Видяхте ли сайта на Дару Кар
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От BMW ETK. Ако нямаш можеш да ползваш този руски online каталог:
http://www.elcats.ru/bmw/ (взел съм го от друга тема във форума)
Искам и още да уточня че номера трябва да се въвежда без шпации - '11421744586', а не '11 42 1 744 586'
Страницата е вързана към складовата система на фирмата и дава информация в реално време.
За солените цени няма да коментирам. Те се определят от официалния вносител, а не от нас.
http://www.elcats.ru/bmw/ (взел съм го от друга тема във форума)
Искам и още да уточня че номера трябва да се въвежда без шпации - '11421744586', а не '11 42 1 744 586'
Страницата е вързана към складовата система на фирмата и дава информация в реално време.
За солените цени няма да коментирам. Те се определят от официалния вносител, а не от нас.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Лелееее, аз незнаех че ДаруКар имат сайт, тва от скоро ли е, знам че Плевенския доставчик на БМВ има, май и МКар имаха ама за Дару

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иформативно попроверих цени на някои части,но абсолютно най-фрапиращата е за заден амортесьор за мойта кола - 1457 лв
НЕ КОМЕНТИРАМ ... !!!
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За амортисьора ако питаш,не е грешка! Обикновенния амортисьор е 3 пъти по-евтин от този за ниво-регулиране.И ВСЕ ПАК ТОВА Е ИЗРОДЩИНА
Тези там на Гара Искър са се самозабравили ,не ами не знам какво да кажа
Един колега наскоро си купи Орион 1,6 Дизел за тези пари с основен ремонт на ДВГ и ходова част
Едно знам,и да седна на амортисьора няма да ме закара до никаде
DD
Георги Пенчев

Едно знам,и да седна на амортисьора няма да ме закара до никаде

Георги Пенчев
Справката за частите като идея не е лоша, друг е въпроса за цените
. Алтернативата е при мазните араби говорещи нечленоразделен български (не мога да ги търпя) и се пазариш. Ще е много добре ако някой от сериозните продавачи на авточасти с по-реални цени да направи подобно нещо, тук се сещам за www.kanex.bg не е много трудно но те едвали знаят за съществуването на интернет и за онлайн търговията.
Нещо като:
www.elcats.ru
www.chasti.ru

Нещо като:
www.elcats.ru
www.chasti.ru
Penchev написа:Тези там на Гара Искър са се самозабравили
не защитавам нашето и ДаруКар-ското ценообразуване, но принципно се предполага, че като караш кола за 170 000лв можеш да си позволиш да и сменяш амортисьори за 1500лв. единия ..
Друг е въпроса, че % печалба е от голямо значение тук .. така са преценили собствениците на Камор Ауто, на такива цени продават ... Дару Кар в случая не образуват цените! Самите части в момента, в който са в кутийка BMW Group им скача цената ... така е и при BMW, Mercedes, Audi и т.н. просто малко хора поддържат нови скъпи автомобили, за да са наясно с главоболията около тях ..
В момента съм си харесал едно 993 ама като знам какво отрязване на главата ме чака при Оркид Спортс Карс и ме е страх да си помисля да го купя ..
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2