set to its maximum brightness with the keypad lights turned off. When the surroundings become dimmer, the screen brightness is automatically decreased so as to not blind you, and the keypad lights are turned back on.

малко лош превод от google translate :mhihi:

Както дисплей и клавиатура заден бял имат яркост контролира от сензора за светлина, разположени непосредствено до слушалката. Когато в бляскаво осветена условия, на екрана автоматично ще се настройва на максимална яркост с клавиатурата светлини изключено. Когато стане dimmer обкръжение, екранът автоматично се намалява яркостта, така че да не се слепи, и светлините на клавиатурата се обърнаха гръб на.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Окт 2008, 3:58

Да, light sensor се води...
MORE BEER!

Назад към Извън Темата