Top Gear относно собствениците на м-ки
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Според мен, ако си сложиш М, а караш 316 си си комплексар понеже искаш другите да те мислят за нещо, което не си и да мислят за теб че караш нещо, което в същност не караш, това са си комплекси... 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Много истина има в статията,не се правете.
Става дума за масовия купувач на М,а не за колата!
Изглежда пристрастията надделяват над трезвата преценка на много хора,което все пак е странно.
Да изкоментирате финала на статията? Там където говори за М табелката?
А?
Едва ли. Просто това са фактите.
А колата е похвалена- "брилянтен автомобил" и тнт.
Изглежда пристрастията надделяват над трезвата преценка на много хора,което все пак е странно.
А?
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Е добре, не казваш нищо ново. Такива ги има с М-ки, с РС-ки, АМГ-та, Голфове, Е36 316-ки и с каквото се сетиш още. Но защо трябва всички да се слагат под общ знаменател? Да не би всички, които не карат М-ки да са някакви светци и перфектни хора във всяко едно отношение, че автора си е избрал точно този моделjustinmaggie написа:Аз пък съм напълно съгласен със автора на статията.Всеки който се начи на ///М си мисли че е царя на аутобана.Днеска дори един с М3-ка е46 неискам да давам номера на колата нито цвят , защото може да е свестен човек.Еми кво да ви кажа , затворена улица , хора работят там , сменят релси , но на нашия човек това не му прави впечатление и дори свирка с клаксона работниците да му направят път.Обяснете ми тва кво е ?Ония ден на слизам от надлез надежда , посока Шкода и на светофара кадето трамвая продължава по ломското , понеже видях един фен с Бясна е36 М-ка ( в последствие видях че е М3ка) и понеже можеше да мине между мене и трамвая нарочно бих ляв и го засякох , тоя почна да свири та свири , а аз след завоя има едно пазарче за плодове и зеленчуци и там спрях да си зема краставици и нашия човек реши да ме изпревари и чак ми бие спирачки и слиза , а той някакъв пишльо където сопола му тече напомпал малко мускули в кравталния фитнес и олеле кой съм аз , е няма бате , момчето излезна с няква тояга чак , зех му я , и се прибра в колата и чак се и заклщючи вътре , преставете си го побойника!Оставих си му тоягата до вратата и си тръгнах.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
re
Това е пълен абсурд! Когато множество се слага под общ знаменател, то очевидно става въпрос за пропаганда - Базисни положения на политиката! 

- Новини
-
NeoPrint написа:Много истина има в статията,не се правете.
А?
Стефчо, не си съвсем прав според мен.
Едно е да се напише статия, която да отвърти един откровен анализ на средностатистическия малоумен купувач на нови супер автомобили в България, съвсем друго е да четем аматьорска статия, поставяща всички притежатели на даден автомобил под един знаменател. Остави че не е коректно, просто не е правилно.
Самата статия е лишена от общоприети факти, най-вече липсва обективност. Личи си някаква откровена омраза към точно този автомобил и всеки, който е избрал да се сдобие с такъв. Самата статия е като писана от футболен запалянко, плюещ друг, който е фен на противниковия отбор. Да не говорим за читав подбор на изразни средства и т.н.
Автора или е комплексиран младок, или не е успял да представи тезата си така, че да бъде разбрана правилно. И в двата случая подобни тенденциозни материали нямат място в едно едно такова печатно издание.
И за Фолксваген да я беше писал тази статия, пак щеше да провокира в мен негативно усещане.
Aбе що всички говорите за България, при положение, че мнението е на Ричард Портър, не го знам тоя къв е, но некак си никак не ми звучи българско името му, че да е говорил за ситуацията в България
Ако е псевдоним на некой роден драскач - такива, които ги е срам да си напишат името под статията си не ги броим за хора ...

Ако е псевдоним на некой роден драскач - такива, които ги е срам да си напишат името под статията си не ги броим за хора ...
In Ban We Trust!
Аз принципно мразя хората да се разделят на голфаджии беембеджии и кви ли не ... човека си е човек, само будалите ше тръгнат да съдят за тебе по марката кола която караш .. а отделно според това как използваш колата си, как се отнасяш с нея и как се отнасяш с останалите когато си в нея може да се съди за теб що за човек си ... ае дай ся щото ония имал Голф да го псуваме .. е що ?? Или пък глейте го тоя има м-ка .... сигурно има цирий на задника щом си я е взел ... Ебати категоризирането ..... с тая статия TG ми паднаха в очите ...
П.С.
подкрепям мнението ти ...
П.С.
eraziel написа:Aбе що всички говорите за България, при положение, че мнението е на Ричард Портър, не го знам тоя къв е, но некак си никак не ми звучи българско името му, че да е говорил за ситуацията в България
подкрепям мнението ти ...
- Новини
-
eraziel написа:Aбе що всички говорите за България, при положение, че мнението е на Ричард Портър, не го знам тоя къв е, но некак си никак не ми звучи българско името му, че да е говорил за ситуацията в България
Това изобщо не погледнах (името на автора).

Ама пак не променя много нещата. Идва обаче въпроса защо се пуска такава статия, която очевидно не може да окачестви адекватно родния автомобилен манталитет. В БГ избора да се кара М3 е относително рядко срещан - просто колата не е достатъчно позьорска на външен вид и качествата й се усещат зад волана, а при паркиране пред БИАД

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Тия кретени от Тъп Гиър в напъните си да се правят на оригинални простеят яко.При тях всичко е цирк и малуумщина .Интерсно ми е тоя тъпир колко собственици на М-ки познава, та ги класифицира така набързо.Идеята е да се изтръска някоя глупост, да се поднесе скандално , за да може да се говори за великата медия.Евтини трикове в стил жълта преса.Копувал съм си два броя и съм гледал няколко предавания и смятам, че тия не са нищо повече от платени клоуни и празните им тикви разбират от автомобили, колкото магаре от духова музика.Спиранм да си давам парите за това тъпо списание.Чист мазохизъм се изисква да се изтърпят напъните им за остроумие, а аз не притежавам такъв.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
!!Asen_X написа:NeoPrint написа:...
...
ОК не съм съвсем прав,съгласен съм. Съгласен съм и с това за обобщаването и за това,че същото се отнася и за МБ и Ауди съответните модели и тнт,обаче тука се написаха доста прекалено крайни коментари за списанието. Съгласете се и вие.
Да статията си има доста кусури,но съдържа и много истина. Убеден съм,че над 70-80% от собствениците на нови М-ки ги ползват предимно за продължение на пениса си и само за това.
А що е то "Топ Гиър" като предаване и като медия показва рейтинга на предаването в целия свят.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
NeoPrint написа:........ Убеден съм,че над 70-80% от собствениците на нови М-ки ги ползват предимно за продължение на пениса си и само за това.
....
Стефчо извън БГ не ги ползват за това повярвай ми

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
NeoPrint написа:А що е то "Топ Гиър" като предаване и като медия показва рейтинга на предаването в целия свят.
Като зе замислиш и Big Brother има огромен рейтинг специално в България, но е най голямата простотия показвана някога на екрана ... не че окачествявам TG като предаване от този тип ...
Стефчо извън БГ не ги ползват за това повярвай ми Wink
И в BG не ги ползват за това .... според мен една М-ка от всичко най-малко е позьорска кола ... Да ти кажа повечето хора не правят разлика между м-ки и обикновени BMW-та
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5