Top Gear относно собствениците на м-ки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Top Gear относно собствениците на м-ки

Мнение от Gosho.p » 30 Сеп 2008, 12:50

Вижте какво са съчинили пак тея подкупни копелета.:mhihi:

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Сеп 2008, 14:23

Кажи Топ Гиър и не го (обиждай) насирай повече :idea:
Поредната глуповия на моруните от тЪп Гиър . Първо се**т по нещо и после , а ма не , а ма то всъщоност друго , а ма то БМВто е добра кола.Ей колко предсказуеми.Ма кво да правиш , то за тва на англичаните всеки им се смее , пък ако ще 1000000000000000000000 пари да имат .
Айде сега някой да се включи и да каже - ма ти не разбираш , ама то вярно Мките се карат от такива - пълни глупости - М е спортна кола и е нормално да се кара от по-луди персони . Пък тея дето ги описват (мухльовците) , да не би да не знаят за АМГ и С лайн - или това са премиум коли и те не се купуват от глупаци като клиентите на БМВ . Все пак , нали трябва да се осере марката , макар и косвено - да го ду**т , БМВ е във най-големия си възход , пък ония клоуни , нека си плуят по БМВ.Кучето си лае - кервана си върви :idea:
Аз одавна се от казах да купувам - аЛди билд и тЪп гиър , който не му се ядосва със подкупни (или само тъпи) журналисти може да направи същото :evil:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Сеп 2008, 14:41

Автора на статията очевидно има някакъв комплекс за избиване или нещо го е подразнило в някой конкретен собственик на М-ка и от там насетне е решил да ползва медията за да си излее негативизма. Личи си, че нито познава историята на М подразделението, нито е наясно с каквото и да било, свързано с тази марката БМВ.
Интересно ми е къде е блеел главния редактор преди да пусне подобен материал, оронващ на практика престижа на всеки човек, избрал този автомобил.
За стойноста на статията като материал пък изобщо не ми се говори.

;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 30 Сеп 2008, 14:42

Какво да се коментира :!: Този 100% е имал случка със някой М-ка по пътя.. не може то така СЛУЧАЙНО, да се събудиш сутринта и плюеш шофьорите на Мките!
Те БМВ колкото М-ки имат продадени, той толкова косми няма на главата! Ще казва какви ги купували... кенеф :!:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Сеп 2008, 14:51

Тоя дето го е писал това е някой голфаджия :mhihi:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 30 Сеп 2008, 15:10

uricatoli написа:Тоя дето го е писал това е някой голфаджия :mhihi:

И е некъв комплексар :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 30 Сеп 2008, 15:57

мухльовци долни :dummy: :bang: :banghead: :banghead: :kuku: :twisted:

някаква Мка му е скасала гащите на тоя автор
Последна промяна BMWMHartge на 30 Сеп 2008, 15:58, променена общо 1 път
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 30 Сеп 2008, 15:57

Голяма простотия изобщо не я дочетох :twisted:
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 30 Сеп 2008, 17:24

Е нормално, т'ва е топ гиър....... нещастници :lol:
Тази медия много отдавна съм я игнорирал....
нито ги гледам, нито ги чета .....

Пристрастността, злобата и користта им, винаги са прозирали по най-елементарния начин.

Не заслужават грам внимание.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 30 Сеп 2008, 18:17

Гроздето е кислело за някой май,май :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Сеп 2008, 18:31

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:44, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 30 Сеп 2008, 18:47

Тука има доста лично отношение според мен.Да не говорим за комплексите на персоната написала всичко това, защото независимо от сичките тея простотии колата си е шедйовър и не бива да се оплюва така от никой малоумник пък бил той от топ гиър или ауто билд или която и да е пос**на медиа.Тоя не може да си позволи да има М-ка а го е яд че някой пряк негов конкурент я кара и тва поражда тая омраза :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 30 Сеп 2008, 18:53

!!Asen_X написа:Интересно ми е къде е блеел главния редактор преди да пусне подобен материал, оронващ на практика престижа на всеки човек, избрал този автомобил.;)

Мисля, че имаш идея кой е един от главните редактори, но според мен е найстина невероятен, като човек и като цяло, защото е един от малкото хора който седях и слушах с отворена уста в продължение на половин час поне.Един от малкото хора, който каза "аре качваите се приятели" и е*а мйаката на гумите на една Е60-ка преди няколко години на писта Божурище и то само за наш кеф, ей така група фенове на форума на който е бил администратор, някога да се изкефят е на този човек, ако не сваля шапка незнам на кой :winky:

За статията:

Четох статията още преди няколко месеца, когато излезе или по-точно миналия месец на морето май не помня точно но и не е важно....

Според мен автора и няма за цел да обиди М-ките като цяло а иронизира техните собственици, защото ако тук това е кола мечта за много от нас назапад е до някъде народен автомобил и едвали не може да си го купи всеки с малко по-хубава работа, което пък от своя страна означава, че куцо, кьораво и сакато кара М.

Изображение
Последна промяна _BoBI_ на 30 Сеп 2008, 19:17, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от justinmaggie » 30 Сеп 2008, 19:09

Аз пък съм напълно съгласен със автора на статията.Всеки който се начи на ///М си мисли че е царя на аутобана.Днеска дори един с М3-ка е46 неискам да давам номера на колата нито цвят , защото може да е свестен човек.Еми кво да ви кажа , затворена улица , хора работят там , сменят релси , но на нашия човек това не му прави впечатление и дори свирка с клаксона работниците да му направят път.Обяснете ми тва кво е ?Ония ден на слизам от надлез надежда , посока Шкода и на светофара кадето трамвая продължава по ломското , понеже видях един фен с Бясна е36 М-ка ( в последствие видях че е М3ка) и понеже можеше да мине между мене и трамвая нарочно бих ляв и го засякох , тоя почна да свири та свири , а аз след завоя има едно пазарче за плодове и зеленчуци и там спрях да си зема краставици и нашия човек реши да ме изпревари и чак ми бие спирачки и слиза , а той някакъв пишльо където сопола му тече напомпал малко мускули в кравталния фитнес и олеле кой съм аз , е няма бате , момчето излезна с няква тояга чак , зех му я , и се прибра в колата и чак се и заклщючи вътре , преставете си го побойника!Оставих си му тоягата до вратата и си тръгнах.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 30 Сеп 2008, 19:25

Аз мисля че това си е точно купена статия и на някой му е платено да говори тея простотии... то си е до човек ако питате мен ... това че караш М-ка не значи че си мухльо .. ако не караш м-ка а на колата ти има M емблема тогава си мухльо ... И най ме изнерви онзи момент в който се споменава за преправените ауспуси които звучели като пърдящо магаре .... кой си преправя ауспуха на М-ката бе??? ми ако бяха сложили един голф 2 под статията вместо красивото е92 съдържанието щеше да бъде доста по достоверно .....

Следваща

Назад към Извън Темата