Top Gear относно собствениците на м-ки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Окт 2008, 19:47

а пък некой наш общ приятел тая нощ ше си разплете чорапите ,че има М-ка и нема да спи една седмица...!!! :lol:
нека му е зле!!!! дали и кога един човек ще си купи някаква кола не зависи нито от карането ,нито от пристрастеността му...!!никой в камор нема да те кара да покараш М-ка да види дали си добър и тогава да ти подпише поръчката....!!нето па ше те пита дали ше сваляш гаджета с нея или ше караш на ринга...!!!така ,че единствено опира до мерака на човека и до възможностите му...!! и тия обобщения на автора са смешни...!! ако днес съм читав карач на 525ца и ме приемат за нормален -утре / ако е писано.../ си купя М-ка автоматически ставам комплексар ли!?!?!? ми нека ми е на мене....!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 01 Окт 2008, 20:41

абе със една дума ПРОСТАЦИ :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Re: не

Мнение от alx » 01 Окт 2008, 21:29

Любо Мегов написа:не си ли се замислял в обратното, че хората си взимат м-ки защото отговарят на изискванията за кола с която да си набавят адреналин чрез "глупости" по пътищата, те са карали много и различни преди това и са разбрали че само това е тяхната кола, при равни други условия ще си я вземат

не прави изводи че някой прави простотии заради това че се екачил в м-ка, той си ги е правил и като е карал друга марка/модел кола или по-слабо бмв, може да има такива които не купуват колата за шофиране но са единици и общите изводи за неправилни :!:

по темата - не мисля че има какво друго да се каже

и още нещо - всеки които е карал другите тунинговани оферти - визирам рс и амг-та знае че със бмв правенето на глупости идва най-естествено. просто колата те провокира да го правиш защото цялото й поведение вдъхва доверие.

ще дам един конкретен пример- имах възможност да покарам цлк63 черна серия и мога съвсем отговорно да кажа че тази кола не облъчва шофьора със чувство за сигурност- винаги се усеща "на ръба" и е готова да те убие... подобни примери- много... аудитата пък се усещат като добре посадени ... камиони. не ме разбирайте погрешно- хубави са... но усещането във тях е... солидно... камионджийско.. бързо, но липсва всякакво загатване на игривост... не знам точно как да го опиша... докато бмв-то те подтиква да влезеш във завоя по-бързо от колкото знаеш че ти е гарантирано да излезеш от него.. само и само да видиш как човек и машина се борят със законите на физиката... нещо такова...

идва ми на акъла следната ситуация - локва на пътя, мерцедеса я заобикаля, аудито я форсира направо, бмв-то рипва във нея странично само за да се изпързаля и след това да оди рачешката 100 метра...

и така..
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Окт 2008, 21:46

Други марки коли освен въпросните три не съществуват ли :))
In Ban We Trust!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Окт 2008, 21:50

eraziel написа:Други марки коли освен въпросните три не съществуват ли :))

точно мене ли питаш ? :mhihi:

говориме за немските във тази категория... другите не ги бъркаме (порша, псевдо-италианското ламбо и тн...)

а "народната" кола ако и да е дала на света "субкомпактния спортен автомобил" не я визирам, тя така и така е представена от ауди тука..
Последна промяна alx на 01 Окт 2008, 21:56, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 01 Окт 2008, 21:54

стана ми смешно... статията е много права :mhihi:

ония ден си неах работа и броих броя на ///М емблемите по колата :mhihi:

1 х на багажника
2 х на праговете
2 х на седалките
1 х на геврека
1 х на скоростния лост
1 х на километража
4 х на джантите
2 х отстрани под мигачите...

Общо: 14 х ///М

После погледнах към голямата ми любов -

1 х Прасе на гъза,
1 х 928ГТ
2 х 928 на праговете

Общо 4

Що ли едната марка крещи така - вижте ме, аз съм ///М, а другата просто създава усещането за междуконтинентална ракета... Пък после БМВ било насочено към маниаците... Да бе, да... :mhihi:

През викенда почвам да ди-баджвам...
Power is Nothing Without Insanity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Окт 2008, 22:13

В тоя ред на мисли ако от БМВ предложат като екстра освен свалянето на обозначението на модела и накичване с М-баджове ще вдигнат оборота на източноевропейския пазар с поне 1-2 пункта :mhihi:
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2008, 22:23

Alex 320i Cabrio написа:стана ми смешно... статията е много права :mhihi:

ония ден си неах работа и броих броя на ///М емблемите по колата :mhihi:

1 х на багажника
2 х на праговете
2 х на седалките
1 х на геврека
1 х на скоростния лост
1 х на километража
4 х на джантите
2 х отстрани под мигачите...

Общо: 14 х ///М

После погледнах към голямата ми любов -

1 х Прасе на гъза,
1 х 928ГТ
2 х 928 на праговете

Общо 4

Що ли едната марка крещи така - вижте ме, аз съм ///М, а другата просто създава усещането за междуконтинентална ракета... Пък после БМВ било насочено към маниаците... Да бе, да... :mhihi:

През викенда почвам да ди-баджвам...
ааааа,а на колко места пише "turbo" :P на поршенцата :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 01 Окт 2008, 22:59

Смисъла е друг! Той има предвид, че M-ките са селски мечти, защото всеки втори си мечтае за М (включително и аз). Той има предвид, че мухльовците робуват прекалено много. Пример:В един клас има 10 момчета. 6 от тях мечтаят за Е92 M, 3 от тях за SLR MCLarren и 1 единствено за Aston Martin DB9.

Една от интересните екстри в каталозите на BMW е да си скриеш емблемата да не ти пише нищо над фаровете, което говори достатъчно. Аз един ден, като си купя нова кола от камор-а, ще ги накарам да ми дадът емблемите отделно, да си ги сложа я на потмоне, я на нещо друго.. ей така за Stuff :lol:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2008, 23:08

LizarD написа:Смисъла е друг! Той има предвид, че M-ките са селски мечти, защото всеки втори си мечтае за М (включително и аз). Той има предвид, че мухльовците робуват прекалено много. Пример:В един клас има 10 момчета. 6 от тях мечтаят за Е92 M, 3 от тях за SLR MCLarren и 1 единствено за Aston Martin DB9.
Въпреки че поне на външен вид(шото няма как да стане да карам :( )обожавам СЛ55 АМГ,честно казано АМГ -тата са май в пъти повече в БГ отколкото М-паларчетата :roll: и почти не съм видял нормална физиономия в АМГ,човек с нормално не над 120 кг телосложение... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 01 Окт 2008, 23:15

Страхотна статия! (допрочетох я) Кое е това списание? Top gear?
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 01 Окт 2008, 23:58

Като заключение казвам че драскача си има лично мнение към м-ките ... сигурно жена му му е изневерила с някой който кара еМка ... квото и да говорим статията не е никак правдива .. Мухльото си е мухьо а дали кара каруца или самолет няма значение ... Комплексарите избиват комплекси със коли които изглеждат скъпи и необикновени докато ако не си поне малко запален по BMW няма да разпознаеш М3 от 316-ка ...

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 02 Окт 2008, 1:07

Bogat-Beden написа: ааааа,а на колко места пише "turbo" :P на поршенцата :)

ни'нам - аз турбо си нямам :) но със сгиурност е по-малко от 14 х ///М

:mhihi:
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 02 Окт 2008, 1:13

Gosho.p написа:Като заключение казвам че драскача си има лично мнение към м-ките ... сигурно жена му му е изневерила с някой който кара еМка ... квото и да говорим статията не е никак правдива .. Мухльото си е мухьо а дали кара каруца или самолет няма значение ... Комплексарите избиват комплекси със коли които изглеждат скъпи и необикновени докато ако не си поне малко запален по BMW няма да разпознаеш М3 от 316-ка ...
Прочете ли последните 3 изречения?
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Окт 2008, 8:03

LizarD написа:Пример:В един клас има 10 момчета. 6 от тях мечтаят за Е92 M, 3 от тях за SLR MCLarren и 1 единствено за Aston Martin DB9.

аха !! и аз мечтая за астон мартин ванкуиш ,ма вече само името ми харесва и като е спрела...!! щото точно в топ гиър като го пробваха и скъса два пъти ремък на сервото ,щото ..."с много висока скорост навивате рязко волана!" добре! верно с хеликоптер дойде сервиз да го смени и след 5мин -пак..!!начи щом го направи в англ. предаване и то в представяне-престаам си кво ше ми напраи на път ако е мое...!!! така че хората избират М-ката повече ,щото почват да разбират от коли и се ориентират в нещата. иначе като малък аз даже за още по-глупави неща съм си мечтал.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата