Таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Таблото
Здравейте
таблото ми е леко огоряло от слънцето и мн ме дразни прасках го с спреи за табло но няма никакъв ефект
Кажете как да го оправя има ли някакъв друг спей или боя за табла
Благодаря предварително
таблото ми е леко огоряло от слънцето и мн ме дразни прасках го с спреи за табло но няма никакъв ефект

Кажете как да го оправя има ли някакъв друг спей или боя за табла
Благодаря предварително
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Или по-добрия вариант - купуваш запазено табло втора ръка...стига тунинг идеи сте му давали,тоя форум заприлича на АКО 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
С парафина понякога се получава малко кофти есенно-зимно време.Мажеш си таблото ама то се изпарява постепеннп и полепва по стъклото и като влезеш зимата докато забачка парното да го изсуши се запотява много гадно,чак мокро става.Предполагам само,че е от това,защото като спрях да мажа с него и нямам тоя проблем.Сега ползвам някакъв спрей от Метро мирише на ябълки-доволен съм.
По автомивките ползват специален силикон за табла и пластмаси.По магазините не съм виждал ама си вземам от един приятел дето има мивка и пак лъска яко.
Вариант 3 е гъбичка Лустро за табла
Предполагам,че след 2,3...5 процедури с който и да е препарат ще ти светне таблото.Аз досега не съм видял табло на Бмв да изгори като на Жигула,че да няма оправия така,че ще се оправи и без смяна според мен.Успех
По автомивките ползват специален силикон за табла и пластмаси.По магазините не съм виждал ама си вземам от един приятел дето има мивка и пак лъска яко.
Вариант 3 е гъбичка Лустро за табла

Предполагам,че след 2,3...5 процедури с който и да е препарат ще ти светне таблото.Аз досега не съм видял табло на Бмв да изгори като на Жигула,че да няма оправия така,че ще се оправи и без смяна според мен.Успех

8.32
ре
Да, но на бензиностанциите надценката на тези продукти е мин. 50%, като със сокчетата, козметиката и мин. вода! Това е все едно да посъветваш човека да си купи шампоан Нивеа от ОМВ за 8 лв.!
Колега ако ще купуваш авто козметика отиди до някой Практикер - има цял щанд на австрийските "Наргин", които са супер добри

Колега ако ще купуваш авто козметика отиди до някой Практикер - има цял щанд на австрийските "Наргин", които са супер добри

12 мнения
• Страница 1 от 1